bu ürünlerden dercosu kullandım çok uzun zaman önce..dökülmeyi pek durdurmamıştı sanki ama alın bölgemdeki açıklıktan ufak tüyler çıkmasını sağlamıştı..revigen şampuan besleyici bi şampuan ama pahalı geldiyse ona eşdeğer pek çok şampuan bulabilirsin eczanelerde daha ucuza..priorin tableti kullanmadım bilmiyorum..doktorum banada önermişti ama ben biotin kullanmayı tercih ettim..
arkadaşlar benim de saçlarım özellikle son 10 senedir acayip dökülüyor... döküle döküle saçlarım 20li yaşlarımdaki halime göre neredeyse 3te 1 kaldı :çok üzgünüm: endokronoloğa gittim hormon baktırdım herşey normal görünüyor... dermatologa gittim verdiği şeyleri kullandım.. dıştan kullanılan gerek ilaç ve türevleri gerekse de aktar ürünleri duruma geçici çözüm sağlıyor ..ama kullanımı kesince yine herşey başa dönüuor maalesef :1no2: sonra bir baktım ki durumu fark ettim... baba tarafındaki tüm kadınlarda aynı dert... demek ki bu genetik ve benim kaçarım yok maalesef..... yine de dıştan maske vb ürünler kullanıyorum.. en azından dökülme hızını yavaşlatsın diye....
ama sizinki öyle olmayabilir ... öncelikle iyi bir endokronolğa gidip hormonlara baktırmak lazım... tiroit problemleri kesinlkikle saç dökülmesine sebep oluoyr.. sonra bir kadındoğumcuya da görünün derim... özellikle pko rahatsızlığı da saç dökülmesi yapıoyor.... tabii dermatoloji de önemli.. ama diğer ikisi daha büyük ihtimal benden söylemesi a.s
selam kızlar
nihayet bugün sonuçları doktor gördü
kansızlık yokmuş, değerim 13 ancak tiroit sınırdaymış, var diyemem ama sınırda dedi.
ondan sonra şu ilaçları yazdı
1. piriorin tablet
2. dercos damla
3. revigen şampuan
bunları 3 ay kullan düzelmezsse gel tekrar dedi.
bu ilaçları kullanan oldu mu acaba?
eczaneye sordum ssk geçerli değil bunlarda, fiyatlarıda acayip pahalı
not: ilaç yazmak yasaksa şayet silebilirm,şuan bir bilgim yok
benim saclarım görüntü olarak gayet dolgun ve saglıklı gozukuyor hatta cogu arkadasım saclarıma bayılır. ama maalesefki banyodan sonra inanılmaz dökülüyor taraktaki sacları görseniz kel kalacagımı falan düşünürsünüz. buna ragmen cok gür saclarım var ama yine de ben her banyodan sonra dökülen saclarımı görmekten cok rahatsızım doktora gittim stresten dedi bi ilaç verdi ama hicbir işe yaramadı
Aynen benimde öyle.Bildim bileli saçlarım banyoda hep dökülür yumak olur.Banyodan banyoya dökülür bi öyle.Ayrıca bazen düzleştirirkende yoluyorum.Ama saçlarım çok şükü hiç azalmıyor.Yerine yenisi çıkıyor çünkü.Fakat yinede banyıda yumak halinde saç atmak sinir bozucu...benim saclarım görüntü olarak gayet dolgun ve saglıklı gozukuyor hatta cogu arkadasım saclarıma bayılır. ama maalesefki banyodan sonra inanılmaz dökülüyor taraktaki sacları görseniz kel kalacagımı falan düşünürsünüz. buna ragmen cok gür saclarım var ama yine de ben her banyodan sonra dökülen saclarımı görmekten cok rahatsızım doktora gittim stresten dedi bi ilaç verdi ama hicbir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?