• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım bu yıl düzleşmiyor =(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cimcime_bsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
86
0
86
32
Malatya
arkadaşlar bnm saçlarım fazlasıyla kıvırcık. Arada bir fön çektiririm. Geçen senelerde dümdüz olan saçım bu yıl olmuyor =( kaç tane kuaför değiştirdim ama bu yıl nedense 1 saat içinde kabarıyor dalgalanmaya başlıyor. Sizce sebebi ne olabilir bir fikriniz varmı ??

o bir yıl içinde saçını kesitridnmi? saç kesiminden de farkediyo.. veya kullandıgn saç kremleri vs den de olabılır.. benim saçımda öyledir bazen dümdüz olr 3 gün gider.. bazen yarım saat içinde bozulur.. kıvırcık saça anlam veremıyorum ztn:1closedeyes:

evet 1 yıl içinde kestirdim, kırık fln yok ama olmuyor bu yıl saçlarım. Ben sürekli şampuan değiştiren bir insanım bu yüzden olduğunu sanmıyorum ama bir anormallik var =(

Evet aynı sorun bendede oluyor..

Saçım 1 sene öncesinde çok güzel düzleşiyordu..ama bu sene saçımı katlı kestirdim..Düzleştikten sonra dalgalanmaya başladı..Kat kesiminden de fark ediyor (:

Back