Saç Kesim Şekilleri Saçlarım bu yıl düzleşmiyor =(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cimcime_bsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
86
0
86
32
Malatya
arkadaşlar bnm saçlarım fazlasıyla kıvırcık. Arada bir fön çektiririm. Geçen senelerde dümdüz olan saçım bu yıl olmuyor =( kaç tane kuaför değiştirdim ama bu yıl nedense 1 saat içinde kabarıyor dalgalanmaya başlıyor. Sizce sebebi ne olabilir bir fikriniz varmı ??

o bir yıl içinde saçını kesitridnmi? saç kesiminden de farkediyo.. veya kullandıgn saç kremleri vs den de olabılır.. benim saçımda öyledir bazen dümdüz olr 3 gün gider.. bazen yarım saat içinde bozulur.. kıvırcık saça anlam veremıyorum ztn:1closedeyes:

saçlarında kırık varsa düzelmez yada cansızlştıysa aynı sorunu bende yaşadım
biraz kestirince düzeldi

evet 1 yıl içinde kestirdim, kırık fln yok ama olmuyor bu yıl saçlarım. Ben sürekli şampuan değiştiren bir insanım bu yüzden olduğunu sanmıyorum ama bir anormallik var =(

Evet aynı sorun bendede oluyor..

Saçım 1 sene öncesinde çok güzel düzleşiyordu..ama bu sene saçımı katlı kestirdim..Düzleştikten sonra dalgalanmaya başladı..Kat kesiminden de fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…