Saç Kesim Şekilleri saçınızı hiç kendiniz kestiniz mi???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kaküllerimi kendim keserim. gayette güzel olurlar. ama inceltirken jilet kullanıyorum bildiğiniz permatikle:D

Kesiyorum tabiki..
kırıklarını filan alırım makası keserim arada sırada :))

Ben kendi saçımı kesiyorum ama önleri falan yani tamamını kesemiom arkayı görmediğim için :CüvCüv:
Ama annemin saçını geçen hafta katlı kestim süper oldu herkes nerde kestirdin die soruomuş :roflol:
Elim böle şeylere yatkın bide kuaförlere, saç kesimi yaparken dikkat ederim :delphin:

ya süpersiniz kızlar ya ben de sadece böyle şeyler filmlerde olur sanıyodum...:dance: gerçi bende bir iki kere kahküllerimi düzeltmiştim....ama valla tüm saça şekil verenlerin eline su dökemem....:kahve:

Ben kendi saçımı kesiyorum ama önleri falan yani tamamını kesemiom arkayı görmediğim için :CüvCüv:
Ama annemin saçını geçen hafta katlı kestim süper oldu herkes nerde kestirdin die soruomuş :roflol:
Elim böle şeylere yatkın bide kuaförlere, saç kesimi yaparken dikkat ederim :delphin:

insan kendine zaten kesmek istiyo da canım tek sorun arka taraf oluyo...ama başkasına daha güzel kesebiliyo...maşallah valla tebrik ederim....:1hug::1hug:

ben bazen azicik ucundan kesiyorum katli saclarimin en uzun kisimlari cok uzayip kötü göründügü zaman, cünki benim kuaförüm eime geliyor ve her istedigimde vakti olmayabiliyor, bende 1 cm falan kesebiliyorum :-)))

kuaförlerden yana hiç yüzüm gülmediği için valla bende düşünmüyo değilim....ama işte o iş biraz cesaret istiyo o ayrı...a.s

insan kendine zaten kesmek istiyo da canım tek sorun arka taraf oluyo...ama başkasına daha güzel kesebiliyo...maşallah valla tebrik ederim....:1hug::1hug:

tşk ederim cnm a.s.
ya evet arka tarafları görsem saçımı asla kuaföre gitmem
çünkü tam istediğim şekli verebiliyorum ve kat kesmeyi öğrendiğim için kestikten sonra anneme birde fön çektim harika durdu ama ne yazıkki kendime kesemiyorum çünkü istediğim kesim için arkayı görmek gerek :çok üzgünüm:
o yüzden kötü oluo aslında Çok üzgünüm çoook
ama sonuçta bana yaramıosa bile sevdiğim kişilerin saçını kesiyorum yani yinede iyi oluo yerimseniben

tşk ederim cnm a.s.
ya evet arka tarafları görsem saçımı asla kuaföre gitmem
çünkü tam istediğim şekli verebiliyorum ve kat kesmeyi öğrendiğim için kestikten sonra anneme birde fön çektim harika durdu ama ne yazıkki kendime kesemiyorum çünkü istediğim kesim için arkayı görmek gerek :çok üzgünüm:
o yüzden kötü oluo aslında Çok üzgünüm çoook
ama sonuçta bana yaramıosa bile sevdiğim kişilerin saçını kesiyorum yani yinede iyi oluo yerimseniben

çok doğru söylüyosun canım...hem senin yaptığın da bi meziyet sonuçta....etrafındaki insanlar çok şanslı olmalı :) çünkü gerçekten kuaföre dert anlatmak çok zor....bambaşka bişey ile çıkabiliyor insan...morali de bozuluyor üstüne...kahkül dışında dokunamıyorum bende mesela..açıkçası senin gibi başkasını da denemedim :) cesaretli olmak gerek......

saç düzleştiriciyle düzleştirmek için elime aldığım her tutamdan aynı ölüçüde kesip kırıklarını alıyorum.canım istediği zaman saçımın önüne kat veriyorum merdiven şekinde,yada katlı kahkül yapıyorum.ama saçımı alıpta ciddi ciddi bütün olarak kesemem.ciddi bi iş.yetenekli olmak lazım,değilsen berbat olur.kuaföre gitmek ve ona boyuyla kesinle oynamayacaksın,uçlarından kırıkları alacaksın deyip sıkıca tembihlemek lazım.zaten ben saçımın arkasını hep oval kestiririm,ve boyuyla oynamaya hiç bir kuaför cesaret edemez.o hale getiririm..

süpersiniz yaaa....valla ne becerikli bayanlar varmış burda...:jeyyar::jeyyar:

bende kendim kesiyorum..en son kuaföre kat verdirmeye kestirdim..salak bi tarafın katını diğerinden uzun kesmiş..bende kendim düzellttim..şuan saçlarım bellerimde arada bir uçlarından fln alıyorum kendim...tarakla minik minik tutamları ayırıyorum iki taratfan..yanımada birini alıyorum düzgün oluyomu baksın diye..öle öle uçlarından alıyorum..

ay bilmiyorum valla...bazı yamru yumru oluyo....nasıl seçicez kuaförü anlayamıyoruz da kestirmeden....

Saçlarımı katlı olarak kullanırken, kendim kat atıyordum...
saçlarımı tepemde toplayıp uç kısmına makas attığımda katlar oluşuyordu...
hafif katlar için saçlarımı enseme daha yakın olacak şekilde toplardım, daha belirginler içinse iyice tepeden... şimdi küt model kullanıyorum, kuaföre bağımlı oldum kaydirigubbakcemile

Kestim tabi kesmem mi:)
Önceden çok farklı bi saç modelim vardı...
Şekil veremedikçe ve arkaları uzakdıkça vururdum makasıı :)
Ehh lise yılları işte:)
( sanki şimdi çok yaşlıymış gibi :roflol: bundan 3 sene önceydi işte:))

kızlar bide ben kuaföre güvenemediğim için kendim kesiyorum...bugüne kadar bitanesi istediğimi yapamadı...ama Allah tan görümcem kuaför dükkanı açtıda artık yapamayacağım şeylerde kendimi ellerine bırakırım...tanıdık olunca çok özeniyolar kızlar anlatamam...gözümle şahit oldum ya..istedikleri zaman cidden harikalar yaratıyolar...
biz kardeşimin saçını kat verdirmeye gittik berbat bi kesim yaptı...kardeşim ertesi gün kızıp ben böyle istemedim neden yaptın deyince o gün biraz canım sıkkındı diye cevap vermiş saçmalığa bak..aynı yere kuzenim gitti arkadaşı diye bir kat verdiler saçlarına muhteşem bişiydi..eğer böyle kendi samimi kuaförleri olanlar varsa şanslılar valla..

Ben haftada bir banyodan çıktıktan sonra saçlarımı öne doğru eğip çok az kesiyorum kırıklardan az da olsa kurtulmak için şekil bozukluğu olmuyor..
Ama profosyönel olarak kuaförü tercih ediyorum tabi ki..

bende bugun uçlarda 1- 2 cm kestım cok ıyı oldu ya saclarımı yukarıya tarayıp uclarını kestım katlarını bzmamıs oldu makaz ızıde oladı:)) zaten sorun uçlardaydı artık senede bır kuafor gerısnı kendım hallederım :)

ben herhalde bir daha kuaföre gitmem up uzun saçları makine bide makasla kestim herkez beğendi :)

Back