Merhaba suan sacim sari rofleli..kizil istiyorum artik..saridan kizila gecis nasil oluyor yani sac renginde bi bizulma,sacta yipranma oluyor mu
Tskler cevabiniz icin,peki kizili sabitlememiz mumkun mu?Her türlü kızıl tutar yıpranmaz ama çabuk akar
Tskler cevabiniz icin,peki kizili sabitlememiz mumkun mu?
istediğiniz rengi elde ettiniz mihatta tam olarak şu rengi istiyorumEki Görüntüle 2592600
hiç tavsiye gelmedi kiistediğiniz rengi elde ettiniz mi
pekii anladım instagramda sedanın hobidunyasi seda meriç diye bir kadın var zumba yapıyor onun saç rengine bakar mısın senin istediğin ton tarcın bakır boyuyor o zaten saçını paylaşıyor sayfasına bak derim çünkü onun saçı da sarıydı önce profili arkası dönük foter şapkalı resimhiç tavsiye gelmedi kiboyamadım daha
Kızılın guzel tutması icin en mantklisi kirmizi toz acici kullanmak hem sari kadar yipratmiyo hemde istedgin kizil tonu 10 dk da tutuyoarkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?