• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Kazıyacağım En Sonunda .

antalya için kedili var demiş ama araştırdım bulamadım. yorumlara baktım da fiyatlarında maşallahı varmış.:KK61: kız gel vuralım siyaha:rolleyes:
Bu işin sonu aynen oraya gidiyo bu 2 renk saçı görmeye dayanamıyorum çünki . Kazımak geçiyo aklımdan

Ya açıldığını söylemişlerdi yanılmıyorsam acaba kspattılar mı bilmiyorum ki .. Siz istanbuldaki şubelerinden birini arayıp bilgi alabilirsiniz
Zannetmiyorumki adam çıkıp bize şunu şunu yapın desin. Kalkıp İstanbul a gelebilicek olsam arar randevu alırdım anca öyle olur yani.

Bu işin sonu aynen oraya gidiyo bu 2 renk saçı görmeye dayanamıyorum çünki . Kazımak geçiyo aklımdan
canım yok kazıtma falan geçmesin aklından. en kötü boyarsın koyuya. ya da paraya kıyıp gerçekten iyi bir kuaföre gidersin. şahsen ben şu an bir saç için o kadar para bayılamayacağım için koyu yapıcam

canım yok kazıtma falan geçmesin aklından. en kötü boyarsın koyuya. ya da paraya kıyıp gerçekten iyi bir kuaföre gidersin. şahsen ben şu an bir saç için o kadar para bayılamayacağım için koyu yapıcam
Zaten gööya çok iyi (!) bi yer yüzünden bu hale geldim ya. . .
Bunun çaresini bilen kimsede yok mu :(

bekliyorum canım. Hala ne yapılıcaını bilen kimse yok mu

Bunu mu dert edindin diyeceksiniz ama evet edindim.
Saçlarım...
Bir türlü tek renk olmayan saçlarım...
normalde hep 9 tonunda sarı boyardım. Ama o zaman da tek renk olmazdı. Çünki ilk saçımı sarı yaparken açtırmıştım. Ne salaklık.
Oaçılan yerler böyle platinimsi kalıyor hep.
Bunun bi çaresi yok mu. ?
Tek renk sarı hayal mi ?
Gidip 5 veya 6 ya boyayıp bırakıcam bu saçları az kaldı :KK43:
Psikolojim bozuldu yeminle .
Konuyu taşımayın ltfen
ya anlamıyorum. konuyu taşımayın lütfen diyorsunuz. bilerek kısaca bdvye konu açıyorsununuz. bunun yasak olduğunu bilerek. ceza sebebi olduğunuda

ya anlamıyorum. konuyu taşımayın lütfen diyorsunuz. bilerek kısaca bdvye konu açıyorsununuz. bunun yasak olduğunu bilerek. ceza sebebi olduğunuda
Bdv ye bi konu açın isterseniz .
Kv Kp Nişanlı Koca dışındaki dert edilen şeyler dertten sayılmıyor diye...
Diğer forumlara bakılmadığını biliyorsunuz siz de.
Eğer herkese uygulanan bi ceza sistemi getirildiyse ben siteden uzakken ben de razı gelirim madem cezama .

Bdv ye bi konu açın isterseniz .
Kv Kp Nişanlı Koca dışındaki dert edilen şeyler dertten sayılmıyor diye...
Diğer forumlara bakılmadığını biliyorsunuz siz de.
Eğer herkese uygulanan bi ceza sistemi getirildiyse ben siteden uzakken ben de razı gelirim madem cezama .
şimdi,
bdv kurallarını bir koyayım.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

sitedeki kuralları adminler koymuş. ve biz editörlerde bunu uygulamak ve kuralllara uymayan konuları taşımak zorundayız.
ve üyeyede bunu bildirerek bir daha yapmamasını belirtmek.
dertlerinde bölümleri var
. saçıyla derdi olanın bölümü saç bölümü,makyajla ilgili derdi olanın makyaj,kıyafet seçiminde soru soracak üyenin açacağı bölüm moda,gelinlik derdi olanın gelinlik,hamilelikle alakalı olanın yeri gebelik bölümü.yada zayıflamak isteyenin diyet bölümü vs vs..
kısaca bu bölümler o dertlerin konuşulması için,üyelerin isteği doğrultuda açılan bölümler. ve o dertler oraya açılmalıdır

bdv dışı konuları israrla açan üyeler ceza alıyor bunuda belirtmeden geçemeyeceğim.
iyi geceler.

