Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yağlı çok dökülüyor bana bir şampuan önerir misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sana tek tavsiyem şuna bi bak derim lakin benimde yağlı ve çok dökülüyordu 2 haftada kesti. reklam linki

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben de aynı sorunları yaşadım schwarzkopf un ürünlerini denedim işe yaradı. biraz pahalı ama saçlar için değer bence. mavi renkte olanı dökülmelere karşı. ben bir de kırmızı acil kurtarma bakım kremi kullandım.

hımmm..hiç duymamıştım..şimdi dökülmen durdumu acaba??

akşam yıkasam sabah kalktığımda yağlanan şaç tipim vardı şampuanıma 1 kapak çam terebentin kattım yıkadım 2.günüm yağlanmadan eser yok.

canım benim de aşırı yağlanma problemim ve dökülmem var... kist yüzünden saçımın yarısını kaybetmiştim geçen yaz da kalan yarısının yarısını kaybettim kaldı mı elimde çeyrekten az saç ( ben vichy dercos aldım ve yağlanmam en azından 2 güne indi ve saç dökülmemi bıçak gibi kesti... şimdi belki tekrar saç çıkar ümidiyle vichy nin serumlarını almayı düşünüyorum (

yağlanmadan kurutlamoyorum yaaaa.. ((

Kestirince kurutmasıda yıkamasadı daha kolay oluyor ama..
bende hep uzun kullandım şimdi küt kestirdim..

Son düzenleme:
berbat bi şampuan rezil ötesi...ya attım çöpe o kadar döktüki saçımı çok mutsuzum...keske hiç almasaydımm...((((((((

kızlar benim saçlarım çok dökülüyo.aktardan bi şampuan aldım.sarımsaklı şampuan.kokusu güzel çeşitli yağlar var içinde.saç dökülmesini ve kepeği önlüyormuş ve saç köklerinide besliyormuş..içinde bikaç bitkinin yağı var.bakalım denicem .umarım azalır dökülmeler.

aman ismi mecitefendi olmasın :))))

Loreal Elseve Arjinin
bu 4.üncu kullanınım belkı pskıkolojıktır bılemıyorum ama saçlarım çok guzelleşti.
Normalde kalın tellı kabarık ve her taramada avuc avuc saç gelıyordu az önce taradım ıkı uc tel saçla kurtardım ..
Daha önce elidor kullanıyordum bırde ıcıne sarımsak atıyordum sarımsakta dokulmesını engellemıstı ama kullanmayı bırakınca yıne devam edıyordu ..
Şimdi bakalım neolucak .. ama ben suan memnunum bu sampuandan.

lopez in reklamında oynadığı şampuan galiba merak ediyorum bunuda aslında.
:26:

3. gün yağlanan saça da yağlı saç demeyin artık. daha az ne kadar yıkanır bir saç zaten. :// benim saçım hergün yağlanıyo. saçı sabah yıkamak sonraki günü kurtarıyo biraz da olsa ama her halükarda iğrenç bi durum çok bıktım artık bu saçlardan. susuz kullanılan şampuanları denemek istiyorum. toz formundalar ve saçtaki fazla yağı emiyolarmış. bir de saçı çok yağlılar için lushta big diye bir şampuan var içinde deniz tuzu var. derinlemesine temizleyen bir ürün bu yüzden de haftada 1-2 kere başka bir şampuanla dönüşümlü olarak kullanmak gerekiyo. en temizlik hissi veren bu oldu denediklerim arasında. ben de bu yağlı saçın dökülmeleri tetiklediğini düşünüyorum sanki tıkıyo saç derisini. (

Son düzenleme:
3. günde yağlanma şikayeti bana da cok saçma geldi açıkçası...

Peki biz ne yapalım. Akşam yıkıyorum, ertesi gün öğleden sonra sönmeye başlıyor zaten saçım. Saçlarım benimde aşırı dökülmüştü... Hoş o dönemlerde bebeğimi emziriyordum. Alın çevresinde ve özellikle yanlarda öyle bir seyrelme varki saçımı toplasam 5-10 saç telinin altından bembeyaz saç derisi sırıtıyo...
Saçımı normalde yandan ayırırım.Öyle bir azalma varki, saçın hacmi bile kalmadı... Gerçekten ne yapmak lazım...?

Yağlanma icin mentollü nane esanslı şampuanlar mantıklı geldi, peki dökülmelere çare bulabilirmiyiz ?

Ayrıca, saçımda hiç boya yok, arkadaslarım boya da biraz kurutur dediler. Kendi sac rengime evde boyasam mı diye zaman zaman dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…