• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Kazıyacağım En Sonunda .

Ya bildiğin cila atıyorlar aslında, benim bildiğim. Sulandırılmış boya işlemi, yada zıt renklerde boyaları var onların , kırmızı mavi falan gibi, küllülük dorelil durumuna göre koyultup açıyorlar , yansıma değiştiriyorlar..
Kızz yansımayla olacak iş mii *? Yansıma zaten boyayınca da değişiyo biraz ama rengi aynı o soluk platinimsi renk kalıyo

Bence böle ucu platin gbi dibi altın sarısı gibi olan daha avam . Dipleri açtırırsam iyice saçtan olurum.
Benim iş hayal ya
Yok ombre tekniği değil normal balyajdan bahsediyorum. Uç platin dip altın değil yani. Muratkolukurık diye bi kuaför vardı, forumu da vardı kendi internet sitesinde ona da sorabilirsiniz

Bir çok ilde şubesi olan erdem kıramer i öneririm evet biraz pahalı ama benim saçlarımı onlar kurtardı ve tek renk sarı kullandım yıllarca. Ayrıca mos ve bahçecik te çok iyidir arkadaslarım gidiyor sürekli. Ama erdem kıramer e kefilim 20 yaşından beri gidiyorum. Hamile kalınca daha yeni kendi rengine kumrala döndürdüm doğumdan sonra gene tek renk sarıya çevirticem. Sizin saçınız evde düzelicek bir saç değil mutlaka bir kez paraya kıyıp çok iyi bir kuaförde düzeltmeniz lazım
Ciddi misin nasıl yapıyorlardı açmışlar mıydı saçlarını hemen netten bakıyorum burada şube var mı

daha saçı aynı tonda açamıyorlar ne pigmentasyonu ya. ben artık pes ettim birkaç güne alıcam koyu boyamı sonra ombre. saçımda olmayan renk yok sarı bakır kırmızı kahve her tondan yansıma var :KK45:
Ha aynen saçı sarı yapmaktan anladıkları oryali vurup 11 tonu platin yapıp bırakmak . O ton geri kapanmıyor başka renk almıyor .
Seninki onu bile becerememiş işin daha zor.
Saçtan olacaz ya

Erdem Kıramer bulunduğum şehirde yok :( . Çok heves etmştim o kadar saçımı açtırdım Boşa gitti ya

Ha aynen saçı sarı yapmaktan anladıkları oryali vurup 11 tonu platin yapıp bırakmak . O ton geri kapanmıyor başka renk almıyor .
Seninki onu bile becerememiş işin daha zor.
Saçtan olacaz ya
saçıma şaşırıyorum bazen yine iyi dayandı valla çok şükür yanma vs bir sorun yok şimdilik. ama biraz daha 2 haftada bir boya sürmeye devam edersem saçımdan olacağım.

Ciddi misin nasıl yapıyorlardı açmışlar mıydı saçlarını hemen netten bakıyorum burada şube var mı
Yani orası öok profosyonel bayağı bir işlem yaptılar 10 yıldan fazla oldu ilk kurtardıklarında ama inan saçlarıma hiç zarar gelmedi ve o kadar doğal bir sarı olduki yıllarca onu benim kendi saç rengim sandılR hamile kalınca foyam ortaya çıktı :)))))) sitesine gir nette istanbul ankara izmir antalya bodrum da şubeleri var ben istanbulda etilerdekine gidiyorum

MuratKolukırık ın sitesindeki yorumlara baktım şimdi o da demiş platin saçın üstü kapanmaz diye.

Yani orası öok profosyonel bayağı bir işlem yaptılar 10 yıldan fazla oldu ilk kurtardıklarında ama inan saçlarıma hiç zarar gelmedi ve o kadar doğal bir sarı olduki yıllarca onu benim kendi saç rengim sandılR hamile kalınca foyam ortaya çıktı :)))))) sitesine gir nette istanbul ankara izmir antalya bodrum da şubeleri var ben istanbulda etilerdekine gidiyorum
antalya mı??? :KK9:

saçıma şaşırıyorum bazen yine iyi dayandı valla çok şükür yanma vs bir sorun yok şimdilik. ama biraz daha 2 haftada bir boya sürmeye devam edersem saçımdan olacağım.
Senin saçın cidden iyi dayanmış siyahtan açılmış bir de .
Benimkiler zaten kısa ve 2 defa boyadım şmdiye kadar kurudu kırıldı gidici yani.

Valla bende gri sevdası yüzünden saçlarımı yaktım gittim kısacık kestirdim pişmanmıyım hayır öyle hamur gibi saçla gezmektense kazıttırabilirim bile ;) seninde pigment kaybı olmuş galiba iyi bi kuaför kolayca yapar diye düşünüyorum

Valla bende gri sevdası yüzünden saçlarımı yaktım gittim kısacık kestirdim pişmanmıyım hayır öyle hamur gibi saçla gezmektense kazıttırabilirim bile :KK66: seninde pigment kaybı olmuş galiba iyi bi kuaför kolayca yapar diye düşünüyorum
Ah bizler ah ..
İstediğin sonuca ulaşıp kullanabildin mi en azından benim olmadı hiç olmadı :(

erdem kıramer her kimse onu hemen bulmamız lazım
Kız kendisi muhtemelen İstanbul'da ana şubededir ki şube varsa bile. Ki burada yok .
En azından ben avcumu yaladım

Ah bizler ah ..
İstediğin sonuca ulaşıp kullanabildin mi en azından benim olmadı hiç olmadı :KK43:
Evet gri oldu ama yaz olduğundan hergün yıkanmaktan aktı gitti bukadar açmışkende saçımı açık tonlarada uzayana kadar boyicam Allahtan saçım çok hızlı uzuyor sorun etmiyorum kestirince

Kız kendisi muhtemelen İstanbul'da ana şubededir ki şube varsa bile. Ki burada yok .
En azından ben avcumu yaladım
antalya için kedili var demiş ama araştırdım bulamadım. yorumlara baktım da fiyatlarında maşallahı varmış.:KK61: kız gel vuralım siyaha:rolleyes:

Back
X