Canım yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadıklarımı hatırlattın bana.normalde kendi saç rengim (kumral) üzerine röfle kullanıyordum yıllardır.Sonra birgün kuaför nerden estiyse kış günü yoğun platin röfleler attı, arada kendi saçlarım görünmez oldu, bembeyaz bir kafayla kalakaldım.2 gün sonra tekrar kuaföre gittim, o da bu sefer komple 9.5 boya attı platinin üstüne, o beyazlık gitti sarı oldu ama aradaki tek tük koyu saçlar da sarı oldu.Bu kez sapsarı bir kafayla kalakaldım, ,ki ben 2 renk saç seviyordum, 6 ayda 1 röfle yaptırırken bu düz sarıyla 2-3 haftada diplerim çıktı.Ben de nasılsa düz renk diye kendim 9 numara ile boyamaya başladım, ilk 1-2 ay hoşuma gitti ama dipten gelen açıcı görmemiş kısım uzadıkça bu kısmın daha doreli-turuncumsu, platin üstüne boyanan yerlerin ise daha küllü renk olması gözüme battı.
Ben de bulunduğum şehrin en ünlü kuaförüne gidip hikayemi anlattım, kendi kumral saçımın üzerine doğal sarı röfleye nasıl dönerim dedim.O da bana diplerdeki turunculuğu alıp dipleri koyultmayı önerdi.
Diplerimi papatyalı, yavaş açan bir açıcı ile açıp turunculuğu aldı, sonra bu kısımları kumral boyadı, uçlara da dialight ile rengin tonuyla oynadı, dipten uca açılarak açık kumraldan sarıya doğru güzel bir geçişle koyudan açığa giden saçlarım oldu.Sonra kendisinde dip boyaya devam ettim ve bir süre sonra dip rengini biraz daha koyulaştırdı, kendi saç rengimle aynı tona geldi dip kısım.
Birkaç boyada 1 de yine uçlara dialight cila atıp rengi canlandırdı.
Şu an saç rengimden çoook memnunum.Tek renk değil ama uyumlu tonlar, orantılı bir geçişle güneşten açılmış gibi çok doğal duruyor.3 aydır dip boya yaptırmıyorum, çünkü ihtiyaç yok.Kumral kısım fazlaca uzayıp beni rahatsız edince aralara balyaj attıracağım.Şu an için ihtiyaç yok, rengimin tadını çıkarıyorum.
Seni de rahatsız eden aslında 2 renk olması değil, bu iki rengin uyumsuz olması olabilir.
Benim gibi dipleri koyultmayı seçebilirsin.bu birinci seçenek.Habire ibi dibi gelmez boyanın ve daha az boyanacağı için daha sağlıklı olur saçın, bende böyle oldu.
İlle de tek renk dersen, dipteki renk mi uçtaki mi hoşuna gidiyor buna karar ver.uçtaki hoşuna gidiyorsa dip boyanı saçını açtırmak suretiyle yaptırırsın.
Yok eğer dipteki renk iyi, hem dip boyamı kendim yapmaya devam ederim diyorsan, açıcılı kısma boyadan önce ön boyama-pigmentasyon yaptırmak suretiyle dip-uç aynı rengi elde edebilirsin.
Her 3 seçenekte de iyi bir kuaför ziyareti şart.dipleri koyultmak veya uçları diplerle aynı tona getirmeyi seçersen, bu kuaför ziyareti bir kerelik olabilir, sonra kendin devam edebilirsin boyamaya.O yüzden parayı gözden çıkarıp gidebileceğin en iyi kuaföre gitmeni öneririm.

