Saç Rengi ve Saç Boyama 30 olmadan saçların beyazlaması

Bizim ailenin saçları da genetik olarak erken beyazlıyor, benim 20li yaşlarda çıkmıştı ilk beyazlar, birkaç sene önce yaşadığım stresten dolayı baya artmıştı ben de panikleyip beyazı en az göstereceğini düşündüğüm sarı saça döndüm ama büyük hata yaptım, iki senedir kendi doğal kumral rengimi kullanıyorum, aylardır da boyamadım. Beyazlarımla barıştım, onları seviyorum:) Belli yerlerde sakar gb kümeler halinde beyazlarım var ve çok hoşuma gidiyor. beyazlar boyalı saçta dipten çıkınca çok itici duruyor ama doğal renginde uzayınca çok samimi olduğunu düşünüyorum artık. Bundan sonra boyatmam, anca gri ombre falan olabilir çok sıkılırsam.

Bu arada 3 yaşındaki oğlumunda şimdiden 3 tane beyazı var

benımde 28 de beyazlamaya basladı ama bu ısler kısıye gore degısır
takmayın kafanıza ben sevıyorum :)

Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Bu durum herkeste aynı değildir . Tamamen genetik . Mesela benim babamın saçları 60 ından sonra beyazladı. Ben 37 yaşındayım . Bu sene bir iki tane çıkmaya başladı . Arkadaşlar söyleye söyleye sonunda çıkarttılar . O kadar dert etmeyin çaresi var. Stres tetikliyordur ama ne yaparsan yap genler . Elinizde olan birşey yok

32 yaşındayım ve saçlarımdaki beyazlar yüzünden düzenli saçımı boyatıyorum. 2 yıldır çok belirgin

şuan üniversite gençliğine bakın hepsi beyazlıyor
geçen mezuna kalmış arkadaşın oğlunu gördüm
başı beyazlamış
ne oldu ali oğlum sana dedim
hayat çok zormuş geo teyze dedi
içim yandı ya:cry:

Beyaz sac ve kalp rahatsizligi arasinda bir ilgi var diyorlar. Katiliyor musunuz? Bizim sülalede saclar erken beyazlar ve genelde kalp rahatsizligi yasarlar. 55- 65 arası kalp krizinden olurler. 40-45 yaslarda gizli kalpten olenler de var. Ben ilgisi oldugunu dusunuyorum.

bizim ailede yok sanırım kalp rahatsızlığı.

Ah güzelim yıllar değil de yaşananlar beyazlatır bazısının saçlarını. Ulaşamadığı arzular ya da..
Benim 24 te başladı ve ailemde ırsi falan da değil.27 yaşımı bitircem ben de.
Insan gamsiz olacak bu hayatta

beni de üzen bu işte. acaba kendime iyi davranmadım mı, kendimi bu kadar strese sokmakla haksızlık mı ettim diye düşünüp üzülüyorum beyazları gördükçe :KK43: yani görsel açıdan değil de ruhsal olarak beni zorluyo saçımda beyaz olduğunu bilmek. aynaya bakınca üzülüyorum daha sakin bi insan olmalıydım diye düşünüyorum.

beni de üzen bu işte. acaba kendime iyi davranmadım mı, kendimi bu kadar strese sokmakla haksızlık mı ettim diye düşünüp üzülüyorum beyazları gördükçe :KK43: yani görsel açıdan değil de ruhsal olarak beni zorluyo saçımda beyaz olduğunu bilmek. aynaya bakınca üzülüyorum daha sakin bi insan olmalıydım diye düşünüyorum.
Inan inanırım yani sana gorsel olarak üzmez zorlamaz zaten herşeyin çaresi var boya yaparsin sac bandi takarsin vs ama iste ruhsal olarak sıkıntı.
Mizac meselesi kimisi cok duygusal olabiliyor demekki sende öylesin

Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Hiç boyadınız mı? Benim boyadan sonra çıkmaya başladı da. Ben de 28 yasindayim iki senedir artti malesef. Halbuki annemin 50sine kadar kaplaraydi saçları.

Benim de beyazlar çoğalıyor elimin yetişebildiğini dipten kesiyorum son 3 yıldır beyazlıyor sanırım stres ve üzüntüden benimki ailem de erken beyazlama yoktu çünkü boya daha hızlı ve çok beyazlatır 3 sene evvel boyamıştım sanırım o da arttırdı benimkileri. Bilinen bir çözüm yok ama doktora gidin bazıları vitamin eksikliğinden olabiliyormuş

25 yaşındayım geçen sene görmeye başladım
Yani 24te
Şu an 5-6 tel kadar var
Ama ne hızda olur bilmiyorum
Ben de ilk görünce inanamamış
Hadi beeeee olmuştum
Ama yapacak bir şey yok

Bizim ailenin saçları da genetik olarak erken beyazlıyor, benim 20li yaşlarda çıkmıştı ilk beyazlar, birkaç sene önce yaşadığım stresten dolayı baya artmıştı ben de panikleyip beyazı en az göstereceğini düşündüğüm sarı saça döndüm ama büyük hata yaptım, iki senedir kendi doğal kumral rengimi kullanıyorum, aylardır da boyamadım. Beyazlarımla barıştım, onları seviyorum:) Belli yerlerde sakar gb kümeler halinde beyazlarım var ve çok hoşuma gidiyor. beyazlar boyalı saçta dipten çıkınca çok itici duruyor ama doğal renginde uzayınca çok samimi olduğunu düşünüyorum artık. Bundan sonra boyatmam, anca gri ombre falan olabilir çok sıkılırsam.

Bu arada 3 yaşındaki oğlumunda şimdiden 3 tane beyazı var
Benimde kizim var 3 yasinda tek bitane beyazi var sacinda kumralimsi sac rengi var guneste sari sari parliyor saclari haliyle tek tel beyazida belli olmuyo ozaman 😁hos normaldede belli olmuyo ama ben biliorum ya o tek tel beyazinin nerede oldugunu en cok saciyla ben ugrasiyorum cunku 😁

X