Saç Kesim Şekilleri saçınızı hiç kendiniz kestiniz mi???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben perçemlerimi hep kendim keserim..ne kadar basarılı bilemicem ama kimsede kötü bi yorum yapmadı suana kadar..kötü dursa söylerlerdi heralde(:

evet saçımı kendim keserim uyuz oluyorum kuaförlere öçünkükaydirigubbakcemile
her bi işimi kendim görüyorum beni alan koca yaşadıhihoyyyt

merhaba
bende saçlarımın sadece kırıklarını aldırmak istediğimi kısaltmamalarını bastıra bastıra söylememe rağmen kuaförler yüzünden saç uzatamayan biriydim. en son biriyle saçlarımın ucu bir karış mı bir karış kırık mı olur diye tartıştım sonra kendi kırıklarımı kendim almaya başladım ve saçlarım neredeyse belime kadar uzadı. düğünümde de farklı olsun diye saçlarıma röfle yaptırmak için kuaföre uzun zamandan sonra gittim öyle cırlak oldu ki insan içine çıkmaya utandım ki düğünde herkesin beni öğle görmesine dayanamazdım 1hafta sonrada ancak siyahla kapanırdı gittim birde üstüne siyah attırdım ve öyle bir sarıydı ki düşün siyah boya ancak onu fındık kabuğu rengine çevirdi. e tabi düğündede o kadar spey falan düğünden sonra zavallı saçlarım sonbaharda yaprak misali... kuaför fobim oluştu neredeyse. bu arada o güzel saçlarım şimdi kısacık...
benim tavsiyem kırıklarını kendin alabilirsin ama kuru saça makas vurma ıslatıp yap. ama şekil vermek istiyorsan çok ii bir kuaför ara...

bende saçlarımın önünü hep kendim kesiyorum 2 kezde komple kestim inanın kuaförün kestiğinden ii oldu hiç olmazsa bozarsam yine ben bozarım elin kuaförüyle kavgaaya tutuşmam kız kardeşiminde 4 yıldır saçını hep ben kesiyorum arkadaşları hep soruyor hangi kuaföre gidiyorsun diye

Gogusume kadar gelen saclarimi kendim enseme kadar kestim :D herkes soruyodu nasil kestin nerden kestirdin diye kendim kestim diyince inanmiyolardi yani zor bisi degil aynadan kendini iyi gormen yeterli :)

Ben keseceğim yere kadar bant yapıştırıyorum daha sonra bantla birlikte güzelce kesiyorum düzdüm oluyor,sonra jiletle hafif bi üstünden geciyorum o düzlük gidiyor,herkeste cok beğeniyor bi çok arkadasımında kesiyorum bu konuda uzmanlastım:roflol: ama kafam eserse kuaföre giderim arada:jeyyar:

bende çok keserim saçlarımı kendim hatta geçen hafta bi kahkül kesim değişiklik olsun dedim.sonra az arkadan katlarınıda alim dedim arka düzlensin.2-3 gün geçti fön çekmiştim.çok düzgün kesmişim baktımda. bide önlere kat verim dedim fönlüyken harikaa oldu:))) valla liseden beri yaklaşık 10 yıldır kafama esince kesiyorum kendim. ama modelli falan kestirceksem gidiyorum kuaföre. hee bide yukarda tgull arkadaşın yazdıklarınada katılıyorum hepsine kırık aldırmaya gidip saçlarımın kaçkere yarısını kestiler ondan sonraa başladım bende kesmeye :)))))))))

jiletle denemiştim.. katkat yapmaya calısmıstım güzelde oolmustu ama o cesaret herzaman olmuyo:)

bende kendim kesiyorum 3 kez kendim kazıdım saçlarımı hem makas hem makineyle kesebiliorum

hiç denemedim ama bi arkadaşım kesiyodu kendikini önüne eğip ozamnalardan beri aklımda denemeye karar verdim.. saclarım uzun zaten belime kadar azcık alırım beceremezsem kuaföre kafamçokkarıştı ama denemek istiyorum kuaförler çok mu becerikli sanki hiç bi zaman istedigim modeli kestirtemedim

kırıklarını azar azar alıyorum ama model vermeye, kısaltmaya falan cesaret edemem sanırım :S

kendime kahkül keserdim bi ara süper olurduuu...şimdi kahküllük saç yok ama zenan gibi çünkü saçlarım...yine de arkadaşlarıma kesiyorum..:lepi:

Benim saçlarım nerdeyse belime geliyo katlı..
son iki senedir kendim kesiyorum, kendim boyuyorum , kendim röfle atiyorum..
bu kararr da kuaförler saçımı röfleden yakmaya başladıklarında ya da istediğim gibi kesemediklerinde karar verdim.
kesime gelirsek ben katlı saç sevdiim için uçlarının yaprandığını düşündüğüm zaman banyodan çıkınca ince tarakla saçımı öne doğru tarıyorum ve hepsini aynı boy kesiyorum. böylece arkaya atınca uyumlu ve güzel katlar oluyoo:)
Çok memnunum ama dediğim gibi saçım bayaa uzun nerdeyse belime geliyo yani saçım kısa olsa cesaret edemem heralde..

Hep kendim keserim modelde veririm..Zor bir şey değil :) Heleki saçların uzun ve uçlarına kat yapmak istiyorsan kafanı eğ saçlarının uçlarını tut ve dümdüz kes .Az önce kestim ben kırıkları qitsin diye :)

kızlar ya kahkülü nasıl kesiyosunuz benim kahküllerim var ama ayda 3-4 haftada bir uzuyo gözüme giriyo o yüzden sürekli kuaföre gidiyorum bi kere kendim kesiyim dedim dümdüz kestim ama ne biçim makas izi belli oldu hemen kuaföre koştum:)) makas izi belli olmadan nasıl kesiyosunuz...

ezgicim önce kesmek istediğinden az uzun kes. sonra makası dik tut yan değilde dikine tut yüzünün dikine. ve kahkül aralarına makas attır dikine doğru böyle olacaktır sanırım istediğin gibi..

ezgicim önce kesmek istediğinden az uzun kes. sonra makası dik tut yan değilde dikine tut yüzünün dikine. ve kahkül aralarına makas attır dikine doğru böyle olacaktır sanırım istediğin gibi..

canım çok teşekkür ederim ya ben düz kesip bırakıyodum bu hiç gelmedi aklıma hemen deniycem çok sağol

rica ederim ezgicim ..bide kuaförler tırtıklı makasla kesiyorlar ölede olabilir eğer bulma imkanın varsa.. ama yukarda dediğim gibide olur.. baştan dikkatli yavaş yavaş makasın ucuyla dik kesikler at sonra elin alışır zaten birkaç kesmeden sonra..

20 yasındayım ve hiç kuaföre gtmdm desem:))

vaLLa saçLarım beLimdeydi kuaföre ucundan bir cm al dedim slk adam 1.5 karıs kesti 1 ay önce:/güselim saclar giiti bende bi kere kahkül kestim güselde oldu:D ztn 1.5 karış sacın gitmesi üserine bi sen boyunca kuaförlerin önünden geçmicm:D:D

Back