Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım tşk ederim iyiki varsınkaydirigubbakcemile5 sanırım benim saçıma olmaz :1no2:resmimdeki ki resmim siyah beyaz ama yinede ne kadar koyu oldugu anlaşılır sanırım,yine de sağol sırnaşık şey
çıkıyo mu çıkmıyo mu bu boya:S kafam karıştı:S eger küllümangonun dediği gibiyse hemen alayım bir sürü
ayy:bbo: anladım canım.. çok saol.. şeytan diyo ki.. git mavi-siyah boya..:çok üzgünüm:
mavı sıyah rengindense şuankı halı bıle çok çok daha ıyı. ben kesinlikle önermıyorum. tekrar aynı rengi neden kullanmıyorsun gözlerin kaşların çok uyumlu olmuş
bilmem.. değişikilik istiyorum.. çok sıkıldım bundan.oysa 1bcuk ay mı ne oldu boyayalı sanki yakışmıyomuş gibi=( acaip hissediyorum kendimi=( kendimde bişiyleri değiştirerek mutlu olmaya calısıyorum sanırım.. daha uçlarda bişiy arıyorum sanırım bu yüzden:/
bilmem.. değişikilik istiyorum.. çok sıkıldım bundan.oysa 1bcuk ay mı ne oldu boyayalı sanki yakışmıyomuş gibi=( acaip hissediyorum kendimi=( kendimde bişiyleri değiştirerek mutlu olmaya calısıyorum sanırım.. daha uçlarda bişiy arıyorum sanırım bu yüzden:/
Benim saçım koyu kumral, direkt üstüne Koleston'un vahşi kızıl boyadım, tam oturdu rengi.
Şöyle:
Tabii kızılın bakımı falan zor gelince artık bana, boyamadım bir daha. Bakım kremleri, şampuanları, haftada 2 defa yıkıyordum saçımı sırf akmasın diye, kardan, yağmurdan koruyordum, devamlı boyalı saçlar için olan yıkanmayan bakım kremlerinden falan kullanıyordum hergün. Fakat ne yaparsanız yapın 1 aydan fazla aynı kızıllık kalmıyor elbet... E tabi devamlı boyamak da saçı yıpratıyor o da ayrı...
bende kızılı cok seviyorum kolestonun bitkisel boyasını siyah sacıma ıkıdefa uyguladım hemen akıyor istedigim rengide tuturamıyorum koyu renk acmıyor kızıl istiyorum evde boyamak istiyorum siyah sacı nasıl aca bılırım bitkisel boyalar degilde diyerlerindenmi kullanmalıyım garnier bitkisel aldım alev kızılı evde var dıyer bıtkısel omayanını daha iyimiacıyor:bbo:
nie canım istediin gibi yapmadı mı? kutudaki renge aldanma daha koyusu çıkıo çünkü eğer öyle düşünüp boyadıysan.. hangi rengin üstüne uyguladın bi de o var tabi..:uhm:ben hiç memnun kalmadım açık kor kızıldan.
nie canım istediin gibi yapmadı mı? kutudaki renge aldanma daha koyusu çıkıo çünkü eğer öyle düşünüp boyadıysan.. hangi rengin üstüne uyguladın bi de o var tabi..:uhm:
bal rengi gibi acık kumral gibi bi renk benim kendi sacım. acık bi renk yani..onun üstüne uygulamıştım..hatta extradan kırmızı yogunlastırıcı bile kullandım. kırmızımsı bi kızıl olsun diye.. ama maalesef olmadı.. oldukca koyu bi bakır tonlarnda bişiy oldu.. sonra aktıkca da turuncu oldu..=( şimdi gittim mawi-siyah boyattım.. acaip yakıştı. bundan sonra ne boyıcam bakalım.. 3-4ay kalırım böyle büyük ihtimalle.. kolestonun ateş kızılı mıdır nedir.. bi renk var. özel kızıllar serisinden. onu düşünüorum benneyaptımki