Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım bir kaç renk oldu ne yapmalıyım

Mavilella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
39
11
29
Merhaba arkadaşlar ben saçımı ombre yaptım kuaförde ama kuaför batırdı berbat bi renk çıktı ve geçişler yoktu cila yaptım olmadı düz boya yaptım olmadı en son bi kaç ay geçti koyu kızıl yaptım şimdi saçım bir sürü renk oldu dibim geldi üstler koyu kızıl uçlar ise bayagı açık iğrenç bi renk oldu tekrar kızıl yaptım ama bi iki yıkamadan sonra saçım yine bu hali alıyor ne yapabilirim nasıl düzelir yıprandı da ve uzamıyor

Foto at anladığım kadariyla yıpratmışsın saçı bunun için kürler va zeytin yağı badem yağından yapili

Kız başka renk yok mu gittin kırmızı yaptın Allah seni ne etmesin.. Kumrala boyasan düzelirmiş ama kızıl yapıp bozmuşsun valla
Bende de 3 4 renk var şu anda

Kız başka renk yok mu gittin kırmızı yaptın Allah seni ne etmesin.. Kumrala boyasan düzelirmiş ama kızıl yapıp bozmuşsun valla
Ya kızılı çok seviyorum ama kuaför böyle olacağını söyleseydi yapmazdım çok kötü durumda saçım ve iyi bir kuaför yok en iyisi bile bozuyor saçı

250 300 TL verip iyi bı kuaförde istediğin renge donebilirsin canım . Ama bayağı külfetli kendin boyayarak duzeltemezsin

Olmaz ama böyle bizde kadınız canım bu saçla gezilmez ki zaten mecbur boyayacaksın koyu kumral al bi kutu komple boya saçını. Önce diplerine sür 5-6 dakika beklet sonra uçlarına sür 20dk sonra yıka.
Hindistan cevizi yağı edin kendine acilen, aklına her geldiğinde saçının uçlarına boylarına sür

Saç zaten yanmış ama koyu saçta yıpranma daha masum gözükür, H.cevizi yağı onarıcı ve uzatıcı etkiye sahiptir uzadıkça kestire kestire renklerden kurtulursun

Bildeö
250 300 TL verip iyi bı kuaförde istediğin renge donebilirsin canım . Ama bayağı külfetli kendin boyayarak duzeltemezsin
ben hiç kendim boyamadım hep kuaförler bozdu . Ya düzelse veririm o parayı ama burda iyi kuaför yok hangi renk yapsam bile uclar açılıyor

Hindistan cevizi kullanıyorum zaten bitirmek üzereyim kutuyu benm saçım hiç uzamıyor birde

Hindistan cevizi kullanıyorum zaten bitirmek üzereyim kutuyu benm saçım hiç uzamıyor birde
O kadar uğraşıyorsun boyuyorsun kırıyor yakıyor küstürüyorsun tabi uzamaz

Bir kere daha boyayacak hiç değilse şu fazla farkı kapatacaksın yine tek renk olmaz büyük ihtimal. Ama sonra tamamen saçın kendi rengi gelene kadar boyatma uçlarından hep milim milim olsa da kes
Hcyağına devam et hatta erit tüm saçına sür iki saat beklet yıka maske yap
Bepanthen bemiks evigen ampul hint yağı aloe vera bunlarla maskeler yapıp saçını besle

Bir kere daha boyasm bile iki yıkamadan sonra uclar akıyor koyu bi renk olsa yine akacak farkın az olacağı bi renk istiyorum ama bilmiyorum

Bir kere daha boyasm bile iki yıkamadan sonra uclar akıyor koyu bi renk olsa yine akacak farkın az olacağı bi renk istiyorum ama bilmiyorum
Valla diplerin kırmızı turuncu uçların sarı yeşil olmasındansa diplerin koyu kumral uçların açık kumral olmasını tercih ederim ben canım
Saç tipimiz aynı. Yanık, boyalı, kısa ve uzamayan cins.
Ben nasıl sağlıklı hale çevirdiğimi anlatıyorum sana aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…