malesef bu donemde hep dokuluyor canim.: (((
benim doguma iki ay var simdiden dokulmeye baslasi bile sinir oluyorum bende yerde kil gormeye
ben kesicem canim olmuyo boyle banyoda tarayip bagliyorum yinede yerlerde goruyorum..
Evet bu dökülmeler normal ama çinko eksikliğine bağlı olduğunu duymuştum.Bir arkadaşımın doğumdan sonra resmen yanları açılmıştı.Sonra dr.çinko tablet vermiş.Bi sürü saçı çıkmıştı.Sende bi dene istersen.Eczacılar bilir.Hemde ilaç değil.Vitamin türü bişey.:1rolleyes:
Benimde çok dökülüyor 12 aya kadar sürermiş ve sonra dökülen saçlar mutlaka yerine gelirmiş.
Demir eksikliğne bağlı dediler ben doğum sonrası 3 ay düzenli kullandım ama faydasını görmedim, akışına bırak gitsin stres yaparsan daha çok dökülür.
benimde kızım 4 aylıkken feci şekilde dökülmeye başlamıştı
artık azaldı düzüne giriyor galiba
dökülen saçlarımda diplerden tekrar çıkmaya başladı
kel kalacam sanıyordum ki şükür düzeliyor
sabırlı ol canım...
Benim zaten çok döküluyordu, hamileligimde daha berbat dökülûyor. Kestiysem bile fayda etmedi. Saçlarimi bagliyorum ancak öyle kurtuluyorum. Yapacak birsey yok
bebek anneyi tanırken dökülür der eskiler ama bilimsel olarak doğum sonrası hormon deişikliğine bağlı vitamin al saçlarına da bakım uygula.. ama dökülse de yerine yenisi çıkıyormuş doktor dedi merak etme
oyy oyyy ne saçlarım vardı tokalar tutmaz kırılırdı, şimdi lastikleri çevire çevire takıyorum gene de tutmuyor, geçenlerde kestirdim valla, bir de bioblas almış eşim, bir arada zeytinyağı sürüp bekleticem. bir süreç aslında normal ama heryerde saç görmek gerçekten sinir bozucu, kızımında dökülüyor, onunkiler bir de ince yapışıyor yastığa vs. :bbo: