Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

6 sene siyah kullandım çok memnundum ve herkez çok yakştrrdı ama tabi sıkıldım 6 yıl sonra u dönüşü yaparak ilk karamele daha sonra sarıya boyattım ...ama gerççekten syah bir hastalık çok özledim siyah saçlarımıı yerini hiç bir renk tutmuor.....

Bende yaklaşık 2 yıldır saçlarımı siyaha boyuyorum.Çokta yakıştırıyorum ayrıca.Kaşlarım ve kirpiklerimde siyahtır.
Gerçektende siyah yakışana çok yakışıyoo opuyorumnanaktan
Kızlar birde siz hangi marka boyayı tercih ediyorsunuz

siyah her markada bulunuyoda mavi siyah bulmak çok zor aslında siyahla kızılı karıştırsak patlıcan moru çıkma ihtimalide var :S off şu yaprak dökümünde ferhundenin son saç rengi süpermiş

ya acaba siyahla kızıl karıştırsam nasıl bir renk çıkar?
Siyahla kızılı karıştırmanıza gerek yok,çünkü zaten karıştırılmış halde satılıyor.Loreal'ın Kızıl Siyah boyası var.Bende kullanıyorum ve çok beğeniyorum ayrıca çok beğeniliyorda.Güneşte kızıl kızıl parlayınca çok hoş gözüküyor..Bende 1 senedir saçlarımı siyah boyuyorum,bu benim rengim dediğim bi renk başka renklerin bukadar çok yakışıcağını düşünmüyorum :) İlerde foto ekleyebilirim yerimseniben

o boyayı çok merak ediyorum ama kutusundaki gibi çıkar diye boyayamadım çabuk akıyor mu peki? birde eğer yakın zamanda resim koyarsan çok sevinirim :))

siyah her markada bulunuyoda mavi siyah bulmak çok zor aslında siyahla kızılı karıştırsak patlıcan moru çıkma ihtimalide var :S off şu yaprak dökümünde ferhundenin son saç rengi süpermiş

Canım siyah her markada bulunuyorda daha parlak canlı gösteren ve mümkünse çabuk akmayan bir boya arıyorum.

Canım merak ettim şimdi ekleyebilir misin?
Loreale hiç boyamadım

Canım siyah her markada bulunuyorda daha parlak canlı gösteren ve mümkünse çabuk akmayan bir boya arıyorum.
Voila ve loreal dayanıklı diye biliyorum :) . Ben nevacolor ile yapmıştım 1 ayda baya akmıştı . sonra kendi rengine dönüş yaptı iyiden iyiye

Kızıl siyah mı denesem çok dikkatimi çekti şimdi xD

Voila ve loreal dayanıklı diye biliyorum :) . Ben nevacolor ile yapmıştım 1 ayda baya akmıştı . sonra kendi rengine dönüş yaptı iyiden iyiye

Kızıl siyah mı denesem çok dikkatimi çekti şimdi xD

Ben Palette ile boyuyorum hemen akıyoo:gitme:
Bende Kızıl Siyahı merak ettim.Bana olur mu ki acepbilmiyorumkismile

Saç tipiyle de alakalıdır heralde ya . . Boya temiz saça mı daha iyi tutar hafif yağlıya mı xD
Kızıl siyah çok canım çekmeye başladı xD aaah bu dayanıksız saçlarım aaah. ..
Kızıl siyah buğday tenli veya beyaz tenli herkese gider bence .

Canım kuaförüm kirli saça daha iyi girdiğini söyler boyanınbilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah olur mu ki acaba boshayallersmile

Canım kuaförüm kirli saça daha iyi girdiğini söyler boyanınbilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah olur mu ki acaba boshayallersmile
Çok aşırı beyaz değilsen olur bence , hatta çok da hoş olur . Benim saçların doğalı kızılımsı koyu kahve gibi bişey ışıkta kızıl parlar hep xD Ama siyahı çok seviyorum ya :S Uyuz saçım çok çok hassas ..hiç bişey yapamıyorum canımın istediği gibi :çok üzgünüm:

ben de koleston siyah kullandım..çabuk akmıyo fakat çok boyamaktan da olmuş olabilir mat duruyo biraz saçlarım öyle pek de parlak değil

bi de BABY_DİLAY beyaz ten mavi göz siyah saç bence en süper üçlüüü:lepi:

kesin yakışır bende beyaz tenliyim siyah kaşlıyım gözlerim kahve ama olsun

Daha yeni boyamıştım saçlarımı Palette Siyaha.Bilseydim kızıl siyaha boyardım

Yok çok aşırı beyaz değilim.Bende saçlarımı çok hoyrat kullanıyorum.Sürekli düzleştiriyorum kestirmekte istemiyorum
ben de koleston siyah kullandım..çabuk akmıyo fakat çok boyamaktan da olmuş olabilir mat duruyo biraz saçlarım öyle pek de parlak değil

Benim saçlarımda bu sefer pek parlak değil mat gibi.NAsıl slarızki parlak durmasını fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…