Canım yaklaşık 1,5 yıl önce yaşadıklarımı hatırlattın bana.normalde kendi saç rengim (kumral) üzerine röfle kullanıyordum yıllardır.Sonra birgün kuaför nerden estiyse kış günü yoğun platin röfleler attı, arada kendi saçlarım görünmez oldu, bembeyaz bir kafayla kalakaldım.2 gün sonra tekrar kuaföre gittim, o da bu sefer komple 9.5 boya attı platinin üstüne, o beyazlık gitti sarı oldu ama aradaki tek tük koyu saçlar da sarı oldu.Bu kez sapsarı bir kafayla kalakaldım, ,ki ben 2 renk saç seviyordum, 6 ayda 1 röfle yaptırırken bu düz sarıyla 2-3 haftada diplerim çıktı.Ben de nasılsa düz renk diye kendim 9 numara ile boyamaya başladım, ilk 1-2 ay hoşuma gitti ama dipten gelen açıcı görmemiş kısım uzadıkça bu kısmın daha doreli-turuncumsu, platin üstüne boyanan yerlerin ise daha küllü renk olması gözüme battı.
Ben de bulunduğum şehrin en ünlü kuaförüne gidip hikayemi anlattım, kendi kumral saçımın üzerine doğal sarı röfleye nasıl dönerim dedim.O da bana diplerdeki turunculuğu alıp dipleri koyultmayı önerdi.
Diplerimi papatyalı, yavaş açan bir açıcı ile açıp turunculuğu aldı, sonra bu kısımları kumral boyadı, uçlara da dialight ile rengin tonuyla oynadı, dipten uca açılarak açık kumraldan sarıya doğru güzel bir geçişle koyudan açığa giden saçlarım oldu.Sonra kendisinde dip boyaya devam ettim ve bir süre sonra dip rengini biraz daha koyulaştırdı, kendi saç rengimle aynı tona geldi dip kısım.
Şu an saç rengimden çoook memnunum.Tek renk değil ama uyumlu tonlar, orantılı bir geçişle güneşten açılmış gibi çok doğal duruyor.3 aydır dip boya yaptırmıyorum, çünkü ihtiyaç yok.Kumral kısım fazlaca uzayıp beni rahatsız edince aralara balyaj attıracağım.Şu an için ihtiyaç yok, rengimin tadını çıkarıyorum.
Seni de rahatsız eden aslında 2 renk olması değil, bu iki rengin uyumsuz olması olabilir.
Benim gibi dipleri koyultmayı seçebilirsin.bu birinci seçenek.Habire ibi dibi gelmez boyanın ve daha az boyanacağı için daha sağlıklı olur saçın, bende böyle oldu.
İlle de tek renk dersen, dipteki renk mi uçtaki mi hoşuna gidiyor buna karar ver.uçtaki hoşuna gidiyorsa dip boyanı saçını açtırmak suretiyle yaptırırsın.
Yok eğer dipteki renk iyi, hem dip boyamı kendim yapmaya devam ederim diyorsan, açıcılı kısma boyadan önce ön boyama-pigmentasyon yaptırmak suretiyle dip-uç aynı rengi elde edebilirsin.
Her 3 seçenekte de iyi bir kuaför ziyareti şart.dipleri koyultmak veya uçları diplerle aynı tona getirmeyi seçersen, bu kuaför ziyareti bir kerelik olabilir, sonra kendin devam edebilirsin boyamaya.O yüzden parayı gözden çıkarıp gidebileceğin en iyi kuaföre gitmeni öneririm.
pigmentasyon işlemini bi kere kendim deneyeceğim dünden beri araştırıyorum gerçekten teşekkür ederim

Ben de sizin gibi kumralım sizin yönteminiz de benim için hoş bi seçenek olabilir

Peki sizce diplerimi boyadığım 9 numara boyayı mı alayım yoksa 8 mi alayım. ? 9 da yine açık kalmaz değil mi

Peki sizce diplerimi boyadığım 9 numara boyayı mı alayım yoksa 8 mi alayım. ? 9 da yine açık kalmaz değil mi
Pigmentasyondan sonra boyamak için diyorsunuz değil mi? Bence 9 alın ve dip-uç boyayın komple.Boyayı da bol kullanın.Hatta profesyonel bir boya alırsanız daha iyi, daha fazla renk pigmenti içeriyorlar.

