Şampuan ve Saç Kremleri saçları yumuşacık yapan şampuanlar hangilerii??

sady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
260
0
96
İstanbul
herkese merhaba. benim saçlarım bu yaz kaskatı oldu:/ aslında biraz da kırığım var onun da etksii var ama şimdilk kestrmek istemiyorum. sizin kullanıp da memnun kaldığınız gerekten saçları yumuşatıp parlatan şampuanlar var mı??

bu konuda en cok memnun kaldigim marka "sexyhair"di
ama türkiyede yok sanirim, ve baya tuzlu bi sampuandi
ama pamuk gibi yapiyodu saclari.

daha uygun sampuan bilen varsa banada yardimci olur bu baslik

walla hayatımın şampuanı oturduğum yerdede bulamıyorum yarım saatlik yola gidiyorum sırf onu almak için adımı şauma onarıcı bakım şampuanı ve içinde silikon olmadığı halde benim saçalrımı yumuşacık yapıyor ve dökmüyor tavsiye ederim

cvplayan arkadaşlara teşekkürler :) elseve kullandm ilk başta memnundm snra çok kötü oldu saçlarm

boyalı saçları öyle yumuşacık yapacak bi şampuan ben bulamadım henüz
ama shuma ben de kullanmıştım gerçekten yumuşatıyo
ama benim yağlı saç derimi mahvediyo malesef

john frieda
fena degil aslinda. kullandim dün... sonrasinda saclari düzlestirmek ve düzlestirirken korumak icin olan bakim spreyini sürdüm, düzlestirdim, saclarim pamuk gibi :)

blendax kullandım bn çok memnumdum sonra değiştrdim sürekli aynı şampuanı kullanmayı sevmiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3
şimdi dove şampunı var mavi renkteki yoğun nemlendirici şampuan ve yanında saç kermi onu kullnıyorum çook memnunum yumuşacık oluyo tarraken falan önceden sprey kullnıyodum şimdi gerek kalmıyo yumuşacık taranıyo onu dene istersen canım

sağol cnm. peki blendax ın hangi çeşidini kullandın?

Blendaxın papatyalısı ve bal özlüsü saçları yumuşacık yapıyooopuyorumnanaktan

ama çok döküyor blendax çünkü fazla köpüren şampuanlarda zararlı maddeler var saç uzmanı söylemişti.dove,pantene,elidor benim saçımı yağlandırıyor.elseve de başta iyiydi ballı ama sonra kaskatı yaptı... ne kullanıcamm ben yaaaaaaaaa klava:

pantene benim saçlarımı yumuşacık yapıyor zaten kremsi bi yapısı var

otacı lily kremli dikkatimi çekti :)

blendax hakkında ne düşüüyorsunz kullanan var mı hiç?
bende kullanıyorm cnm gayet memnunum bi çok çeşidini de denedm hepsi iyi geldi,bi kaç kere marka değiştrdm ama ya döktü ya da kepek yaptılar
Blendaxın papatyalısı ve bal özlüsü saçları yumuşacık yapıyooopuyorumnanaktan
şimdi benim kullandığımda papatya özlü saçlarımı yumuşacık yapıyo gerçekten hemde hiç kepek yapmıyoalkisalkisalkis
bide dökemeyen bi saç kremi bulabilsem süper olcakbilmiyorumkismile

normalde kepek şampuanları saçı kurutur ama loreal professional in kepek şampuanı saçı yumuşacık tertemiz yapıyo tavsiye ederim...

kızlar pantene nin doğal sentez serisindeki maskeyi sadece uçlara yapıp bekletin
ve durulayın
sonra da serumunu havluyla suyunu aldıktan sonra gene diplere gelmiycek şekilde sürün ve yedirin
kurutun ya da kendi haline kurusun farketmez
bildiğiniz ipek oluyo ve çok güzel kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…