• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçları uzun olup da küt kestiren var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
slm canım dedıgın gıbı ıkı ay oldu sımdı tekrar kestırmek ıstıorum ama sadece yıne arkalarını hareketlendırmek ıcın ama ben cok memnunum su an kestırmeden de dalgalı sekılde kullanabılıorum.. ılk fotodakı gıbı olunca cok havalı oldu herkes cok begenmıstı ::21: Bence ıcınden gecıosa dene derım senın ne uzunlukta sacların ?

slm canım öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için benim belimde şu anda.. kıyamıyorum bi yandan bi yandanda çok zor gelşyo artık şöle hemencecik yıkayıp çıkmak istiyorum=) dalgalı bu arada benim saçlarım çok kararsızım çok=)

Valla istediginle yapacagın zıt seyler canım sadece karar sana kalıyor... <hemen yıkayım cıkayım bu yaz sıcaklarında dıyorsan hıc dusunme cok guzel kesımler var yeterkı sen ıste ama uzamaz benım saclarım dersen ona bısey demeyeyım vebalı ustume kalmasın canım.. Destek ıstersen yanındayım hatta bu haftasonu ben gıtmeyı dusunuyorum tekrar avatarımdakı gıbı kestırmek ıcın...:62:

bonibon selam, gerçi yazalı 2 aya yakın olmuş ama merak ediyorum. bu saç odeli kullanışlımı yoksa hep kuaföre gitmek zorunda mı kalıyosun?? bende böyle bişey düşünüyorumda:kkk:

bonibona yazmışsın ama ben de cevap vermek istedim
saçlarım belime kadardı ve önü uzun arkası kısa modelden kestirdim yaklaşık 5 ay önce
sonuç: pişmanım
herkes çok güzel iyi ki kestirmişsin dedi ama kullanamıyorum ben
fönlü güzel evet
ama işte fön maşa düzleştirici lazım sürekli
bu sıcakta bi de enseme yapışıyo ki sorma
eski uzun hali olsa yandan örer çıkardım ne güzel..

bonibona yazmışsın ama ben de cevap vermek istedim
saçlarım belime kadardı ve önü uzun arkası kısa modelden kestirdim yaklaşık 5 ay önce
sonuç: pişmanım
herkes çok güzel iyi ki kestirmişsin dedi ama kullanamıyorum ben
fönlü güzel evet
ama işte fön maşa düzleştirici lazım sürekli
bu sıcakta bi de enseme yapışıyo ki sorma
eski uzun hali olsa yandan örer çıkardım ne güzel..

canım çok sağol yazdığın için. evet öyle diyolar uzun saça şekil vermek daha kolay gerçekten.. ben bu kararsızlıkla ztn uzun i süre kestiremicem heralde ama çok hoşuma gidiyo gerçekten:71:

Valla istediginle yapacagın zıt seyler canım sadece karar sana kalıyor... <hemen yıkayım cıkayım bu yaz sıcaklarında dıyorsan hıc dusunme cok guzel kesımler var yeterkı sen ıste ama uzamaz benım saclarım dersen ona bısey demeyeyım vebalı ustume kalmasın canım.. Destek ıstersen yanındayım hatta bu haftasonu ben gıtmeyı dusunuyorum tekrar avatarımdakı gıbı kestırmek ıcın...:62:

ehehe canım bnm çok sağol desteğin için. ztn böle düşünmekle olmuyo. yapıcaksan bi anda karar verip gidip kestiriceksin. her an bi süpriz yapabilirimm:27:

ehehe canım bnm çok sağol desteğin için. ztn böle düşünmekle olmuyo. yapıcaksan bi anda karar verip gidip kestiriceksin. her an bi süpriz yapabilirimm:27:

valla ben de düşündüm düşündüm en son bi gaz gittim kestirdim şimdi uzun saçlarımı çok özlüyorum :5:

Yakısmadımı yoksa sen mı begenmedın??? nasıl bı modelını kullandın

önü uzun arkası kısa modelden
herkes çok beğendi iyi ki kestirmişsin dediler
fönlü ya da maşalı güzel cidden
ama bakımı zor
doğal haliyle yıka çık yapsam bişeye benzemiyo
uzun saç olsa her türlü şekle sokarsın
yıpranmasın diye maşa düzleştirici de fazla yapmıyorum
o yüzden kullanamadım ben :(

wickergirl umarım görürsün. mesaj sayım dolmadığı için özel msg yazamıyorum. neden olmasın? ama dediğim gibi tam karar vermedim. eğer kestirirsem haber veririm canım :)

iştee beeeennn :3::3: daha 3 gün önce ksterdm saçlarım dalgalı oldugu halde hemdeee ... iyi kide kestrmişim değişiklik oldu daha da guzel durdu bnce...

iştee beeeennn :3::3: daha 3 gün önce ksterdm saçlarım dalgalı oldugu halde hemdeee ... iyi kide kestrmişim değişiklik oldu daha da guzel durdu bnce...

Iste bırı daha bızım gıbı :) nasıl oldu canım yenı halının resımlerı varmı ??? Gule gule kullan sımdıden emınım guzel olmustur bı kere sen begenmıssın ...

Saçlarım bir hayli uzunken bir anlık gazla ben de küt kestirdim. hem de hiç ama hiç aklımda yokken. Pişman mıyım? Hayır. Değişiklik oldu. Herkes yüzüme de yakıştırdı. Şimdilik saçlarımla mutluyum :)

ben de yaptım bunu AMA bi kere liseye başlarken küt de dğil kısacık kestirmiştim biraz daha zorlasam askere alırlardı o kadar yani:1: bi kere de üni 2. sınıfken belimde saçımı küt kestirmiştim perma da vardı ertesi gün o saçları kısacık küt ve düz fönlü gören tüm anfi şok yaşamıştı
benim saçlar cok hızlı uzuyor bende model kalmıyor kaç defa kahkül perçem kat yaptırdım ı ııhh hemen standart omuzlardan aşağı inen uzun saç modeline dönüyor. Kestirdiğimde bi süre rahat ediyorum sonra eski tas eski hamam.
Ama tabi şimdi 10 sene oldu saçlarım epey azaldı yaşım 30a yaklaştı belki bu kezban liseli kız hallerinden kurtulmak için bi delilik eder yine kestiririm.

Şimdiki boyu nasıl canım, resim var mı?

ben de yaptım bunu AMA bi kere liseye başlarken küt de dğil kısacık kestirmiştim biraz daha zorlasam askere alırlardı o kadar yani:1: bi kere de üni 2. sınıfken belimde saçımı küt kestirmiştim perma da vardı ertesi gün o saçları kısacık küt ve düz fönlü gören tüm anfi şok yaşamıştı
benim saçlar cok hızlı uzuyor bende model kalmıyor kaç defa kahkül perçem kat yaptırdım ı ııhh hemen standart omuzlardan aşağı inen uzun saç modeline dönüyor. Kestirdiğimde bi süre rahat ediyorum sonra eski tas eski hamam.
Ama tabi şimdi 10 sene oldu saçlarım epey azaldı yaşım 30a yaklaştı belki bu kezban liseli kız hallerinden kurtulmak için bi delilik eder yine kestiririm.

birkaç kere yaptım ve pişman oldum artık 1 cm bile keserken üzülyorm uzun sacın havası baska yaaaaaaaaaa:129::124:

ben de katları gitsin diye boynumda küt kestirmiştim ama uzadılar baya bi 10-15 cm daha uzamasını istiyorum en fazla 20

Back