- 4 Ağustos 2019
- 18
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi edanurdenis
-
Bende öyle ama 2 çocuğum var onlar için ayakta durmaya çalışıyorum ama mutlu değilim çocuklarımı bile mutlu edemiyorum.Alın bendende o kadar 25 yaşındayım 8 yıldır hiç bitmedi hatta her geçen gün daha artıyor çok çaresizim intiharı bile düsünüyorum
14 15 yıldır çekiyorum ve saçlarımı düşünmediğim bi an bile yok.şuan bile ağlıyorum gece uykudan bile içim acıyarak uyanıyorum.herkesin saçına bakıyorum 7yıldır saç boyamıyorum.saçlarım hep toplu gençlik yıllarında bile saçımı açıp salına salına gezemedim19 yaşındayım ve şimdiden yorgun hissediyorum her gün ağlıyorum 1 senedir çekiyorum sizi düşünemiyorum bile
Bende polikistik over var saç derimdede seboreik dermatit birde genetik düşünün halimi kel gibi bişey sayılırım tepe ön kısım kel saç yok kalmadı sosyal hayatım.hiçbişeyim yok dokunuyorum elim saç doluyor hayattan nefret ediyorum artıkdygml size neden dökülüyor söylediler mi
Aynen bendede pko seboreik dermatit var.çıkan bütün minik saçlarda dökülüyor.anneminde menopozda tepesi açılmaya başladı ama sadece ortası benden çok saçı varBende polikistik over var saç derimdede seboreik dermatit birde genetik düşünün halimi kel gibi bişey sayılırım tepe ön kısım kel saç yok kalmadı sosyal hayatım.hiçbişeyim yok dokunuyorum elim saç doluyor hayattan nefret ediyorum artık
inşallah bi şekilde düzelir gene de umut kesilmiyor14 15 yıldır çekiyorum ve saçlarımı düşünmediğim bi an bile yok.şuan bile ağlıyorum gece uykudan bile içim acıyarak uyanıyorum.herkesin saçına bakıyorum 7yıldır saç boyamıyorum.saçlarım hep toplu gençlik yıllarında bile saçımı açıp salına salına gezemedim
Gençlik bitti ben hala saçıma yanıyorum.bi an önce kalan ömrümün geçmesini bekliyorum
3 kez kazıttım ben yıllardırda kulak üstü kullanıyorum ama yok fayda yok herşeyide denedim bir tek minox denemedim onunda şok dökülmesi var daha kalbim o kadarına dayanamaz çünkü yaşadığımı hissetmiyorum zaten ölümü bekliyorumAynen bendede pko seboreik dermatit var.çıkan bütün minik saçlarda dökülüyor.anneminde menopozda tepesi açılmaya başladı ama sadece ortası benden çok saçı var
ben de hep kısa kullanmak zorunda kaldım biraz uzayınca bu sfer tararken daha fena dökülüyor bu yüzden hep kestim. gerçekten çok kötü bir şey3 kez kazıttım ben yıllardırda kulak üstü kullanıyorum ama yok fayda yok herşeyide denedim bir tek minox denemedim onunda şok dökülmesi var daha kalbim o kadarına dayanamaz çünkü yaşadığımı hissetmiyorum zaten ölümü bekliyorum
Aynen bende elimi atsam sabaha kadar biticek.Allahım nolur bi çaresi bulunsuno kadarhaklısınız ki beni de kimse anlamıyor kemo görüyormuşum gibi dökülüyor her elimi attıüımda bi avuç dolusu yani elimi sonsuza kadar atsam herhalde hepsi bitene dek gelecek gerçekten bi çaresi yok mu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?