- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
- 248
Ya açıldığını söylemişlerdi yanılmıyorsam acaba kspattılar mı bilmiyorum ki .. Siz istanbuldaki şubelerinden birini arayıp bilgi alabilirsinizinternetten baktım ama bulamadım maalesef. neresinde olduğuna dair bir bilginiz var mı acaba? :))
Bu işin sonu aynen oraya gidiyo bu 2 renk saçı görmeye dayanamıyorum çünki . Kazımak geçiyo aklımdanantalya için kedili var demiş ama araştırdım bulamadım. yorumlara baktım da fiyatlarında maşallahı varmış.kız gel vuralım siyaha
Zannetmiyorumki adam çıkıp bize şunu şunu yapın desin. Kalkıp İstanbul a gelebilicek olsam arar randevu alırdım anca öyle olur yani.Ya açıldığını söylemişlerdi yanılmıyorsam acaba kspattılar mı bilmiyorum ki .. Siz istanbuldaki şubelerinden birini arayıp bilgi alabilirsiniz
canım yok kazıtma falan geçmesin aklından. en kötü boyarsın koyuya. ya da paraya kıyıp gerçekten iyi bir kuaföre gidersin. şahsen ben şu an bir saç için o kadar para bayılamayacağım için koyu yapıcamBu işin sonu aynen oraya gidiyo bu 2 renk saçı görmeye dayanamıyorum çünki . Kazımak geçiyo aklımdan
Yok ben antalyadaki şubesini sormak için demiştimZannetmiyorumki adam çıkıp bize şunu şunu yapın desin. Kalkıp İstanbul a gelebilicek olsam arar randevu alırdım anca öyle olur yani.
Zaten gööya çok iyi (!) bi yer yüzünden bu hale geldim ya. . .canım yok kazıtma falan geçmesin aklından. en kötü boyarsın koyuya. ya da paraya kıyıp gerçekten iyi bir kuaföre gidersin. şahsen ben şu an bir saç için o kadar para bayılamayacağım için koyu yapıcam
umarım düzeltirsin canım ya. ben düzeltince ilk sana yazacağımZaten gööya çok iyi (!) bi yer yüzünden bu hale geldim ya. . .
Bunun çaresini bilen kimsede yok mu
ya anlamıyorum. konuyu taşımayın lütfen diyorsunuz. bilerek kısaca bdvye konu açıyorsununuz. bunun yasak olduğunu bilerek. ceza sebebi olduğunudaBunu mu dert edindin diyeceksiniz ama evet edindim.
Saçlarım...
Bir türlü tek renk olmayan saçlarım...
normalde hep 9 tonunda sarı boyardım. Ama o zaman da tek renk olmazdı. Çünki ilk saçımı sarı yaparken açtırmıştım. Ne salaklık.
Oaçılan yerler böyle platinimsi kalıyor hep.
Bunun bi çaresi yok mu. ?
Tek renk sarı hayal mi ?
Gidip 5 veya 6 ya boyayıp bırakıcam bu saçları az kaldı
Psikolojim bozuldu yeminle .
Konuyu taşımayın ltfen
Bdv ye bi konu açın isterseniz .ya anlamıyorum. konuyu taşımayın lütfen diyorsunuz. bilerek kısaca bdvye konu açıyorsununuz. bunun yasak olduğunu bilerek. ceza sebebi olduğunuda
şimdi,Bdv ye bi konu açın isterseniz .
Kv Kp Nişanlı Koca dışındaki dert edilen şeyler dertten sayılmıyor diye...
Diğer forumlara bakılmadığını biliyorsunuz siz de.
Eğer herkese uygulanan bi ceza sistemi getirildiyse ben siteden uzakken ben de razı gelirim madem cezama .
Antalya da iyi kuaför arıyorsanız Ekip kuaför Hasan Bey i öneririm.Üstteki mesajda benim saçımı nasıl kurtardığı yazıyor ayrıntılı.Yok ben antalyadaki şubesini sormak için demiştimharpis e ..
