Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok kabarıyor yardım lütfen :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

_krtr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
19
0
36
İzmir
meraba bnm saçlarm dalgalı..duştan çıkınca acayid derecede kabarıo :/ yazda olduğumuz için sıkca duşa giriorm bu saçlarla da dışarı çıkamıorm :/ düzleştirici kullanmak istemiorm artk saçlarım çok kırıldı..yardımcı olurmusunuz??

Pantene yıpranmış saçlar için geliştirilen seriden kullanabilirsiniz.
Önce şampuanla saçları yıkadıktan sonra saç kremini uygulayıp duruluyosunuz.
Haftada 1 kere de maskesini uyguluyosunuz. Elektriği de alıyo. Duştan çıkınca da saçlarınızı makineyle kurutmayın elektriklenmesine destek olursunuz yoksa . . Ben bu şekilde yapıyorum ve duştan çıkınca saçlarımı topluyorum.Kuruması geç oluyo ama yine de elektriği önlüyo. Bunun dışında durulanmayan bakım kremleri kullanarak da kabarmayı önleyebilirsiniz...

canım al bi köpük. ıslak saçına uygula kıvırcıklaştır dalgalarını daha belirginleştir. sonrada vigo ile kurut. elektiriklenen kabarık saçlar güzel tabiki durmaz destekleyici bir ürün kullanmalısın yerimseniben

pantene 7/24 renk koruyucu elektriklenmeyi önleyici krem var,duştan sonra onu sürüp saçmı tarıyorum gayet ii gelio

bakım kremlerini kullanabilirsin canım ayrıca her gün dış alıyorsan şirin bi topuz modelini de kullanabilirsin hem saçlarını kırmaz hem de sıcakta rahat edersin:)

ben çok kabaran kısımlara ıslakken jiletle müdahale ettim tabi abartmadım bunu..

ama eskisi gibi kabarmıo artık çok hoş duruo..

bide tepeme toplanmasa..ya da bana öle gelio anlamadım

gliserini nasıl yapıyorsun? Benim saçlarım da kabarıyor. Ame benim saçlaırım aşırı yıpranmışlıktan dolayı. elektirklenmeye ben de çözüm arıyorum

köpük jöle v.s ürünler kabarıklığı giderirken birde yıpratır menekşe yağını spreyli şişede sulandırıp kullanın kabarıklık gidicekdir hemde bakım yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…