Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım bir kaç renk oldu ne yapmalıyım

Haftada bir eczaneden aldığım bemiks bepanthen evigen üçlüsünü bir kaseye döküyorum içine H. Cevizi yağı zeytinyağı cam terebentin badem yağı koyup karıştırıp saçıma sürüp minimum 2saat bekletiyorum ama cam terebentin birkaç damla koyulacak sadece.

2gün sonra aloe vera yapraklarını kesip hindistan cevizi yağıyla kaynatıyorum süzüp içine biraz hint yağı ekliyorum sıcakken saçıma sürüyor sonra poşet geçirip havluyla veya eşarpla bağlıyorum sıcak kalınca çok iyi etki ediyor çok güzel uzatıcı ve onarıcı bir bakım bu da
Sonra 2gün dinleniyor saçlar
3ncü gün uçlara boylara bolca H.cevizi yağı beklet yıka

Şampuanına da badem yağı damlat ve birer tane ampullerden kır tam dolu kutuya
Yarım kutuya ikiye böl ampulleri

3aydır yapmıyorum hamile olduğum için ama saçıma iyi geliyordu gerçekten

Haftada bir eczaneden aldığım bemiks bepanthen evigen üçlüsünü bir kaseye döküyorum içine H. Cevizi yağı zeytinyağı cam terebentin badem yağı koyup karıştırıp saçıma sürüp minimum 2saat bekletiyorum ama cam terebentin birkaç damla koyulacak sadece.

2gün sonra aloe vera yapraklarını kesip hindistan cevizi yağıyla kaynatıyorum süzüp içine biraz hint yağı ekliyorum sıcakken saçıma sürüyor sonra poşet geçirip havluyla veya eşarpla bağlıyorum sıcak kalınca çok iyi etki ediyor çok güzel uzatıcı ve onarıcı bir bakım bu da
Sonra 2gün dinleniyor saçlar
3ncü gün uçlara boylara bolca H.cevizi yağı beklet yıka

Şampuanına da badem yağı damlat ve birer tane ampullerden kır tam dolu kutuya
Yarım kutuya ikiye böl ampulleri
Hindistan cevizi hangi marka kullanıyorsun bir de aloeverayı nerden bulabilirim ki

Siyah saç kullanabilir misin? Siyah kurtarır gibi görünüyor. Ama tabi siyahtan dönmeyi düşünceksen boyama. Daha çok yıpranır.

Saçım hiç uzamıyor ama 5 yıl önce kestim şimdi omuzlarımda . Çok çok geç uzuyor kestiremem 😭
vitamin eksikliğiniz var o zaman folik asit içmenizi tavsiye ederim.
ayrıca zeytinyağı süper saç toplayıcı.
ayrıca kısa saç modası var

Kuaför olaylarına epeyce aşina olan biri olarak size tavsiyem; ilk önce direkt saçınızı kestirin, ben kulak altına kadar kestirmiştim. Bolca beyaz sabunla veya kepek şampuanı ile yıkayın ve krem kullanın. Saçı şu sıralar boyarsanız olmaz.
Sonra kahve tonları isterseniz kahve rengine bir güzel boyayın. Boyanın ana ton olmasına dikkat edin, yansımalı olmasın mesela 5.0 numara kahve.
Eğer uzama sorunu varsa biotin içmelisiniz.
Birkaç boyamada renk yerine oturur, tek seferde bu işin içinden çıkılmaz. Batman'ı da biliyorum Gülistan caddesinde bir kuaför vardı kapandı mı bilemiyorum ama iyiydi orası.
Sen şimdilik dediklerimi bir dene arkadaşım İstanbul da olsan bırlıkte çözerdik.

Kuaför olaylarına epeyce aşina olan biri olarak size tavsiyem; ilk önce direkt saçınızı kestirin, ben kulak altına kadar kestirmiştim. Bolca beyaz sabunla veya kepek şampuanı ile yıkayın ve krem kullanın. Saçı şu sıralar boyarsanız olmaz.
Sonra kahve tonları isterseniz kahve rengine bir güzel boyayın. Boyanın ana ton olmasına dikkat edin, yansımalı olmasın mesela 5.0 numara kahve.
Eğer uzama sorunu varsa biotin içmelisiniz.
Birkaç boyamada renk yerine oturur, tek seferde bu işin içinden çıkılmaz. Batman'ı da biliyorum Gülistan caddesinde bir kuaför vardı kapandı mı bilemiyorum ama iyiydi orası.
Sen şimdilik dediklerimi bir dene arkadaşım İstanbul da olsan bırlıkte çözerdik.
Gülistan caddesi çok değişti kapandı ordaki . Kesemem ki kesersem saç kalmıyor çünkü üstlerde kırk komple yıpranmış

Saçım zatn kısa ben artk uzatmak istiyorum 😭😭
AMA böyle sağlıklı saçın yok ki sağlıksız uzun saçın olacağına sağlıklı kısa saçın olsunn.
bak başka arkadaşta demiş biotin kullanman gerek yada en kötü sağlık ocağına folik asit yazdır. çünkü biotin özel veriliyor.

AMA böyle sağlıklı saçın yok ki sağlıksız uzun saçın olacağına sağlıklı kısa saçın olsunn.
bak başka arkadaşta demiş biotin kullanman gerek yada en kötü sağlık ocağına folik asit yazdır. çünkü biotin özel veriliyor.
kesinlikle katılıyorum kısa saça bakım zaten cok daha kolay, saglıgı olmayan sac zaten uzamıyor içten beslemek zorunda...

Canım biotin reçetesiz verilen bir ilaç, yazdırmak için doktora gitmiştim ama doktor saç dökülmen tırnak kırılman varsa eczaneden al zaten sormana gerek yok demişti

X