• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu :(

kızıllık mutlaka kalır saçlarınızda..kahverngi de yapsanız,kızıl yansımalar ve parlaklığı kalır..ben severim oışıltıyı ama sanırım siz istemiyorsunuz..
bu durumda bekelyip saçın tamamını açtırıp sorna boyatmaktan başka çareniz yok
Hadi yaa :/ güzel yorumunuz için teşekkür ederim bakırın kızıl gibi zor geçtiğini bilmiyordum bilseydim yaptırmazdım evet o parıltıyı sevmiyorum ben :/

Öyle mi diyorsun bebeğim :) Teşekkür ediyorum çok çok :)
Ay bir de düzgün yazabilsem çok güzel olucak sanki tuşlara random basiyo gibiyim sanki atmış yasında emekli dokunmatik telefon kullanmayı beceremeyen amca gibiyim :KK70::KK70::KK70:saçın mahfoldu diyince ok kotu bi foto bekliyordum ama renk on numaraaaa

Ayy sizlerin yorumunu gördükçe keyfim yerine geliyor vallahi konu açıp güzel yorumlar alana kadar moralim çok bozuktu ağlicaktım nerdeyse :KK45: sen neden yazamıyorsun :KK48:

Ayy sizlerin yorumunu gördükçe keyfim yerine geliyor vallahi konu açıp güzel yorumlar alana kadar moralim çok bozuktu ağlicaktım nerdeyse :KK45: sen neden yazamıyorsun :KK48:
Ya bunda sözlük var ne yazsam yanlış anliyo bi de tuşlara fazladan başiyorum yanlislikla bazen ne yazdığımi kendim bile anlamıyorum ne dedim la ben acaba diyorum :F;D:D;D;D;¢

keşke örnek bir resimle gitseydiniz kuaföre. şahsen ben de tam olarak anlamadım ne istediğinizi. bakır kumral rengi zaten kızıl-turuncu bir renktir.
Doğru evet keşke öyle gitseydim ama oldu artık alışmaya başladım zaten rengine alışkın olmadığım için de bu kadar garipsedim ama dibim gelince kendi saç rengime boyicam o yüzden artık sorun etmiyorum :)

ben de akıttığını bilmeyerek kullandım. boyanın akması için saçını kabartma tozuyla ve sodayla yıkayanları biliyorum. bu daha makul sanki, hem bakım da yapar... 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yumurtayı karıştırıp yarım saat bekletiyorsunuz saçta.
canım merhaba bir şey sorcam şimdi dediğin bakımı yapmayı düşünüyorum da tam olarak yumurtayı nasıl kullanıyoruz akıyla sarısını da mı atıyoruz karıştırıp öylece sürüyor muyuz saçımızın her yerine ? bir de yarım saatten fazla bekletsek nolur ?

canım merhaba bir şey sorcam şimdi dediğin bakımı yapmayı düşünüyorum da tam olarak yumurtayı nasıl kullanıyoruz akıyla sarısını da mı atıyoruz karıştırıp öylece sürüyor muyuz saçımızın her yerine ? bir de yarım saatten fazla bekletsek nolur ?

ben sarısını da akını da kullandım, zeytinyağına yumurtayı kırıp karıştırdım, sonra da saç boyarken kullanılan fırçalarla sürdüm saçlarımın her yerine, saç diplerime değdirmemeye çalıştım, belki de değdirmek gerekir bilemiyorum :- / ben o gün sohbete dalınca tam yarım saat değil, 45 dakika bekletmiş oldum, bir sorun çıkmadı.

ben sarısını da akını da kullandım, zeytinyağına yumurtayı kırıp karıştırdım, sonra da saç boyarken kullanılan fırçalarla sürdüm saçlarımın her yerine, saç diplerime değdirmemeye çalıştım, belki de değdirmek gerekir bilemiyorum :- / ben o gün sohbete dalınca tam yarım saat değil, 45 dakika bekletmiş oldum, bir sorun çıkmadı.
Bende öyle yaptım fırçayla diplerine sürdüm sonra hepsine elimle yedirdim topladım bekliyorum bakalım :)

Canım yıkadım saçımı ama akan yumurtasının sarısıydı boya akmadı :) sende de yıkamadan önce sertlik oldu mu saçında ? yumurtadan olmalı.. maalesef boyamaktan oluşan saçımdaki sertliğe iyi gelmedi :/

Canım yıkadım saçımı ama akan yumurtasının sarısıydı boya akmadı :) sende de yıkamadan önce sertlik oldu mu saçında ? yumurtadan olmalı.. maalesef boyamaktan oluşan saçımdaki sertliğe iyi gelmedi :/

allah allah, benim siyah boyam şakır şakır akmıştı? yumurta gözle görülür bir sertlik yaratmadı benim saçımda, iki kere şampuanlamıştım. işinize yaramamasına üzüldüm :- (

allah allah, benim siyah boyam şakır şakır akmıştı? yumurta gözle görülür bir sertlik yaratmadı benim saçımda, iki kere şampuanlamıştım. işinize yaramamasına üzüldüm :- (
Gözle görülür değilde ellediğimde farkediliyordu ama benim boyayalı bir hafta oldu sanırım sen boyadan ne kadar sonra yaptın ?

Canim sacim bu renk kinayla kizil karisimi oldu ya kim bilir guneste nasil olur hic begenmedim yikadim bugun akti biraz ama daha ne kadar akabilir ki.s saclarin biri flasli cekim biri flassiz umarim yukleyebilmisimdir kusura bakmayin ev isiyle ugrastigimdan yazamiyorum hemen

Tam istediğim renk çok güzel olmuş canım ya.
Beğenmediysen de üzülme çok çabuk akıyor.

Bakır çook akar nekadar yıkarsan okadar akar bende yaptırdım 1 kere yaptırdıysan karamele dönücektir emin ol

Back
X