pigmentasyon işlemini bi kere kendim deneyeceğim dünden beri araştırıyorum gerçekten teşekkür ederimCanım yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadıklarımı hatırlattın bana.normalde kendi saç rengim (kumral) üzerine röfle kullanıyordum yıllardır.Sonra birgün kuaför nerden estiyse kış günü yoğun platin röfleler attı, arada kendi saçlarım görünmez oldu, bembeyaz bir kafayla kalakaldım.2 gün sonra tekrar kuaföre gittim, o da bu sefer komple 9.5 boya attı platinin üstüne, o beyazlık gitti sarı oldu ama aradaki tek tük koyu saçlar da sarı oldu.Bu kez sapsarı bir kafayla kalakaldım, ,ki ben 2 renk saç seviyordum, 6 ayda 1 röfle yaptırırken bu düz sarıyla 2-3 haftada diplerim çıktı.Ben de nasılsa düz renk diye kendim 9 numara ile boyamaya başladım, ilk 1-2 ay hoşuma gitti ama dipten gelen açıcı görmemiş kısım uzadıkça bu kısmın daha doreli-turuncumsu, platin üstüne boyanan yerlerin ise daha küllü renk olması gözüme battı.
Ben de bulunduğum şehrin en ünlü kuaförüne gidip hikayemi anlattım, kendi kumral saçımın üzerine doğal sarı röfleye nasıl dönerim dedim.O da bana diplerdeki turunculuğu alıp dipleri koyultmayı önerdi.
Diplerimi papatyalı, yavaş açan bir açıcı ile açıp turunculuğu aldı, sonra bu kısımları kumral boyadı, uçlara da dialight ile rengin tonuyla oynadı, dipten uca açılarak açık kumraldan sarıya doğru güzel bir geçişle koyudan açığa giden saçlarım oldu.Sonra kendisinde dip boyaya devam ettim ve bir süre sonra dip rengini biraz daha koyulaştırdı, kendi saç rengimle aynı tona geldi dip kısım.
Birkaç boyada 1 de yine uçlara dialight cila atıp rengi canlandırdı.
Şu an saç rengimden çoook memnunum.Tek renk değil ama uyumlu tonlar, orantılı bir geçişle güneşten açılmış gibi çok doğal duruyor.3 aydır dip boya yaptırmıyorum, çünkü ihtiyaç yok.Kumral kısım fazlaca uzayıp beni rahatsız edince aralara balyaj attıracağım.Şu an için ihtiyaç yok, rengimin tadını çıkarıyorum.
Seni de rahatsız eden aslında 2 renk olması değil, bu iki rengin uyumsuz olması olabilir.
Benim gibi dipleri koyultmayı seçebilirsin.bu birinci seçenek.Habire ibi dibi gelmez boyanın ve daha az boyanacağı için daha sağlıklı olur saçın, bende böyle oldu.
İlle de tek renk dersen, dipteki renk mi uçtaki mi hoşuna gidiyor buna karar ver.uçtaki hoşuna gidiyorsa dip boyanı saçını açtırmak suretiyle yaptırırsın.
Yok eğer dipteki renk iyi, hem dip boyamı kendim yapmaya devam ederim diyorsan, açıcılı kısma boyadan önce ön boyama-pigmentasyon yaptırmak suretiyle dip-uç aynı rengi elde edebilirsin.
Her 3 seçenekte de iyi bir kuaför ziyareti şart.dipleri koyultmak veya uçları diplerle aynı tona getirmeyi seçersen, bu kuaför ziyareti bir kerelik olabilir, sonra kendin devam edebilirsin boyamaya.O yüzden parayı gözden çıkarıp gidebileceğin en iyi kuaföre gitmeni öneririm.
Ben de sizin gibi kumralım sizin yönteminiz de benim için hoş bi seçenek olabilirCanım yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadıklarımı hatırlattın bana.normalde kendi saç rengim (kumral) üzerine röfle kullanıyordum yıllardır.Sonra birgün kuaför nerden estiyse kış günü yoğun platin röfleler attı, arada kendi saçlarım görünmez oldu, bembeyaz bir kafayla kalakaldım.2 gün sonra tekrar kuaföre gittim, o da bu sefer komple 9.5 boya attı platinin üstüne, o beyazlık gitti sarı oldu ama aradaki tek tük koyu saçlar da sarı oldu.Bu kez sapsarı bir kafayla kalakaldım, ,ki ben 2 renk saç seviyordum, 6 ayda 1 röfle yaptırırken bu düz sarıyla 2-3 haftada diplerim çıktı.Ben de nasılsa düz renk diye kendim 9 numara ile boyamaya başladım, ilk 1-2 ay hoşuma gitti ama dipten gelen açıcı görmemiş kısım uzadıkça bu kısmın daha doreli-turuncumsu, platin üstüne boyanan yerlerin ise daha küllü renk olması gözüme battı.
