Saclarim hakkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.895
-144
68
41
Evde saçımı bakir renge boyadım.boyayi40 dakika tutacakken 65 dakika kadar tuttum.2 ay oldu.sonrasinda saçlarım banyo sonrası taranmaz oldu.cesitli sac maskeleri ve saç yağları aldım.ama bu da yaglandirdi.ne yapmalıyım eskisi gibi kolay taranması icin

Ben de bir zamanlar turuncu olmuştum evde kendim yaptım ama gerçekten turuncu saç en zor saç hani sarı filan diyorlar ama yalan bir kere hep bakım lazım hep doğru düzgün ilgi lazım hep dip boyası lazım ben siyaha geri döndüm hala bakırın zorluğunu çekiyorum düşünün

Sülfatsız nemlendirici şampuan kullan
Haftada 1-2 kez protein keratin maskesi uygula
Duştan sonra havluyla hırpalama saçlarını
Uçları kötüyse aldır biraz
Bide soğuk suyla durula çıkmadan nem kaybını önler daha kolay taranmasını sağlar

Ben boyadıktan sonra saç kremi kullanmıştım. Ama şimdi saç kremi yerine sirke kullanıyorum. Sirkenin yumuşaklığı çok güzel oluyor saçta koku bırakmıyor tavsiye ederim. Ayrıca plastik tarak kullanmayı da bıraktım saçı elekteiklendiitiyo. Kemik tarak kullanın.

Keratin maskesi hee banyodan sonra boca ediyorum gene bir markanın 350 liralık sac maskesi de oyle ise yaramadı.piyasadaki tüm markaları denedim neredeyse sulfatsiz şampuanı araştıraca gim.ya da bu saçın banyo sonrası keçe gibi olma sorununu kuaför kalıcı olarak çözer mi bu nedenle kestirmeyi bile düşünüyorum ya.ama saçlarımı çok seviyorum kısa saç.bana gitmiyor

Muhtemelen saçı yakmak üzereyken kurtarmışsınız . Azıcık bi kısmı yanmıştı saçımın duzlestırıcıden kestim de kurtuldum

Muhtemelen saçı yakmak üzereyken kurtarmışsınız . Azıcık bi kısmı yanmıştı saçımın duzlestırıcıden kestim de kurtuldum
Yanmadı güzel saçlarım ama banyo yaptım ertesi gün ilk tarama sa keçe gibi oluyor argan yağıyla acıyorum o derece

Ya ne yazık ki tek yolu kesim, o yağlar maskeler ölmüş saçı kurtarmıyor günü kurtarıyor. Güzel kısa bir model bulup saçınızı kestirin, bu sırada koyu doğal bir renge boyayın dinlensin

Cinko ve demir eksikliginiz olabilir. Doktora gidin baktirin, demir ve çinko takviyesi saçlara iyi geliyor.

Kestirmem diyorsan duştan çıkınca ıslak saça yapıcaksın durulanmayan sprey kremler var kolayca tararsın onlarla hemde yumuşatir

Şimdi aklıma geldi saçınızı kestirmek yukarıdaki arkadaşların dediği gibi en iyisi eğer kestirirseniz kendisine gelmesi için kına yakmanızı öneririm. Hint kınası değil ama doğal kına. Ben 2 kere yaktım saçıma ve o dönemler gerçekten saçlarım çok gür çok parlaktı ve güneşe çıkınca rengi çok hoş oluyor.

Saç proteini denediniz mi? Tanecikli kum gibi bir şey. Saç kreminize karıştırarak kullanıyorsunuz. Denemediyseniz bir de ona bakın

Ama yeter artık.
Saç renginizden gideceğiniz termal otele, safra kesenizdeki taştan çamaşır makinesinden gelen sese kadar her konuyu bdvye açıp sonra da ama bunlar bdvlik diyerek savunuyorsunuz.

Defalarca kategori dışı konu cezası aldığınız halde kuralları sallamadığınız için 20 Şubat’a kadar banlandınız, alakasız konularınızı bdvye açmaya devam ettiğiniz sürece o alakasız konularınıza ceza verdiğim gibi yorumlara da kapatacağım, 5 yıldır üye olan 41 yaşındaki kadın uyarıları dikkate almıyorsa yaptırımları da ağırlaşır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…