Şampuan ve Saç Kremleri saçları yumuşacık yapan şampuanlar hangilerii??

saçları yumuşak yapan bir şampuan bilmiyorum ama kaskatı saçlarıma bir kere tatlı badem yağı sürüp 1 saat bekletmek istemiştim,başka işlerle uğraşıp o yağı saçımda unutmuş 5 saat sonra yıkamıştım..bebek saçı gibi yumuşacık olmuştu,1 saat beklettiğimde aynı etki olmuoyor!

babe extra mild şampoo
Babe'nin yoğun nemlendiricili şampuanı ben kullanıyorum ara ara.Yumuşaklık olarak güzel.Bebeklerde kullanılıyor genelde.Eczanelerde satılıyor.

kesinlikle dove derim tam 4yıldır kullanıyorum tek kelimeyle harika ))

başlık epey gerilerde kalmıs.Ben saçlarımı yumusacık yapacak bir şampuan arıyorum bc bonacure kullanıyordum artık bitmek üzere.

kesinlikle dove derim tam 4yıldır kullanıyorum tek kelimeyle harika ))

canım bende dove kullanmayı düşünüyorum kuzenim kullanıyodu benim saçlarım çok kabarıyo ve hiç yumuşak değil kuzenim dove yoğun bakımı kullan dedi oda kullandığında saçları hiç kabarmamış ve yumuşacık olmuş çok kolay taranıyomuş sizce nasıldır bu sorunuma bir çözüm olucak şampuan varmıdır?

merhaba arkadaşlar bende yeniyim sorunumu sizlerle paylaşıp çözüm bulmak istiyorum, saçlarım dalgalı ve çok kabarıyo hiç yumuşak değil ve çok zor taranıyo saçım çok dökülüyor. Saçlarımın kabarmasını istemiyorum yumuşacık olup kolay taranabilir bir hale gelmesini istiyorum. Eger bu sorunlarıma çözüm bulabilecek bir şampuan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

güzelim ben bu konuda baya tecrübeliyim çünkü nerdeyse kullanmadığım şampuan kalmadı ama şu bir gerçekki her saç tipi farklıdır ve herkeste farklı etkiler yapar......şöyle anlatayım...

elseve: çok güzel yapmakla beraber saçımı döktü...
head and shoulders: mentollüsünü kullandım ve hayatta yaşamadığım kepek problemi yaşattı bana....
dove: kepeğe karşı etkilisini aldım ve geçirdi kepeğimi sonra o kutuyu bitirince kendi saçıma uygununu aldım hiç dökmedi ama acaip yağlandırdı,ağırlaştırdı ve saç derimi kaşındırmaya başladı...

elidor: güzel geldi başta ama o da ikinci kutuda dökmeye ve kaşındırmaya başladı....
wella: yağlandırdı ve kaşındırmaya devam etti...
clear: kepeklendirdi çok ilginç:)
down under naturals: acaip iyi geldi ve kokusu da süperdi ama saçlarımı boyatınca biraz taramakta zorluk çektim ama yumuşattı malum silikon ve paraben içermediği için boyalı saçlara uygun gelmiyor....
blendax: çok süper geldi ve hala kullanıyorum ne saçlarımı döküyor ne kepek ne kaşıntı ama değiştircem çünkü hamileyim ve miss gibi kokusu artık bana kötü geliyor ama tamamen hamilelikten dolayı parfüm bile kullanamıyorum((

umarım açıklayıcı olmuşumdur:)))) yani sen de bu kadar deneyim sahibi olmak istiyorsan ayrı ama bir sürü param gitti düşün...hee bu arada ipek ve duru yu da kullandım yazmaya gerek bile görmüyorum etkilerini:)))))

Loreal professionnel age densiforce şampuan çok kaliteli bir şampuan. ama fiyatı biraz pahalı 50 tl civarı. Ama çok memnun kaldım ben. Saça verdiği parlaklık yumuşaklık şahane. Tavsiye ederim

ULTIMATE REPAIR Gliss onarıcı bakım set halindede satılıyor siyah renk dışı çok iyi öneririm o kadar şampuan degiştirdim şuan favorim bu onun öncesinde elseve arı sütünüde begenmiştim ama saçlarım yıpranmış oldugu için şuan bir numaram gliss :78:

ben Gliss ürünlerini kullanıyorum siyah olanı, önceden de sarı olanını kullanıyodum ve her ikisinden de cok memnunum, ki benim saclarım yogun dalgalı, dustan sonra acılması cok zor oluyordu bu ürünler işimi kolaylastırıyor baya :)

dove bence bu sorununa çözüm olabilir canım. benim saçlarım çok uzun ve çok gür bu yüzden dove çok iyi geldi yumuşacık oluyor ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…