Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım korkunç oldu, nasıl insan içine çıkıcam? Yardım lütfen.

2 paket boya alin 2 ton koyusu olsun boyadiginizin. Heryer kapanacak sekilde boyayin. O zaman kapanir esitsizlik
Benim sacim bu renk, 2nci gibi bi renk icin hangi renk boya almam lazim

Eklentiler

• 20191107_142344.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 54
  • images-47.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 60
Nasıl videolar izledin canım açıcı önce uçlardan başlanır en son diplere sürülür
Birazcık bakım yap sonra hangi renk hedefliyordun yavaş yavaş ona geç
Direkt kahve boyarsan anlamı kalmaz bunca çabanın
Bi kumral alırsın bide açık kumral alırsın
Diplerine kumraldan
Turuncu yerlerine açık kumral boyarsın
Bulursan nohut kadar mavi boya ekle turunculuğu yok etmek amacıyla
Bi arkadaşından yardım iste bu işlemi yaparken
Tüp boya tercih et bunları yaparken
Ya da kuaförden fiyat al

Evet ben de oyle yaptim once uclar en son dip. Boya vardi sacimda ve sacim uzamisti. Dipler kendi sacimdi o yuzden oyle oldu galiba. Tesekkurler faydalı cevabiniz icin:)

Ankam gel gidek bayan zaten saçlarını boyatmiş ,bizlik bişey yok burda kuzum hadi gel

Ankara da Çankaya'da efsane kuaförler var tabi fiyatlar biraz uçuk ama yaptırırsın on numara olur Çankaya yi tercih ederim bakım için

Her ay o saçı 8.1 küllü açık kumrala boya istediğin renge ulaşırsın canım.. istersen içine nohut büyüklüğünde gümüş rengide katabilirsin...

Her ay o saçı 8.1 küllü açık kumrala boya istediğin renge ulaşırsın canım.. istersen içine nohut büyüklüğünde gümüş rengide katabilirsin...
Canim bir hafta once 8.1'e kendim boyadim, guzel oldu ama sonra yikayinca yine turuncu bir renk oldu. ( kizil gibi akar mi sari ya cok sacma

Ablacığım kolleston naturel 8.1 i yüzde 6lik solüsyonla hatta sıvının da 50 cc yerine 40 cc koyabilirsin .

Evet gerçekten kötü olmuş. Öncelikle geçmiş olsun size tamda bu sorununuz için bir ürün tavsiye edebilirim hemen hemen bu şekil bir sorun bende de olmuştu. Ve imdadıma Moremo saç bakım ürünü yetişti. Linki bırakıyorum Saç Bakım Ürünleri | bence sizde bir deneyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
buna benzer turuncu tonlardan kurtulmak, saçtaki dorelikleri yok etmek çok kolay, ne yapmanız gerektiği ile ilgili link bırakıyorum. 5 dk da turunculuktan kurtulmak için tıklayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…