Saç Rengi ve Saç Boyama 30 olmadan saçların beyazlaması

21 yaşında başladı tek tük beyazlamaya üstelik diğer saçlarım gibi değil plastik saç teli sanki. Şuan 26yim saçımın bi bölgesinde çok sık var ve boya tutmuyor yeni çıkan saç beyaz çıkıyor ben seviyorum artık açık kumral saç rengim gözüme hoş bile geliyor bazen yaşlılık ile alakası yok belli ki

Ailemde 35ten once saclari beyazlayan yok; benden baska. Bende su an 5-6 tel kadar var. 26 yasindayim. 2 tanesi master tez donemimde kalanlari son1 senede doktora yapmaya cabalarken cikti. Ben de neden ailede bir tek ben boyle oldum diye cok hayiflaniyorum :)

21 yaşında başladı tek tük beyazlamaya üstelik diğer saçlarım gibi değil plastik saç teli sanki. Şuan 26yim saçımın bi bölgesinde çok sık var ve boya tutmuyor yeni çıkan saç beyaz çıkıyor ben seviyorum artık açık kumral saç rengim gözüme hoş bile geliyor bazen yaşlılık ile alakası yok belli ki

benim de plastik gibi. ama saçlarım siyaha yakın olduğu için kötü duruyo.kumral olsa kötü durmazdı

Benim de 18 yasında beyazlamaya basladı saclarım ne yazık ki =( 25ten beri de bıyuyorum, 28 yasındayım kabullendim artık yapıcak birsey yok. Genetik miras. Üzülmeyin, stres yapmayın. Son bir yıldır stresliyim arttı sanki

Oglum 4 yasindayken sacinda 2 tel beyazi vardi,babasinin da erken beyazlamis.Ben 35 olucam gecen yil 2 tane vardi.Boyattim.Simdi boya yeni aciliyor kactane bakmadim. Genetik bu tarz seyler..

Kardeşim 14,15 yaşlarında saçları beyazlaşmaya başladı.Boya yapmak zorunda kaldı yıllarca. 25 yaşında gözle görülür bir şekilde beyazlar azalmaya başladı. Hala boyuyor. Ben 40 yaşıma bastım.hayatımda 3, ya da 4 kez boyamışımdır o da keyfi.son 7 yıldır boyamıyorum. Henüz tek tük beyazlar oluşmaya başladı.genetik miras diyorum.Anneminde o yaşlarda oluşmaya başlamıştı.

Ben 30 yaşımda hamileydim hamileyken başladı beyazlamaya boyatmadim hala canım sıkılıyor gerci simdi 35 yaşındayım :)

37 yasindayim sacimda bir tel beyaz yok, kiziminsa 5 yasindan beri sacinda beyazlar cikiyor, doktorlara goturdum, tahliller yaptirdim, ne yazik ki genetik, zaten halalarinin da 15-16 yaslarinda epey beyazlari varmis, genetikse yapacak bir sey yok yani.

Bende 30 yasindayim suan beyazlarim baya cogaldi 25 yasindayken basladi hamilelikti dogumdu lohusaydi derken baya beyaz var saclarimda suan.. boyatmak istedim kuafore gittim boyamak istemedi sacimi yuzde yuz beyazim olmadigi icin boya yapmayalim sacina aralara hafif renk atalim dedi ben yaptirmadim tabi boyattim ve dahada cogaldilar surekli dip boyasi vs. deriken.. vucudumuzun sacimiza renk vermek icin salgiladigi bisey varmis suan gelmiyo aklima calismamasi durumunda sac beyazlarmis.. yedigimiz seylerde bunda cok buyuk etken saglikli beslenmemiz gerekiyor ne yazikki.. sana tavsiyem boyatma.. saclarimi 6 aydir boyatmiyorum.. cok kotu oldu yapisi bozuldu sertlesti matlasti sekil almaz oldu derken daha yeni yeni toparlandilar bende tamamen boyalardan kurdultuktan sonra ilk gittigim kuafordeki adamin dedigi gibi aralara brushlight yaptiricam hem dip boyasi gerekmiyor hemde saca isilti bi renk canlilik katiyor daha bakimli gosteriyor 😌

Ilk beyazim 17 yasinda cikti. 24 yasinda boyatmak zorunda kalacak kadar coktu. Benimki de irsi. Anne tarafim hep erken beyazlamis. Yapacak bir sey yok.

Ben 26 yaşındayım 4 tel beyaz saçım var. Koparmıyorum da saygı duyuyorum kendilerine :-) hüzünleniyorum onları her gördükçe bana yaşlanmanın çok da uzak olmadıgını hatırlatıyorlar galiba

B12 eksikliği de saç beyazlatıyor bi baktırın isterseniz

Ilk beyazımı 14ümde gördüm, her yıl artarak devam etti. Benim anne tarafımın saçları erken beyazlıyor. Bu sebeple anneanneme kadar herkes platin saçlıo_O
Babaannem 90ına merdiven dayadı daha yeni yeni beyazlıyor saçları...

Merhaba, 28 yasına yeni girdim. Son 1-2 senedir saçlarımda beyazlar olmaya basladı. ortalama 100 tel beyaz saç var diye düşünüyorum en az. bu kadar erken beyazlamaya başlaması normal mi saçlarımın? sizin ilk beyazlarınız ne zaman çıkmaya başlamıştı? şu an için boyamalık bir durumum yok çünkü dikkat çekmiyor ama ne hızla beyazlayacak acaba bunun bi standartı var mı çünkü saçlarım koyu kestane ve boyarsam yapay duracak. bu arada annemin saçları da erken beyazlamaya başlamış bunu yavaşlatmanın bi yolu var mıdır acaba vitamin vs. desteği ile?
Bizde 20 yaşına yaklaşınca saçlar beyazlar. Saçların erken beyazlaması genetik olabilir.

Ah güzelim yıllar değil de yaşananlar beyazlatır bazısının saçlarını. Ulaşamadığı arzular ya da..
Benim 24 te başladı ve ailemde ırsi falan da değil.27 yaşımı bitircem ben de.
Insan gamsiz olacak bu hayatta

Ben ilk beyazimi oglum dogdugu zaman lohusa halimle hastane de yatmıştım 5 gun kadar bir hastalik gecirmistim,yavrum evde annemle kalmisti artik nasil bir hüzün yasadiysam geldigimde onden 3 4 tel beyazlamisti..o zaman 24 ysindaydim suan 26 hala ilerlemedi beyazliklar

Beyaz sac ve kalp rahatsizligi arasinda bir ilgi var diyorlar. Katiliyor musunuz? Bizim sülalede saclar erken beyazlar ve genelde kalp rahatsizligi yasarlar. 55- 65 arası kalp krizinden olurler. 40-45 yaslarda gizli kalpten olenler de var. Ben ilgisi oldugunu dusunuyorum.

31 yaşındayım. Beyazlar başladı ama kötü tarafı önlerde olmaya başladı. Arkalarda da vardır ama göremiyorum ve rahatsız etmiyor. Önlerdekiler acayip rahatsız ediyor çünkü saçımı bazen yarım bağlardım, onu artık yapamıyorum çünkü beyazlar görünüyo :KK43: hani boyatsam ne fayda eder ki? Sürekli önler olduğu için dibi çıkar çıkmaz beyaz görünmez mi? Bana da dert oldu :KK43:

X