- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben uzun zamandan beri loreal kullanıyorum v e palette denemeye karar verdim saçlarım tam istediğim gibi oldu akma nerdeyse yok denecek kadar az beyazlar mütiş kapandı normalde havlum yastığım tişörtlerim kızıl oluyordu ama palettede olmadı şaştım dökülme vs sorunlarda yok
evet canim tesekkürler =)))
şu renk gibimi oldu saçın canım
kimse ilgilenmiyo sanırm benmle kızıldan sarıya nası geçebilirimmm??? benimkisi artık iflah olmaz bi renk Loreal Recital Preference 7.60 açık kor rengi
tamam o zaman güzel bir renkmiş onuda boyayabilirim bu daha kahvemsi benimkisinden scarlet_89 arkadaşım bence alex in dediği gibi 20 günde bir küllü kumralla saçlarını boya yavaş yavaş döner bu işlem baya bi zaman alır ama en azından oryalle açılmasından iyidir sonrada düz bir küllü sarıya boyarsın ilk önce kızıllıktan kurtul
arkadaşlar ben yeniyim saçımı dore bakıra boyamayı düşünüyorum sizce nasıl olur palette aldım ama rengi resimdeki gibi mi çıkar yoksa koyu mu olur benm saçlarım koyu kahverengi..
canım,
palette genelde kutudaki rengi veriyor.ama saçların koyu renk ise kutunun arkasındaki renk tablosuna bakabilirsin.
güzel bir renk,umarım memnun kalırsın.
ilk kez boyayacaksan önce uçlardan boyamaya başla en son diplere sür.çünkü dipler çabuk tutar.bir de başına bir poşet veya bone geçir ki boyan koyu renk tutmasın.
şimdiden güle güle kullan.
ben de palette kumral bakır kullanıyorum.
bana yardım edecek kimse yokmusenağlama
canım,
ikinci boyamada saçlarının uçlarından başla boyamaya ,başına bir poşet geçir ve biraz ısı ver.
daha açık bir ton olur saçların.
yine aynı renge boya ,boyadıkça tam oturur rengi.
kusura bakma,geç gördüm mesajını.
umarım işine yarar.
a.s.