Sorun yaşamam yani dimi o kadar utanıyorum kiKuaför olmaya gerek yok. Kuaförlerde ter türlü hile var toplanmayan saça bile topuz yapıyorlar gerisini düşün artık.
Genetik malesefBence ilk saclarinizin neden döküldügünü araştirin.
Kan tahlillerinizi yaptirin.
Yine de sen saçlarına bir çare ara. Kan tahlillerine baktır olmadı saçlarını kimse olmayan yerlerde aç havalandırSorun yaşamam yani dimi o kadar utanıyorum ki
Sorun yaşamam yani dimi o kadar utanıyorum ki
Teşekkür ederim. Doktora gittim ama genetik malesef. Dökülen saçlarım da tekrar çıkar mı bilmiyorum..Yine de sen saçlarına bir çare ara. Kan tahlillerine baktır olmadı saçlarını kimse olmayan yerlerde aç havalandır
Çok şükür sağlık açısından dökülme değil genetik.. ama yine de bi kadının böyle problem yaşaması hayatını çok etkiliyorCanim utanilacak bir durum yok. Sağliginiz önemli olan.
Genetik malesef
Genetik diyip yabana atma bence. Bi baktır belli olmazTeşekkür ederim. Doktora gittim ama genetik malesef. Dökülen saçlarım da tekrar çıkar mı bilmiyorum..
Teşekkür ederim bütün tahlillerim yapıldı genetiğe bağlıKadın doğuma gidip hormon testi yaptırabilirsiniz ya da biotin kullanabilirsiniz. Onun dışında zaten o güzel görünen gelin başları saç değil, bir kuaförle gorusurseniz size gösterir yöntemlerini.
Doktor söyledi bütün tahliller yapıldı kadın doğuma vs de yönlendirdi ama genetikGenetik olduğunu Doktor söylemediyse inanmayin böyle şeylere.
Çok şükür sağlık açısından dökülme değil genetik.. ama yine de bi kadının böyle problem yaşaması hayatını çok etkiliyor
Bana özelden atarmisiniz kullandıkları izi, birde Hint masajı nedirKesinlikle. Gürleştirmek icin Biotin, Q10 ve Kolajen alabirlirsin. Kafa derisine Hint masaji cok iyi geliyor.
Yukarda yazdiklarinla eşimin sacini bile 2 katina cikarmayi başardik. Kendisi sedef hastasi ve lezyon olan yerlerde saclari dökülmüştü
Bende de maalesef genetik dökülme varKesinlikle. Gürleştirmek icin Biotin, Q10 ve Kolajen alabirlirsin. Kafa derisine Hint masaji cok iyi geliyor.
Yukarda yazdiklarinla eşimin sacini bile 2 katina cikarmayi başardik. Kendisi sedef hastasi ve lezyon olan yerlerde saclari dökülmüştü
Bende de maalesef genetik dökülme varBu yazdığınız hint masajı nasıl yapılıyor?
Aparat kullanarak masaj yaparsam köklere zarar verir miyim diye endişe ettiğimden aparatsız masaj yapıyordum tekrardan araştırıp bakayım. Teşekkür ederim.Aslinda cok kolay. Hair Oiling diye yazarsaniz güzel makaleler bulursunuz.
Ben söyle bir aparat kullaniyorum. Hem yikarken hemde yağlarken. Yağ olarak Avocado ve rizinus (hint yaği) yaği kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?