• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçını Daha Önce Bu Şekilde Boyamayı Deneyen Var Mı?

melancol

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
481
15
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben şu ana kadar saçlarımı hiç boyatmadım.
Krepe balyaj modelleri çok hoşuma gidiyor.
Bugün bir video gördüm ve kızın saçları çok hoşuma gitti.
Ayrıca kızın saçlarının rengi çok güzel
Daha önce bu şekilde saç boyamayı deneyeneniz oldu mu?

$boya 1.jpg $boya 2.jpg $boya 3.jpg
$boya 4.jpg $boya 5.png $boya 6.jpg
$boya 7.jpg $boya 8.jpg $boya 9.jpg
$boya 10.jpg $boya 11.jpg

SONUÇ

$saç 7.jpg $saç 4.jpg $saç 3.jpg
$saç 2.jpg $saç 5.jpg $saç.jpg $saç 6.jpg

Bu da videosu

[video=youtube;La0qPTjIFeY]http://www.youtube.com/watch?v=La0qPTjIFeY&feature=related[/video]

süpermiş :31::31::31: hiç denemedim
ama bu şekilde yapmak istersem deneyeceğim :=) çok pratık bir yöntem

Son düzenleme:
bu tarz saçlardan hoşlananlar için çok pratik bir yöntem
kuaföre gerek kalmıyor

10 numara olmuş,yapanın eline sağlık.. :13:

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş.Bu tarzı seviyorum,üniversitede yaptırıyordum,kendim cesaret edemem ama. (:

çok güzel olmuş ama ben de cesaret edemem :( gülben ergen bi ara böyle yapmıştı saçlarının tam uçlarını. çok beğenmiştim.

evet ben yaptım,yanlız ben böyle tepemden toplayıp yapmadım,saçımı ortadan iki ayırdım yanlardan bağladım,o şekilde yaptım,saçım kumraldı,şimdi uçlar sarı üstler kumral,istediğim gibi oldu...:21:

Peki kullandığın boya hangisiydi?

Boya farkeder mi yahu :) Ben koleston ve ya palette taraftarıyım annem kolestonla boyuyor saçlarını. Sadece uçlarsa bence akmayan bi boya yaterli :) Ha bir de bir şey daha soracağım illa açıcı ile açmak gerekli mi ki? Bu arada ben yarın denemeyi planlıyorum nasıl durduğunu merak eden varsa fotoğraf çekip atabilirim.

Son düzenleme:
Boya farkeder mi yahu :) Ben koleston ve ya palette taraftarıyım annem kolestonla boyuyor saçlarını. Sadece uçlarsa bence akmayan bi boya yaterli :) Ha bir de bir şey daha soracağım illa açıcı ile açmak gerekli mi ki? Bu arada ben yarın denemeyi planlıyorum nasıl durduğunu merak eden varsa fotoğraf çekip atabilirim.

Ben renk tonu olarak demiştim, daha önce hiç boyamadığım için ton olarak hangisini kullanmam gerektiğini bilmiyorum ki :50:
Valla boyadıktan sonra fotoğraf paylaşırsan çok iyi olur :16:

Ben renk tonu olarak demiştim, daha önce hiç boyamadığım için ton olarak hangisini kullanmam gerektiğini bilmiyorum ki :50:
Valla boyadıktan sonra fotoğraf paylaşırsan çok iyi olur :16:

Ben yarın bi gideceğim boya almaya kadına sorarım bi. Benim düşündüğüm renk kırmızı bulursam tabi. Ya da ona yakın bir kızıl düşünüyorum saç rengin koyu ise sarı falan deneme derim. Anneme videoyu izlettim de sarı da güzel durmuş istersen sarı dene dedi. Saçlarım açık kahve renginde. Renk olarak mantıklı olarak kızıl duruyor bence kızıl diyorum senin içinde :)

Son düzenleme:
Ben denemekten vazgeçtim dikkatli izleyince kızın saç kesimi uçgen benim saçlarım düz kesilmiş bir bicimde. O şekilde durmayabilir cesaret edemedim.

Son düzenleme:
Back