arkadaşım sorun içten muhakkak demir ve çinko c ve b vitamini eksikliğinden,stres sadece tetikliyo ana neden diil,ben multivitamin kullanıyorum,20 günde işe yaradı,bi de kurutsada moos gibi ph 5.5 bi şampuanla yıka ve bol bol yoğurt tüket sağlıklı baslen kızartma yağlı yeme,2 günde bir yıka fön falan çekme,ısırgan çayı iç,ben saçıma sürünce döktü çay olarak içince işe yaradı, hiçbişeyi takma ruhunu sıkma,2-3 haftada değişiklik görücen cnm.
tabiiki yalnız değilsin, o kadar çok kişiyiz ki saç dökülmesinden kafayı yiyen...
ben önüne geçtim gibi hamdolsun ama. Sana tavsiyelerim...
Bi kere dedikleri gibi doktora mutlaka görün. Acizane benim tavsiyelerim ise, -ki bu konuda ihtisas yapmış gibiyim- :)
*demir eksikliği olabilir. B vitamini eksikliği de keza.
bol bol su iç. yapraklı sebzeler ve tahılları bol tüket.
*ısırgan çayı demişler, iyi fikir. vücuttaki iltihapları da atar.
*haftada1-2 defa saçına saçına bakım yapabilirsin. Badem yağı sür mesela. Yarım saat flan bekle yıka.
*Kimyasallardan uzak dur. Yok şu dökmez, yok bu güçlendirir, bu tarz tavsiyelere sadece teşekkür et geç.
Hatta biliyo musunuz şampuan bile zaralıymış aslında. onu da sulanndırarak kulanmak gerekiyor diye duymuştum. Petrol falan kimyasal şeyler ihtiva ediyor.
* Bütün bunlarla yetinmezsen şampuanına biraz çam terabentin karıştırabilirsin.
Şifa dileklerimle canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?