canım benim:) bu doktorun sana verdiği şampuan varya o gün evimizdeki banyo dolabını karıştırırıken elime geldi, yanlış artı parantez "kepege karşı etkili" yazıyordu. bende gittim anneme sordum, annem benim küçük kardeşimin saçlarında çok kepek oluyo, normal şampuanla yıkadıktan Sonra son yikamada bu küçük şişede ki şeyi vuruyorum dedi, hemen kepeklerı götürüyo dedi, ama şöyle söyleyim canım dökülmeyi falan önlemiyo. Bende şaştım. Meğerse bizim evdede varmış, ama sen dökülme üzerine kullanıyorsan bi faydası yokmuş üzgünüm ne yazıkki
ben sabuna devam ediyorum ama anlamdım gitti , bazen o kadar az dökülüyo bazen de çok dökülüyo, anlam veremiyorum ama bu aralar hani sen demiştin ya defne sabunu:) onu araştırıyorum onunla ilgili çok şey duydum:) mesela örnek vereyim benim kuzenimin bi arkadaşıni görmüştüm:) Allahım o kadar güzel saçları vardı ki böyle bayıldım resmen:) sordum neyle yıkıyorsun diye bana sadece defne sabunu dedi. Bende bi hafta daha bu sabunla devam edeyim olmadı gidip onu alicam sabundan vazgeçmeyeceğim. Aslına bakarsan bu sarmısakli şampuanlari çok öneriyorlar ama onda da kimisi çok memnun kalmış , kimisi de çok döktüğünü söylüyo.? O yüzden ona yanaşamiyorum. Ama sarmısagın faydasına gerçekten tüm kalbimle inanıyorum:) şimdi böyle defne sabununu düşünüyorum. Bilmiyorum sen ne dersin bu fikrime dert ortağım:) peki sen ne durumdasın ?