• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçları uzun olup da küt kestiren var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben been beeeeeen :emir_bebek:

herkes cok begendii bende begendim ama uzun saclarimi özlüyorum 40 cm kestirdim rihanna nin bob kesiminden kestirdim:16:

ben been beeeeeen :emir_bebek:

herkes cok begendii bende begendim ama uzun saclarimi özlüyorum 40 cm kestirdim rihanna nin bob kesiminden kestirdim:16:

Gule gule kullan yenı ımajını ee kızlar foto koyun bızde fıkır sahıbı olalım dımı ama ılk foto benden olsun ...

Eklentiler

• $foto22.JPG
    $foto22.JPG
    14,3 KB · Görüntüleme: 131
arkadaşlarr benimde sırtıma kadardı saçlarım ve hiç uzamadığı kadar uzatmıştım saçlarımı bir gün çok sıkıldığımı hissettim ve arkası kısa önü uzun küt modele kestirdim saçlarımı pişman da olmadım çok yakışmıştı ama şimdi uzatmaya çalışıyorum :) sırayla saçlarımı koyuyorum :) $SANY3787.jpg

$SANY3948.jpg

Eki Görüntüle 239737

:1:

saçlarımı 2 ay önce kestirdim bende. resimde gördüğün gibi uzundu. şimdiki modeli kısa ama çabuk uzuyor arada değişiklik lazım :)şuan aynen bu model ve bu boyda rengide bu ::)

$Short_Hairstyles_(1).jpg

ben bunu yapıp pişman olanlardanım, hatta bunalıma bile girmiş olabilirm emin deilim :100: tabi geçen sene kasım ayında filan, sonra envai çeşit saç uzatma yöntemi denedim, turplu su, 12 çeşit yağ karışımı, buz gibi soğuk suyla saç yıkama, sinameki, lavanta vs vs :D neyseki belli bi seviyeye kadar uzatmayı başardım, bi daha kestirir miyim, bilemiyorum bi bunalım halinde deişiklik olsun diye olabilir, ama tabi bi 10 sene sonra anca :31:

merhaba kızlar tesettürlüyüm sizin bildiğiniz kuaför varmı yaa saçlarımı kesecek iyi bi kuaför arıyorum belimdeki saçlarımı kısacık küt kestirecem ama iyi bi kesim yapan kuaför bulmam lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Back