Anket Saçınıza ne ile şekil verirsiniz?

Saçınıza ne ile şekil verirsiniz?

• Jöle

OY: 5 9,8%
  • Limontatlicadiarzu

OY: 0 0,0%
  • Diğer (belirtiniz)

OY: 42 82,4%
  • Saçıma şekil vermeyi bırak 2 aydır taramıyorum tatlicadiarzu

OY: 4 7,8%

• Ankete Katılan
    51
ELLERiMLE :roflol:
ŞAKA BİR YANADA GENELDE TARAR ÇIKARIM.
YA DA DÜZLEŞTİRİCİ KULLANIRIM.

Senace :asigim: Birşey gözüme takıldı..:asigim: Allah'ın izniyle cimcimemizin adı Elif Sena olacakmış :asigim:

İleride kızım olursa ismi hep Nur Sena olsun istemişimdir..:asigim: Çok eskilerden beri böyle istiyorum..Ne bileyim..Bunu görüncede çok mutlu oldum Şeniz Allah tamamına erdirsin inş ..

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM :))
BİZİMKİSİ iLK BEBEK BEKARKEN BİLE EŞİMLE KONUŞURDUK.
BİRGÜN KIZIMIZ OLURSA ADINI SENA KOYALIM DERDİK.
SEdat & NAzlı
ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH ŞİMDİ BİR KIZIMIZ OLACAK :))
ELİF ve ZEYNEP İSİMLERİNİ DE BEN ÇOK SEVERİM :))
İNŞALLAH SENİNDE VAKTİ GELDİĞİNDE NUR SENA BEBEĞİN OLUR Şeniz

dümdüz fön ve düzleştirici gerektirmeyen ve sağlıklı saçlarım var. arada sadece köpük kullanıp şekil veririm o kadar...geçen saçlarımı kestirmeye gittiğimde kuaförüm, çok şanslısın , şu saç için millet ne paralar harcıyor demişti...(saçları için bakım kremi alan bir bayanın ne için kremi aldığını sorduğumda verdiği cevap)

Ben fönle kurutur,düzlestiriciyle sacimin yamuk yerleri düzeltirim sadece..Hava güzelse saclarim gün boyu güzeldir.. Fakat sayet en ufak bi rüzgar bile varsa saclarim yataktan kalkmis halime döner tatlicadiarzu
Jöle spray gibi seyler cansiz saclarimi daha da kötü ediyor maalesef ,kullanmiyorum..

saçlarım düz o nedenle fazla şekil vermeye gerek kalmıyo..genelde tarayıp çıkarım ya da önem verdiğim bi günse düzleştirici ile düzleştirim..dalgalı yaptığım günlerde de jöle sürerim

sırnaşık şeySaçımı geçen hafta kısacık kestirdim.O nedenle taramaya bile gerek kalmıyor

SAçlarım dalgalı olduğu için saç düzleştirici ile düzleştiriyorum.Ya da çok nadir jöle kullanıyorum.Ama saçlarım bi ara tiftik gibiydi bu aralar bayağı iyileştiSon zamanlarda yıkayıp hiç şekil vermeden de dışarı çıkabiliyorum bukle bukle kendiliğinden:dance::dance::dance:

Benim saçlarımda dümdüz pırasa gibi:asigim: Severim saçlarımı :asigim: Banyo yaptıktan sonra tararken tarak kendiliğinden kayar gider naniknanik

saclarim düzdür ama cok katli oldugu icin eskiden hersabah düzlestirici kullaniyodum

bi süredir daha fazla uyumak icin kullanmiyorum :)) genelde tarayip toplayip cikiyorum

Yıkadıktan sonra köpükler,toplarım o zaman dalgaları daha belirgin oluyor.Bazen düzleştiririm
Bazende jöleyle bonus yaparım saçlarımı
şekilden şekile giriyor can sıkıntısından saçlarım:dance:

düz kullanırım,tarar ve sadece ucuna serum sürerim kırılmasın diye ve saçlarımın uçları hiç kırılmaz deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…