Saç Kesim Şekilleri saçınızı hiç kendiniz kestiniz mi???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
geçen hafta kestim vallahihoyyyt
öyle de güzel oldu ki,
katlı matlı,
o mutlu olacağına benim saçımı kesince,
ben kendi saçımı keserim,
kendim mutlu olurum
oldum da ,hem de çok,
orealle yaktığ saçlarım adama döndü:sm_cool:

bende geçen hafta yine kahküllerimi kestim makas bile kullanmıyorum bildiğiniz normal jilet iz falanda bırakmadığı için hata kaldırıyorr

banyoya qirip saçımı keserdim kesince çok mutLu oLurdm. annem biqün banyoda saçLarı qörmüş kıyameti kopardı xD her bonyoya qirdiqimde qenemi saçını kestin dio xD qeLene qidene bide reziL etmesi yokmu xD bizim kız pek marifetLi banyoya girip kendi saçını kendi kesio dio xD

ben kestim
sürekli boyatmaktan artık keçe gibi olmuştu uçları aldım makası kestim ucundan azıcık
o sinirle köktende kesebilirdim çok canım yanmaya başlamıştı artık
bide çok uzun nerdeyse belime geliyodu hemde sık ...boyalıda olunca başetmek dahada zorlaştı tabii :delphin:

merhaba benimde böyle bir deneyimi oldu paylasmak istedim sizlerle ortaokula gidiyordum tam ergenlik dönemi birden saclarimi kesme fikri geldi aklima nerden icap ettiyse,biraz ucundan aldim saclarimda popomun üstünde bu arada,hosuma gitti her gün biraz biraz kesmeye basladim,bir baktimki saclarimi kese kese omuzlarima getirmisim annem anlamasin diyede topluyorum yukari,bir gün okuldan geldim eve sacimdaki toka pat diye aciliverdi saclarim omuzlarima dökülüverdi annem sokta tabi,sen bu saclari ne zaman kestin bakalim diye yermisin yemezmisin baya bi hirpaklamisti beni:roflol:sonrada para verip kuaföre yoladi gitti saclarini düzelttir diye cok egri bügrü kesmistim,yinede akillanmadim bazen keserim orasindan burasindan napiyim cok seviyorum.

Saçım ıslakken başımı öne eğip 2 cm filan kesiyorum arkaya attığımda katlı oluyor.Ee hoşta oluyo valla.kuaföre kırık al dediğinde sanki elinde samuray kılıncı var :)

Ben kahküllerimi kendim kesiyorum çokta güzel oluyo alkisalkisalkis

evet ilk kestiğim de orta okula gidiyordum ve kaküllerimmi kesmiştim biraz daha biraz daha derken erkek gibi olmuştum sositososito çok kmikti tabi ozaman çok ağlamıştım bakmayın şimdi güldüğüme..

Sonra bir kezde saçlarımı küt ama dağınık küt kesmiştim kuaföre fön için gittiğim de kuaför saçlarını kim ekstiyse güzel kesmiş demişti :delphin: eğer dalga geçmediyseCADIARZU

Bir de bildiğim kadarıyla sevgilisinden ayrılan bayanlar kendi saçlarını kendileri keserlermiş veya saçalrın da değişiklik yaparlarmış uzunsa kısa kısaysa uzun gibi ben dağınık küt yaptığım da evet sevgilimden ayrılmıştım..:dilcikar:

Kuaför uzatıyorum çok kesmeyin dediğim halde beni şoke eden bir kesim yapmıştı

O günden sonra ben ufak ufak jiletliyorum kırığı gitsin diye

Hepsi gitmiyor elbet ama içim rahatlıyor. kaydirigubbakcemile4

Back