Ben de bulunduğum şehrin en ünlü kuaförüne gidip hikayemi anlattım, kendi kumral saçımın üzerine doğal sarı röfleye nasıl dönerim dedim.O da bana diplerdeki turunculuğu alıp dipleri koyultmayı önerdi.
Diplerimi papatyalı, yavaş açan bir açıcı ile açıp turunculuğu aldı, sonra bu kısımları kumral boyadı, uçlara da dialight ile rengin tonuyla oynadı, dipten uca açılarak açık kumraldan sarıya doğru güzel bir geçişle koyudan açığa giden saçlarım oldu.Sonra kendisinde dip boyaya devam ettim ve bir süre sonra dip rengini biraz daha koyulaştırdı, kendi saç rengimle aynı tona geldi dip kısım.
Şu an saç rengimden çoook memnunum.Tek renk değil ama uyumlu tonlar, orantılı bir geçişle güneşten açılmış gibi çok doğal duruyor.3 aydır dip boya yaptırmıyorum, çünkü ihtiyaç yok.Kumral kısım fazlaca uzayıp beni rahatsız edince aralara balyaj attıracağım.Şu an için ihtiyaç yok, rengimin tadını çıkarıyorum.
Seni de rahatsız eden aslında 2 renk olması değil, bu iki rengin uyumsuz olması olabilir.
Benim gibi dipleri koyultmayı seçebilirsin.bu birinci seçenek.Habire ibi dibi gelmez boyanın ve daha az boyanacağı için daha sağlıklı olur saçın, bende böyle oldu.
İlle de tek renk dersen, dipteki renk mi uçtaki mi hoşuna gidiyor buna karar ver.uçtaki hoşuna gidiyorsa dip boyanı saçını açtırmak suretiyle yaptırırsın.
Yok eğer dipteki renk iyi, hem dip boyamı kendim yapmaya devam ederim diyorsan, açıcılı kısma boyadan önce ön boyama-pigmentasyon yaptırmak suretiyle dip-uç aynı rengi elde edebilirsin.
Her 3 seçenekte de iyi bir kuaför ziyareti şart.dipleri koyultmak veya uçları diplerle aynı tona getirmeyi seçersen, bu kuaför ziyareti bir kerelik olabilir, sonra kendin devam edebilirsin boyamaya.O yüzden parayı gözden çıkarıp gidebileceğin en iyi kuaföre gitmeni öneririm.
Peki sizce diplerimi boyadığım 9 numara boyayı mı alayım yoksa 8 mi alayım. ? 9 da yine açık kalmaz değil miCanım yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadıklarımı hatırlattın bana.normalde kendi saç rengim (kumral) üzerine röfle kullanıyordum yıllardır.Sonra birgün kuaför nerden estiyse kış günü yoğun platin röfleler attı, arada kendi saçlarım görünmez oldu, bembeyaz bir kafayla kalakaldım.2 gün sonra tekrar kuaföre gittim, o da bu sefer komple 9.5 boya attı platinin üstüne, o beyazlık gitti sarı oldu ama aradaki tek tük koyu saçlar da sarı oldu.Bu kez sapsarı bir kafayla kalakaldım, ,ki ben 2 renk saç seviyordum, 6 ayda 1 röfle yaptırırken bu düz sarıyla 2-3 haftada diplerim çıktı.Ben de nasılsa düz renk diye kendim 9 numara ile boyamaya başladım, ilk 1-2 ay hoşuma gitti ama dipten gelen açıcı görmemiş kısım uzadıkça bu kısmın daha doreli-turuncumsu, platin üstüne boyanan yerlerin ise daha küllü renk olması gözüme battı.
Pigmentasyondan sonra boyamak için diyorsunuz değil mi? Bence 9 alın ve dip-uç boyayın komple.Boyayı da bol kullanın.Hatta profesyonel bir boya alırsanız daha iyi, daha fazla renk pigmenti içeriyorlar.Peki sizce diplerimi boyadığım 9 numara boyayı mı alayım yoksa 8 mi alayım. ? 9 da yine açık kalmaz değil mi
pigmentasyon içinde 9 alaym dimi. acaba 8 mi alsam diyorum da.Pigmentasyondan sonra boyamak için diyorsunuz değil mi? Bence 9 alın ve dip-uç boyayın komple.Boyayı da bol kullanın.Hatta profesyonel bir boya alırsanız daha iyi, daha fazla renk pigmenti içeriyorlar.
Pigmentasyon hiç yapmadım canım ama Nötr 8le 9la olmaz, onu biliyorum.pigmentasyon içinde 9 alaym dimi. acaba 8 mi alsam diyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?