• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını Daha Önce Bu Şekilde Boyamayı Deneyen Var Mı?

arkadaşlar ya bu röfle setlerindeki açıcı ile mi mümkün?bana biraz bilgi verebilen olursa çok sevinir hatta ve hatta bugün gider alır yaparımda:9:

Merhaba,
Hazıran ayında evleneceğımden dolayı hazıranın bası gıbı daha öncedende saçlarımı boyattığım Çekmeköydeki Mehmet Yılmaz - OBEN kuaföre gittim saçlarımı boyadı bana biraz parlaklık katıcam dedi bu arada saç rengim sarıydı.Saçlarım yıkandı ve bir cıktı kızıl düğünüme 15 gün kala yasadığım bu olay kuaförlerin kac yıllık kuaförede olsa özenlı davranında deseniz ne kadar özenciz olduğunu gösteren bir örnektir.Ardından tekrar saçlarım oryelle acıldı ve sarıya boyandı tabıkı yandı saclarım düğünümden sonra kestirdim up uzun saçlarımı .Ardından o kuaför ordan tasındı ve yerıne Canan yılmaz adlı bır kuaför geldı ardından oraya gıttım saçlarımı hurrem rengıne yakın bır renge boyamasını ıstedım sarı olan saçlarımı o renge boyamak cok zor olmasa gerek.Kuaför sahıbı kapalı bır bayan yardımcılarıda hep bayan zaten kapalı kadın saçdan ne anlar sankı kendısı boyatıp sergılıyor mu kı anlamam gıttı.Saçlarımı boyadılar 1 saatten fazla kaldı sacımda devamlı gıdıp sordum saclarım ne oldu uzun durdu dıyıp durudum.Sonunda yıne aynı sey saclarım eskısınden daha beter yandı tararken saçlar kopup elde kalıyordu.Korkunc bırseydı o gunden sonra zaten az olan saçlarıma sarımsak ve bandem yağoıyla 2 günde bir bakım yapıp bekledım bunu 3 ay sürekli devam ettirdim düzelsinler diye.şimdi saçlarım biraz daha iyi ardından 2,5 ay sonra saçlarımı koyu renge boyattım ve beklemeye aldım suanda dınelnıyor hala yanıklar var saçımda düzelmesi uzunn sürecek sanırım.fön cektirmeye bile gitmiyorum korkar oldum kuaförlerden .Bu hikayem sizlere örnek olsun .Upuzun dalgalı ve cok hos saçlarım vardı şimdi ıse onlardan eser yok hiç bişey kalmadı elde ksacık saçlarla gezer oldum.Uzun saça alısan ıcın zor bişey kısa saç....

kızlarr ben dün yaptımm bunu koleston renk acıcısıyla cok güzel olduu benim sacım katlı degildi ama yinede harika oldu.. :)

çok hecanlıyımmm :D şimdi yaptım bunu 40 dk beklicem şimdi :ssz:

kızlar bnm saçım koyu kumral.uçlar azcık acık. palette 10.4 papatya aldım ve yaptım bu şekilde.çok pratik orası kesin 3 dk da bitti:9:
İnş güzel olur. saçımı yıkadıktan sonrada aynı bu toplama yöntemiyle kesicem bakalım nasıl olcak :)

kızlarr ben dün yaptımm bunu koleston renk acıcısıyla cok güzel olduu benim sacım katlı degildi ama yinede harika oldu.. :)

çok hecanlıyımmm :D şimdi yaptım bunu 40 dk beklicem şimdi :ssz:

kızlar bnm saçım koyu kumral.uçlar azcık acık. palette 10.4 papatya aldım ve yaptım bu şekilde.çok pratik orası kesin 3 dk da bitti:9:
İnş güzel olur. saçımı yıkadıktan sonrada aynı bu toplama yöntemiyle kesicem bakalım nasıl olcak :)

kızlar resim ekleyinde görelim bakalım saçlarınızı nasıl olmuş..

kızlar benim saçlarım koyu kahverengi esmerim ve daha önce hiç saçlarımı boyamadım. saç kesimimde v seklinde acaba ne renk boya sürsem saçlarıma bakır tonlarında olur?

Boyamaya cesaret edemedim. Doğal saç açıcı aldım. Onunla denedim.
Ara ara hala doğal saç açıcıyı kullanıyorum. :16:

Hanımlar doğal saç rengim siyah ayrıca çok beyazlarım vardı ben bu toz açıcıyı videodaki yöntem gibi sadece saç uçlarıma uyguladım siyah saçlarım sarı oldu :) 1 gün sonra palette sıcak çikolataya boyadım beyazlarım çok güzel kapandı ben saç uçlarıma renk farklı olur açıcı var diye düşünüyordum ama açıcı olan yerlerde koyu oldu :52::) acaba boyadıktan sonramı açmalıydım:44:

Merhaba arkadaşlar, ben şu ana kadar saçlarımı hiç boyatmadım.
Krepe balyaj modelleri çok hoşuma gidiyor.
Bugün bir video gördüm ve kızın saçları çok hoşuma gitti.
Ayrıca kızın saçlarının rengi çok güzel
Daha önce bu şekilde saç boyamayı deneyeneniz oldu mu?

Eki Görüntüle 536838 Eki Görüntüle 536839 Eki Görüntüle 536840
Eki Görüntüle 536845 Eki Görüntüle 536847 Eki Görüntüle 536848
Eki Görüntüle 536849 Eki Görüntüle 536850 Eki Görüntüle 536851
Eki Görüntüle 536852 Eki Görüntüle 536853

SONUÇ

Eki Görüntüle 536855 Eki Görüntüle 536856 Eki Görüntüle 536857
Eki Görüntüle 536858 Eki Görüntüle 536859 Eki Görüntüle 536860 Eki Görüntüle 536861

Bu da videosu

[video=youtube;La0qPTjIFeY]

ben yaptım. lorealin ombre setiyle hem de. sonuç harika ve yapımı çok basit.

Back