Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım bir kaç renk oldu ne yapmalıyım

Canım biotin reçetesiz verilen bir ilaç, yazdırmak için doktora gitmiştim ama doktor saç dökülmen tırnak kırılman varsa eczaneden al zaten sormana gerek yok demişti
evet canım bende reçetesiz aldım. ama folik asit ucuz doktor yazabiliyor.

AMA böyle sağlıklı saçın yok ki sağlıksız uzun saçın olacağına sağlıklı kısa saçın olsunn.
bak başka arkadaşta demiş biotin kullanman gerek yada en kötü sağlık ocağına folik asit yazdır. çünkü biotin özel veriliyor.
Folik asit hap mı biotin ne . Anlamadım bunlr hap mı . Nasıl bulabilirim

Canım biotin reçetesiz verilen bir ilaç, yazdırmak için doktora gitmiştim ama doktor saç dökülmen tırnak kırılman varsa eczaneden al zaten sormana gerek yok demişti
Tamam teşekkürler
kesinlikle katılıyorum kısa saça bakım zaten cok daha kolay, saglıgı olmayan sac zaten uzamıyor içten beslemek zorunda...
saçımı kesmiştim 5 yıldr omzumda uzamıyor hiç bu yüzden korkuyorum ama 😭

Folik asit hap mı biotin ne . Anlamadım bunlr hap mı . Nasıl bulabilirim
Evet folik adit ye hap biotinde hap ikiside vitamin vücüdümüzda bulunması gereken vitaminler eğer halsizlik saö dökülmesi gibi sorunun varsa bu vitaminler eksiktir

Açılmış ombreli saçta kızıl rengi kullanmak istiyorsanız boya oturana kadar yenilemen gerekir, ama saçınız yıprandıysa ve daha fazla boyamak istemiyorsanız, önce farklı renklerden kurtulmanız gerekiyor. Watsonslardaki Colorless boya çıkarıcıyı kullanabilirsin, bütün kızıllığı ve diğer boyaları çıkaracaktır. İndirimli fiyatı 48tl çok fazla yıpratmıyor.
Geriye sadece ombreli yerler ve kızıl boyanın oksidanının açtığı bölgeler kalır, üzerine daha koyu ve kolay tutacak bir renge boyarsan eşitlenecektir.
Ama boyayı akıtmadan kızılın üstüne boyarsan üstlerinde kızıl yansıması olur, yine eşit olmaz.

Açılmış ombreli saçta kızıl rengi kullanmak istiyorsanız boya oturana kadar yenilemen gerekir, ama saçınız yıprandıysa ve daha fazla boyamak istemiyorsanız, önce farklı renklerden kurtulmanız gerekiyor. Watsonslardaki Colorless boya çıkarıcıyı kullanabilirsin, bütün kızıllığı ve diğer boyaları çıkaracaktır. İndirimli fiyatı 48tl çok fazla yıpratmıyor.
Geriye sadece ombreli yerler ve kızıl boyanın oksidanının açtığı bölgeler kalır, üzerine daha koyu ve kolay tutacak bir renge boyarsan eşitlenecektir.
Ama boyayı akıtmadan kızılın üstüne boyarsan üstlerinde kızıl yansıması olur, yine eşit olmaz.
Fiyatı yüksekmiş ama eger işe yaracaksa kullanırım . Evde boya akıtma yöntemlerine bakmıştım aslında bn de

X