-
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
sana tek tavsiyem şuna bi bak derim lakin benimde yağlı ve çok dökülüyordu 2 haftada kesti. reklam
canım ben de aynı sorunları yaşadım schwarzkopf un ürünlerini denedim işe yaradı. biraz pahalı ama saçlar için değer bence. mavi renkte olanı dökülmelere karşı. ben bir de kırmızı acil kurtarma bakım kremi kullandım.
akşam yıkasam sabah kalktığımda yağlanan şaç tipim vardı şampuanıma 1 kapak çam terebentin kattım yıkadım 2.günüm yağlanmadan eser yok.
canım benim de aşırı yağlanma problemim ve dökülmem var... kist yüzünden saçımın yarısını kaybetmiştim geçen yaz da kalan yarısının yarısını kaybettim kaldı mı elimde çeyrekten az saç( ben vichy dercos aldım ve yağlanmam en azından 2 güne indi ve saç dökülmemi bıçak gibi kesti... şimdi belki tekrar saç çıkar ümidiyle vichy nin serumlarını almayı düşünüyorum (
berbat bi şampuan rezil ötesi...ya attım çöpe o kadar döktüki saçımı çok mutsuzum...keske hiç almasaydımm...((((((((
kızlar benim saçlarım çok dökülüyo.aktardan bi şampuan aldım.sarımsaklı şampuan.kokusu güzel çeşitli yağlar var içinde.saç dökülmesini ve kepeği önlüyormuş ve saç köklerinide besliyormuş..içinde bikaç bitkinin yağı var.bakalım denicem .umarım azalır dökülmeler.