Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kına ustune boya tutmuyor diyorlar ama ben yapmıştım güzel tutmuştu.h atta kınalı saçı açtım bile evde.ama risk almak istemez sen hint kinasinin kahve rengini al biraz kapatır kızıllığı.yada ustune köyü kahve boya.ilk önce biraz beyaz sabunu dene derim ama faydası kınada olurmu bilmem.sacıma hint kınası yaktım..resmen acık kızıl oldu kendime hiç yakıştıramadım..bir türlü alışamıyorum..kına akmıyor kolay kolay eee üstünede boyanmıyorsa ben nasıl düzeltecem bu sacı..
Rica ederim elinde kalmaz inşallah saf zeytinyağı var ise saçını yıkamadan önce sur bisaat falan beklet bakım yapar normal boyalarda bitkisel yağlar boyanın akmasına sebep oldunu duymuştum denedim akitiyor inşallah kinayida akıtır belkiyorumun için tesekkürler
Tunç bakır gibi duruyor ben bu rengi tutturmustum herkes Hürrem gibi olmuş diypduPArdon kızlar bu hangi renk acaba
şarap kizili bu ama hemen tak diye tutmaz iki üç kerede oturur çok zahmetli bi renk ..
Boya numarasindan anlayan Arkadaşlar 7744 ve 6646 bu boyalar bakir kızıl mi oluyo ??
Ben valencia kizilina boyadim once bi bucuk ay sonra da bal kopugune boyadim şimdi de akmiyo hic