Pigmentasyondan sonra boyamak için diyorsunuz değil mi? Bence 9 alın ve dip-uç boyayın komple.Boyayı da bol kullanın.Hatta profesyonel bir boya alırsanız daha iyi, daha fazla renk pigmenti içeriyorlar.
pigmentasyon içinde 9 alaym dimi. acaba 8 mi alsam diyorum da.

pigmentasyon içinde 9 alaym dimi. acaba 8 mi alsam diyorum da.
Pigmentasyon hiç yapmadım canım ama Nötr 8le 9la olmaz, onu biliyorum.
Sıcak yansımalı renkler kullanılmalı diye biliyorum.İyice araştır canım.Ben de merak ettim, biraz bakınayım nette, işe yarar birşey bulursam yazarım.

RENK CANLANDIRMASI
• Saç boy ve uçlarında var olan renk seviyesi ile istenen renk arasında 2 tona Dakar fark olduğunda uygulanır.
• Hassaslaşmış saç uçlarının rengi kabul etmediği durumlarda yansımayı canlandırmak için kullanılır.

RENK CANLANDIRMASI NASIL YAPILIR?
• Diplere uygulandıktan sonra kalan karşımın içine 1-3 cm canlandırma renginden ilave edilir. Karışıma az miktarda ılık su eklenir. Saçın boy ve uçlarına friksiyon yöntemi ile uygulanır.
• İşlem sonrası bekleme süresi 35 dakikadır.

majirel RENK CANLANDIRMASI / ÖN BOYAMA NÜANSLARI (3 cm.)

10 - 9.03
9 - 9.03 – 8,30
8 - 8.30
7 - 7,35 – 7,40
6 - 6,45 – 6,46 – 6,64
5 - 5,64 – 4,45 – 4,56
4 - 4,45 – 4,56 - 4,65
3 - 4,45 – 4,56 - 4,65
1 - 4,45 – 4,56 – 4,65

7,40 – 6,64 – 5,64 ve 4,65 majirouge nüanslarıdır.

ÖN BOYAMA - PİGMENTASYON

• Saç boy ve uçlarında var olan renk seviyesi ile istenilen nüansın renk seviyesi arasında 2 tondan fazla olduğu durumlarda uygulanır.

ÖN BOYAMA – PİGMENTASYON NASIL YAPILIR?

• Ön boyama ya da diğer adıyla pigmentasyon işlemi yapacağınız bölgenin uzunluğun una göre ¼ tüp majirel ve 20 ml, ılık su karımı (yavaş yavaş ekleyiniz)
• Boyanın fazlasını saçtan durulamadan arındırınız.
• İstenilen nüansı saç dip ve uçlarına uygulayınız, 35 dakika bekleyiniz.
• Renk canlandırması / ön boya nüanslarına bakınız.

Basit Bir Renk Canlandırma İşlemi

Müşterinizi saçı daha önceden majirel ile boyanmış ve siz gerçekleştirdiğini uygulamalar sonunda, saç telinin daha kozmetik ve sağlıklı bir hale geldiğinin saç boy ve uçlarının renk dayanıklılığını arttığının, hassasiyetin azaldığını ve zamanla rengin daha az solduğunu gözlemliyorsunuz.

Uçlarda ve diplerde oluşan bu renk solması seviyesine göre uygulama tekniği seçilir.
• Eğer saç boy ve uçarlındaki solması az ise; Diplere saç boya uygulayın 30 dakika bekleyin ve bekleme süresinin bitimine 5 dakika kala boyayı saç uçlarına uzatın
• Eğer saç boya ve uçlarındaki renkte solma gözüküyorsa: Diplere boyayı uygulayın 20 dakika bekleyin ve bekleme süresinin bitmesine 15 dakika kala boyayı saç uçlarına uzatın.
• Eğer saç boy ve uçlarındaki boyanın renginde büyük bir solma varsa: Dip Uygulamasının hemen ardından boyayı saç boy ve uçlarına uzatın.
• Saç uçlarının çok hassalaştığı ve boyayı tutmadığı hallerde – Diplere seçilen majirel nüansı uygulayın elde edilen rengin içerisine 1- 3cm lik majirelin aynı tonunda yada 1 ton koyu daha sıcak yansımalı nüansından katın ve az miktarda ılık su ekleyin. Saç boya ve uçlarına uygulayın iyice yedirin 35 dakika bekleyiniz. Sonrasında emülsiyon yapıp durulayın.
• Eğer saçlar çok hassalaşmış ise 3 ton veya daha fazla açılma ) Ön boya yani pigmentasyon çalışması yapınız.

Back
X