Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını Daha Önce Bu Şekilde Boyamayı Deneyen Var Mı?

Peki kullandığın boya hangisiydi?

benim saçımda zaten kumral renk boya vardı,yani saçlarım çok koyu değildi,uçlarını dediğim gibi iki yandan topladım,ve çene altımdan göz kararı hizalayarak oreal ile açtım,bildiğimiz mavi toz açıcı yani,yalnız içine biraz saç kremi,su falan kattım yani sadece oksidasyon kremiyle açmadım,sarı turuncu arası bi renk çıktı fazla bekletmedim,zaten uçlarım yıpranmış olduğu için,kopmasından korktum,üstüne fonex'in kül grisi boyası vardı,normalde kumrala boyarkende bu boyadan birazcık koyuyorum boyamın içine,küllü olsun diye,kül grisini suyla ve çok az oksidasyon kremiyle bolca sulandırdım ve cila yaptım,o turunculuk gitti uçlardaki,güzel bi sarı oldu,ben bu şekilde yaptım,evde yapılması çok zor bi işlem değil,ama biraz el yatkınlığı ve cesaret lazım tabii,ben,olmazsa saçlarımı küt kestirmeyi düşünüyodum,epeydir kestirmek aklımdaydı çünkü,o yüzden gözümü kararttım yaptım,ama beklediğimden güzel oldu,herkes çok beğendi,böylelikle kestirme fikride ertelendi

benim bikaç arkadaşım lisedeyken uyguluyordu bu yöntemi:) ve güzel oluyordu saçları
deneyeni görmüş ve beğenmiş biri olarak denenebilir diyorum sonuç cidden iyi oluyor çünkü

tek kelimeyle mükemmel olmuş
ben yapsam beceremem kesin elime yüzüme bulaştırırım

o değilde kızın saç kesimi çok güzel geldi bana

dünyanın en kolay ve en nefis saç boyama stilidir.hiç çekinmeden deneyin bence.ben kendim denemedim ve sonuç:
güneş ışıgında:

kapalı ortamda flash çekim:

kapalı ortamda flashsız cekim

üzerine boya attıgınzda ise uçlar aynı gösterişini koruyor:

tabi çok açık renkte ise yansımaları kalıyor sadece:))

Bende bu yöntemi yarın denemeyi düşünüyorum kızlar resimlerini atarım size de bi fikir olur bana da çok pratik geldi :)

Ben bir kaç hafta önce yaptım bunu.Ama çok saçma oldu Saçmalığı şu ; sarıya yakın renk olan saçıma mavi boyayı uyguladım aynı şekilde.Buradaki kadar süper olmadı ama fena da değil :)

ben de dün boyadım benzer şekilde.benim saçım orta uzunlukta ve katlı, o yüzden oradan toplamadım, iki yanda topladım saçları.uçlara buladım palette süper röflelerdeki açıcıyı.az yukarsından da açıcılı parmaklarımı geçirdim, çok keskin bir geçiş olmasın diye.bi de önde kahkül bölümünü buladım.bu üçünü folyoyla paketledim, fönle ısıttım.çok hızla açıldı saçım, istediğim renge gelince de duruladım.korkmadan deneyin, göründüğü kadar hatta göründüğünden daha kolay.

fotoğraf koyman mümkün mü acaba canım.

bayılıyorum böyle becerikli kızlara, evde ne modeller, ne boyalar yapıyorlar,
benim ana saçım koyu renk olmasa denerdim, süper olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…