Sağ olun ama ogrenciyim cok luks bi yere gidemem, ogrenciysen bu islere niye kalkişiyosun diyebilirsiniz haklisiniz da youtubeda cok video izledim herkes ucuza hallediyor cok da guzel oluyor. Cok beceriksizim maalesefgeçmiş olsun olur böyle aksilikler canını sıkma dönüşü olan bir durum. sana bir tavsiyem olacak saçına fazlaca işlem uyguladığın için saçların kopabilir kuaföre direk gidip görüş saçına baksın işin uzmanı onlar görüşmek teklif almak ücretsiz ama lütfen mahalle arası bir yere gitme 5 kuruş kazanacam diye saçını yakmasınlar.
Sarı istiyorsan iyi bir kuafor uclarini hafif acar yakmadan iyi bir sarı atar sac cok islem görmüs kumral yada koyu sarı. Koyu istiyorsan iki renk boya hazırlayıp dipleri ile uclarını aynı tonda bulusturup bir tık dipleri acık tutar orijinal ve dogal durması icin. Aması para para para ...Kuafor nasil bi islem yapar acaba? Bilgi verebilir misiniz?
bende ünide böyle şeyler yapmıştım kafamın üstünde çiçek açmış gibi olmuştuSağ olun ama ogrenciyim cok luks bi yere gidemem, ogrenciysen bu islere niye kalkişiyosun diyebilirsiniz haklisiniz da youtubeda cok video izledim herkes ucuza hallediyor cok da guzel oluyor. Cok beceriksizim maalesef(
Tutar canim korkma ama once acik yerlere sur son 10 15 snra uclara sur uzulmeMerhaba, dün sacimi actim bir kutu palette acici ile ama bazi bolgeler hic acilmadi. Gidip 2 kutu alip actim bu sefer de her yer acildi ama farkli tonlarda acildi. Bugun de koleston 9.3 ile 11.1 karistirip boyadim. Rengarenk oldu saclarim. Ne yapmaliyim? Loreal 5.15 efsanevi kahveye boyamayi dusunuyorum. Esit tutar mi ama? Lutfen yardimci olur musunuz? Eki Görüntüle 2551387 Eki Görüntüle 2551388 Eki Görüntüle 2551391
Anladim suan simsiyah boyayip kut kestirmek istiyorum sadeceSarı istiyorsan iyi bir kuafor uclarini hafif acar yakmadan iyi bir sarı atar sac cok islem görmüs kumral yada koyu sarı. Koyu istiyorsan iki renk boya hazırlayıp dipleri ile uclarını aynı tonda bulusturup bir tık dipleri acık tutar orijinal ve dogal durması icin. Aması para para para ...
Haklisiniz gidip bi fiyat alicam olmadi koyu boyatip kut kesicembende ünide böyle şeyler yapmıştım kafamın üstünde çiçek açmış gibi olmuştuama bak gülüyorum şuan kimseninde hatırında yoktur.ayrıca nette gördüklerine aldanma çoğu kurmaca ve kullanılan ürünler profesyonel.dediğim gibi bir kuaför bul ve görüş al daha iyi olacaktır.
Oyle olucak gibi gorunuyorBen senin yerinde olsam saçlarımı çene hizasında kut kestirip koyu kahveye boyardim. Saçların hem canlanır hem daha iyi gözükür
Tesekkurler yorumunuz icin, kuaför uygun bir fiyat vermezse oyle yapicamTutar canim korkma ama once acik yerlere sur son 10 15 snra uclara sur uzulme
En azından bir daha böyle bir şey yapmamış olursun, koyuya boyayip kesimle daha sağlıklı olur saclarinOyle olucak gibi gorunuyortekrar basa dönucem
Tabii atarim :)Son halinin fotoğrafını da atar musun lütfen.. merak ederiz
Mor şampuanla turunculugunu azda olsa alabilirsin . Bide boyanın içine de mor boya katman gerekti turuncu olmaması içinTabii atarim :)
Evet öyleymis :/Mor şampuanla turunculugunu azda olsa alabilirsin . Bide boyanın içine de mor boya katman gerekti turuncu olmaması için
Ya bende saçlarımı cok açtım en son hep siyaha boyadımEvet öyleymis :/
Yarin kuafore gidicem bakalim olmadi ben de siyaha boyar gecerim napiyimYa bende saçlarımı cok açtım en son hep siyaha boyadım
Siyaha boyama bence aklın sarıda kalacak küllü sarı renk mi istiyorsunYarin kuafore gidicem bakalim olmadi ben de siyaha boyar gecerim napiyim
Küllü dore deniyor sanırım istedigim renge inoa 9.31de istedigim renk var ama pahali geldi keske onu alip yapsaydim koleston tup boyalardan aldimSiyaha boyama bence aklın sarıda kalacak küllü sarı renk mi istiyorsun
Renk guzel de tutturmak zorlu baya. Sen hızlı karar verme. Kuaföre gidebiliyorsan git. Turunculuklardan kurtul bi. Insallah istediğin olur. Okyla gidecekmisin pekiKüllü dore deniyor sanırım istedigim renge inoa 9.31de istedigim renk var ama pahali geldi keske onu alip yapsaydim koleston tup boyalardan aldim