Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

off evt harikaa hayalimdeki saç işteeeeeeee

Kırıkları napcaz peki cicim :97:
Kırıklar olsa ne olucak ki? Sonuçta saçlar kökten uzuyor,kırıklar olunca uzamaz falan diyorlar hepsi yalan.Bırakın kırıklı uzasın,zaten onları birtek siz görüyorsunuz belki sizinle beraber artıdan bikaç kişi..Birde kuaförler hep şöyle der "Aaa saçın çok kırılmış/yıpranmış uçlarından alalım" Vallahi yalan,bi arkadaşımla saçını kestirmeye gitmiştik,sonraki günde doğumgünü için tekrar kuaföre gittik fön falan çektiricekti ama farklı bi kuafördü.Kızın saçını gördü elledi mıncıkladı bilmemne.Sonra "Kırıkların biraz fazla,alalım mı?" dedi Yani bunların hepsi aynı şeyi söylüyor,yanında bikaçtane "Kırıkları alaım,bak şu model sana çok yakışıcak" deyince de zaten bayanız zaafımız var, direk evet diyoruz.
Mesela ben saçımı son kestirdiğimde 2008 senesinde yani kadına biraz demiştim bi baktım kesimden sonra saçlarım omuzlarımın üzerine anca düşüyor.. :95: O olaydan sonra hiç kuaförde kestirmedim,uçlarını jiletle hep ben kestim (O yüzden biraz dengesizler :86:) Ozamandan buyana okadar uzadı..
Kestirmeyin kızlar,hadi güzel uzun saçlı günlere

Son düzenleme:
bende boyadım :)
ilk başta bi garip geldi ama sevmeye başladım...

Son düzenleme:

sana tamamen katılıyorum gizem.uzamaz diyorlar ama gerçekten yalan,hatta internette doğru bilinen yanlışlar diye bir yazı okumuştum.saç uzamasıyla kırıkların bi alakası yok

Bende dünden itibarenhiç kestirmeme kararı aldım . Uzasınlar istiyorum . 16 yaşındayım hiç saçımı savura savura gezmedim daha şöyle uzun uzun

ben bu konuyu yeni gördüm..yıllarca siyah saç kullandım..gerçekten oldukça iddialı bi renk ama ben çok seviodum..ilk seferde boya kullanmıştım markasını hatırlamıyorum ama sonrasında hint kınasını keşfettim..saçına boya kullanmak istemeyenler için çok uygun bi yöntem tamamen doğal simsiyah yapıo akmıyoda üstelik..üç yıl hint kınası kullandım çokta sağlıklıydı saçlarım kırık bile yoktu..ama sonradan rengini değiştirmek gibi bi şansınız olmuyo.. açıcıyla falanda açılmıyo..tek çaresi uzatmak oluyo..

mavi siyah çok hoş duruyor saçta.kolay akmıyor diğer boyalar gibi.ben çok severek kullanmıştım. üneşte falan çok güzel parlıyor

bende saç rengimi değiştirmeyi çok seviyorum platin sarıdan çikolata kahveye döndüm şimdide karamel yada siyah istiyorum. siyah saçlarını çok merak ediyorum ekleyebilirmisin banada bi fikir olur bide doğal saçların ne renk benim orta kumral siyah çok mu kötü durur acaba yardımlarını bekliyorum

bende siyah saç kullandım bir süre çok beğeniorum ama yüzüme yakıştıramıorum çok beyazım blkide o yüzden, hortlak gibi oluyorum... ama gerçekten yakışana çok yakışıo,

arkadaşlar elinde doğal saç boyası tarifi olanlar var mı. bitkilerle ya da başka şeylerle yapılan .acilll

ya arkadaslar bende sacımı siyaha boyatmak istiyorum ama cok kararsızım tenim esmer bi kac senedir hep kumral karamel tonlarında boyatıyorum ama sıkıldım siyahı özledim sizce ne yapıyım????

Ben de cok istiyorum boyamak. Aslinda su an saclarimda siyah boya var ama diplerden dogal saclarim baya uzadi. Annem artik boyamami istemedigi icin biraktim boyamayi. Zaten yasim genc, siyah agir duruyor. Onun yerine dogal yöntemleri deneyecegim artik.

Son düzenleme:

Kesinlikle katiliyorum. Kendinizi tutup bir 2 sene kuaföre gitmeyin bakin nasil uzuyor saclariniz. Ben 2 senedir gitmiyorum. Zaten pek haz etmem kuaförleri. Kiriklari olan sac uzamaz, kendin acma saclarini yanar, kendin boyama rengi tutturamazsin...vs. Amaclari belli, bu sekilde bizi kendilerine baglamak istiyorlar. KKda hic kuaföre gitmeden her isini halleden bir sürü arkadasimiz var. Evde kahkül kesimi diye baslik bile var burada. Buradaki bilgilerden ve deneyimlerden sonra kuaföre gitmek bana sacma geliyor. Bir de ben kisa ya da orta boy sacli olup da uzun saclilara özenip keske benimkiler de böyle olsa diyenleri anlamiyorum. Ne yani saclari uzamiyor mu? Gayet uzuyor ama bir anlik can sIkIntisina feda ediyor saclarini, sonra da gelip yakiniyor saclarim uzamiyor diye... Bir de nasil uzattin sorusu vardir. Sac uzatmak icin ayrica bir sey yapmaya gerek yok, kestirmeyince uzuyor. Keske benim de saclarim uzun olsa demek yerine, benim de saclarim böyle uzun olacak diyip kuaförden, masadan, fönden uzak durursak hepimizin saglikli ve uzun saclari olur.

ya arkadaslar bende sacımı siyaha boyatmak istiyorum ama cok kararsızım tenim esmer bi kac senedir hep kumral karamel tonlarında boyatıyorum ama sıkıldım siyahı özledim sizce ne yapıyım????

Tenin esmerse simsiyah yapma saclarini, yaz geliyor iyice kararcaksin sac siyah ten koyu bogar seni canim. Onun yerine kizil kahve, cikolata kahve, koyu kizil gibi renkleri tercih et. Esmerlere kizil sac yakismaz derler ama ben koyu kizili ve kizil kahveyi cok yakistiriyorum.

ben de saçımı mavi siyaha boyamak istiyorum, beyaz tende parlak siyah saç çok hoşuma gidiyor. ama bir yandan sürekli akması, bir yandan da çok sıradan olması kafama takılıyor.
neticede siyah, sıradan olmaz mı?

Tam tersine o kadar cakma sarisinin arasinda siyah sac gayet farkli duruyor. :82: Ama mavi siyah ve cok koyu siyahi tercih etmek yerine koyu kahveyi tercih et, daha dogal. Ayrica sürekli akmak bir yana aksine saca yapisip kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…