Foto at anladığım kadariyla yıpratmışsın saçı bunun için kürler va zeytin yağı badem yağından yapili
dipler böyle altlar böyle . Evet bayagı yıprandı ve yoruldu saçım ne yapayım bilmiyorumFoto at anladığım kadariyla yıpratmışsın saçı bunun için kürler va zeytin yağı badem yağından yapili
Evet çok tuhaf ve iğren . Asla açık kullanamıyorum hep örüyorum ama canıma tak etti artık . Boyasam yine bu hale dönüyor uclar açılıyor yırandığındanHarbiden rengi tuaf olmus
istesemde bisey yapma biraz kullan yoksa tamamen ya yanardipler böyle altlar böyle . Evet bayagı yıprandı ve yoruldu saçım ne yapayım bilmiyorum
Kullanılmıyor ki hep örüyorumistesemde bisey yapma biraz kullan yoksa tamamen ya yanar
Ya kızılı çok seviyorum ama kuaför böyle olacağını söyleseydi yapmazdımKız başka renk yok mu gittin kırmızı yaptın Allah seni ne etmesin.. Kumrala boyasan düzelirmiş ama kızıl yapıp bozmuşsun valla
Bende de 3 4 renk var şu anda
BildeöKız başka renk yok mu gittin kırmızı yaptın Allah seni ne etmesin.. Kumrala boyasan düzelirmiş ama kızıl yapıp bozmuşsun valla
Bende de 3 4 renk var şu anda
ben hiç kendim boyamadım hep kuaförler bozdu . Ya düzelse veririm o parayı ama burda iyi kuaför yok250 300 TL verip iyi bı kuaförde istediğin renge donebilirsin canım . Ama bayağı külfetli kendin boyayarak duzeltemezsin
O kötü işte iyi kuaför olmaması canımBildeö
ben hiç kendim boyamadım hep kuaförler bozdu . Ya düzelse veririm o parayı ama burda iyi kuaför yokhangi renk yapsam bile uclar açılıyor
Hindistan cevizi kullanıyorum zaten bitirmek üzereyim kutuyuOlmaz ama böyle bizde kadınız canım bu saçla gezilmez ki zaten mecbur boyayacaksın koyu kumral al bi kutu komple boya saçını. Önce diplerine sür 5-6 dakika beklet sonra uçlarına sür 20dk sonra yıka.
Hindistan cevizi yağı edin kendine acilen, aklına her geldiğinde saçının uçlarına boylarına sür
Saç zaten yanmış ama koyu saçta yıpranma daha masum gözükür, H.cevizi yağı onarıcı ve uzatıcı etkiye sahiptir uzadıkça kestire kestire renklerden kurtulursun
Batmandayım ve iyi kuaför yok bu yüzden düzeltmeye çalıştıkça battıO kötü işte iyi kuaför olmaması canım
O kadar uğraşıyorsun boyuyorsun kırıyor yakıyor küstürüyorsun tabi uzamazHindistan cevizi kullanıyorum zaten bitirmek üzereyim kutuyubenm saçım hiç uzamıyor birde
Bir kere daha boyasm bile iki yıkamadan sonra uclar akıyor koyu bi renk olsa yine akacak farkın az olacağı bi renk istiyorum ama bilmiyorumO kadar uğraşıyorsun boyuyorsun kırıyor yakıyor küstürüyorsun tabi uzamaz
Bir kere daha boyayacak hiç değilse şu fazla farkı kapatacaksın yine tek renk olmaz büyük ihtimal. Ama sonra tamamen saçın kendi rengi gelene kadar boyatma uçlarından hep milim milim olsa da kes
Hcyağına devam et hatta erit tüm saçına sür iki saat beklet yıka maske yap
Bepanthen bemiks evigen ampul hint yağı aloe vera bunlarla maskeler yapıp saçını besle
Valla diplerin kırmızı turuncu uçların sarı yeşil olmasındansa diplerin koyu kumral uçların açık kumral olmasını tercih ederim ben canımBir kere daha boyasm bile iki yıkamadan sonra uclar akıyor koyu bi renk olsa yine akacak farkın az olacağı bi renk istiyorum ama bilmiyorum
Valla diplerin kırmızı turuncu uçların sarı yeşil olmasındansa diplerin koyu kumral uçların açık kumral olmasını tercih ederim ben canım
Saç tipimiz aynı. Yanık, boyalı, kısa ve uzamayan cins.
Ben nasıl sağlıklı hale çevirdiğimi anlatıyorum sana aslında
[/QUOTE kürleri nasıl yapıp uyguladığını yazar mısın ben de yapayım