• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçları uzun olup da küt kestiren var mı???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
SACIMI EN SON 2004 YILINDA uzun küt KESTİRMİŞTİM ve bu sene ancak göğüsümün alt tarafına kadar uzadı ve tamda ohh bee uzadı derken ablam aklımı çeldi kaç senedir aynısın ben senden sıkıldım sen kendinden sıkılmadınmı dedi vee beni ikna etti gittim beckham modeli kestirdim ve benim saclarım kalın telli ve cok...şuan okaadr pişmanımkii uzaması için durmadan banyoya atıyorum kendimi cok kullanışsız arkalar kısa doğru düzgün toplayamıyorsun topladığında da kuyruk kısmı cok kötü duruyor hiç tavsiye etmiyorum yinede sacların ince telliyse yakışabilir model güzel ama bana gitmedi...sen bilirsin yinede...:1no2:

yorumlarınız için teşekkürler kızlar.a.s.
ben hala aynıyım -tatlicadiarzu- bu gisişle kestiremeyeceğim galibakaydirigubbakcemile3

canım bence kullanışsız bi saç bu kuzenim yaptı...
hep fön istiyo fönsüz mantar gibi çok berbat duruyo kızın saçları....
çok pişman....
bence sakın kestirme çünkü moda bu şimdi kestirirsin,
seneye "bu sene uzun saç moda" deyiverirler bu seferde uzatıcam diye ölürsün..!!!

ZATEN KUAFÖRLER PARA KAZANSIN DİYE DİKKAT EDİN,,BİR YIL KISA BİR YIL UZUN SAÇ MOSA OLUR...!!!

ASLINDA BENCE UZUN SAÇI MODASI GEÇMİYOORR...

0 ünlülerin saçını ne uğraşarak yapıyorlar.oysaki biz doğal sanıp aldanıyoruz..
sakın canım sakın!!benden söylemesi....

ben birden yadırgayıp üzülme diye diyorum...

bir yakınımın başına geldi çünkü pişman oldu çok üzüldü....

sen de hayal kırıklığına uğrama diye dedim canım...karar senin tabi...ama ünlülerde durduğu gibi durmuyo ne de olsa onların uğraşacak özel kuaföreleri var...
kullanışsız bulabilirsin diye dedim....yanlış anlama cnm...

ben kadında uzun saçı severim ayrıca....kıymaayın...

benimde hamileliğim ve lohusalığım bitsin hemencik kuaföre koşup küt kestircem minyonum bana çok yakışacağını düşünüyorumm a.s.

Saçlarınız tanıyım bence, kalın ve dalgalı ise sakın kısa modeller denemeyin.
İnce telli ve az ise güzel durabilir.
Çalışan ve saçlarına çok zaman ayıramayan bayanların kestirebileceği en iyi saç, omuz hizasında biten ve katlı kesimler. jole yapıp çıkabilirsin, fön çekmek kolay, topuz yapıp toplayabilirsin.
Küt saça her zaman fön çekmek zorundasın ama.

canımcım bende beckhm modeli kestirdim we suan cok memnunum uzatmayı düşünmüyorum fönlde cok qüzel duruyo jöleleyincede kullanımı rahat bence yani biraz uqrastırsa bile uzun saçtan daha hos daha havalı duruyo.bence yüzüne gideceğini düşünüyosan hiç bekleme derim.

Kımıne uzun,kımıne kısa saÇ yakıŞır.mesela benım saÇlarım Çok uzundu bob saÇ modelı denılen model olarak kestırdım ve hıÇ pıŞman olmadım fakat saÇını kısa kestıreceksen her gÜn dÜzleŞtırme sorunuyla da baŞa Çıkabılmen gerek benımkı dÜz ama yınede modelın ortaya Çıkması ıÇın dÜzleŞtırıyorum bazı yerlerını ben Çok memnunum ÇÜnkÜ bana kısa saÇ yakıŞıyor uzun saÇ kÖylÜ gıbı olur bırazda ama bazılarında Çok hoŞ duruyor her kıza/kadına yakıŞmaz uzun saÇ...

sakın yapmayın kızlar benımde saclarım belime geliyordu küt kestirdim evet güzel oldu begendım ama sonradan pşman oldum cunku sadece duz kullanabılıyorum maşa yakışmıyor toplayınca komik duruyor kullanıslı degıl ...
uzun saca sekıl vermek, kısa saca sekl vermekten daha kolay emın olun..

sakınnnnnnnnn yapmayın o hatayı..benimde saçlarım upuzunduuuuu gittim küt kestirdim önleir biraz daha uzun pişman ötesi oldum kızlar şelik vermek imkansız düz kulanmak zorundasınız hacimsiz saçma sapan bişy..uzunken istedigimi yapıyordummm tek iyi yanı kırıklaırm gitti okdr...biran önce uzasın diye bekliyorum eski reismlerime bakınca üzülüyorum..sakın sakın kestirmeyinnnnn hele banyodan sonraki halini görünnn böle beslemeler gibi bi ucu dışarda bi ucu içerde saçma sapan duruyor...

ben kestirmiştim çok da beğendim şuan biraz uzadılar bile:12:

kökü bende nasılsa uzar.ben katlardan kurtulmak için kestirdim ve çok hoşuma gitti... uzayonca daha güzel olacaklarını düşünüyorumm

Sakın kestırme, ben salak gıbı upuzun saclarımı kestırdım kut bıcımde. sımdı sınamekı kullanmaya basladım da bıraz uzamaya basladı, cok pısman oldum cok

İŞte ben ... profılımdeki gibi:66: degısıklık oldu benım ıcın enselerden yukarı dogru katlı sekılde ama duz degıl tamamen...

bonibon selam, gerçi yazalı 2 aya yakın olmuş ama merak ediyorum. bu saç odeli kullanışlımı yoksa hep kuaföre gitmek zorunda mı kalıyosun?? bende böyle bişey düşünüyorumda:kkk:

bonibon selam, gerçi yazalı 2 aya yakın olmuş ama merak ediyorum. bu saç odeli kullanışlımı yoksa hep kuaföre gitmek zorunda mı kalıyosun?? bende böyle bişey düşünüyorumda:kkk:

slm canım dedıgın gıbı ıkı ay oldu sımdı tekrar kestırmek ıstıorum ama sadece yıne arkalarını hareketlendırmek ıcın ama ben cok memnunum su an kestırmeden de dalgalı sekılde kullanabılıorum.. ılk fotodakı gıbı olunca cok havalı oldu herkes cok begenmıstı ::21: Bence ıcınden gecıosa dene derım senın ne uzunlukta sacların ?

Beeeeen :77:
Saçlarımı 4 ay önce arkaları kısa önlere doğru uzun olan modele kestirdim. Bende senin gibi saçlarımı hep uzun kulllandım hep aynı model sadece saçlarıma kat verdirridim falan.. 4 ay önce sevgilimle konusuyorduk bana dedi kısa kestir sana cok yakışır hemde değişiklik olur dedi. O Aksam ' Kavak Yelleri Mine ' nin saç modelini yazıcıdan çıkarttıp önüme gelen ilk kuaföre girip saçlarimi kestirdim. Eğer o gün kestiremeseydim daha kestirmezdim. Bir anlık gaza geldim. Sonuc cok cirkin kesti cok istediğim gibi olmadı ama yüzüme yakıştığını söyledi herkes simdi uzadı bende memnunum. Ama gene de ben uzun saçları daha cok seviyorum .. :61:

Back