- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
doğru söylüyorsun eskiden sadece sabun vardı saçlar çok güzeldi ama bu sadece sabunla olacak iş değileskiden düzleştirici yoktu fön yoktu stres yoktu hava kirliliği hormonlu gıdalar hiçbiri yoktuo yüzden de saçlar güzeldi tabi bu birazda genetik birşeyşimdi baksana kızlar daha küçücük yaşta başlıyorlar boya,fön,düzleştiriciye ilkokula giden kızlar bile böyle artık ondan sonra da kafada saç kalmıyor tabi herkese şunu söylüyorum çok sık saçınızla oynamayın ve beslenmeye çok dikkat edin herkes saçım dökülüyor diyor ama hiç yediklerine dikkat etmiyor hep fast food yeniyor hiç şöyle adam gibi tencere yemeği yiyen yok e tabi saç dökülür,uzamaz o zaman saç öncelikle içten beslenir dıştan desteklenir için iyi olmadıktan sonra dışardan ne sürersen sür ne uzar ne gürleşir zaten kafa derisi o kadar kalın ki sürülenlerin o deriyi geçip de saç köküne ulaşması çok zor saç asıl kan yoluyla beslenir ve tabi stressiz bir hayat yaşayabilmek lazım ama bu tabi en zor olanı ama belki biraz olsun azaltabiliriz
çookk haklısın canım benim...boya bu zamana kadar yaptırmadım,yasım 21.. belki çook ilerde evlendigim zmn yaptırabilirim...çünkü gerek duymadım saçımın rengini çoooo k seviyorumm..Ama bundan iki yıl önce masa, fön benim vazgeçilmezlerimdi..döküntüm yoktuu çünkü o zmlar.. ama şimdi saçım o kadar hassas ki bilmiyorum ne zman saçlarıma en son fön çekildi....kurutmaya bile kıyamıyorumm..zamanında yapacagımızı yaptıkk..keske o zamanlarda da şimdiki gibi duyarlı olsaydımm..şimdi dökülüyoo.çok yaglı ne olucak böle bilimiyorumm..