Saç Rengi ve Saç Boyama Saçında Beyazi Olanlar Bir Baksın Bu Yazıya

BenDenizYildizi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2006
3.385
20
Arkadaşlar geçen ay bir arkadaşım işyerinde birileri konuşurken duymuş saçlarının çok beyaz olduğunu bunun için eczanede satılan bir losyonu kullandığını ve sonsarında beyaz saçlarının tekrar siyaha döndüğünü anlatmış bunuda bize söyleyince annem tabi hemen eczaneye koştu losyonun adı
AK-YOK 6ytl ye satılıyor günde 2 kere sabah akşam saçlara masaj yaparak sürüyorsunuz yıkamıyorsunuz saçları sonrasında ya ben dalga geçtiydim ama son zamanlarda dikkatimi çekti saçları gerçektende siyahlaşmaya başladı yaaa :1shok:

arkadaşlar ben de size başka bir üründen bahsediim.ürünün adı RESTORİA DİSCREET.bu boya değil.eczanede iki türlü satılıyor.losyon ve krem şeklinde.ben losyonunu kullandım.kremi kıvam olarak daha yoğun.fazla beyazım yok bi kaç tane ama işe yaradı.saçın durumuna göre 3-4 hafta hergün kullanoyosunuz.saça şekil de veriyor.saç koyulaşınca isterseniz haftada bir kez kullanabilirsiniz de.fiyatı 30 ytl.hiçbir yan etkisi yok.rahatça kullanabilirsiniz.bizzat ben kullandım.saç boyatmayı hiç sevmezdim zaten.böylesi süper oldu.:1yes2:

E_L_A hint kınasını bende kullandım ama hiç tavsiye etmem saçtan çok zor çıkıyor eğer başka bir renge boyatmak isterden geri dönüşü olmuyor baya bir bekliyorsun saçındaki kınanın gitmesini

deren annem kullanalı 1 ayı geçti üstelik düzenli bir şekilde kullanmadıda saçındaki beyazlıklar baya gitti denemek için sadece saçının ön tarafına sürmüştü ön taraf baya siyahlaştı

ben 22 yaşındayım ve ön tarafımda çok fazla beyaz var...ama bu genetikmiş...annemin teyzeminde benim yaşımda çıkmış....bende mecburen boyattım...saçlarım patllıcan moru karışımı kızıl...şimdi o losyonu alırsam nasıl çıkar ki o beyazlar...yani saçın bir kısmı siyah bir kısmı boyalı olan kızıl mı olcak((( bilen ve kullanan yardım etsinnnnn.........

Niobemcim benim tavsiye ettiğim ürünün tüm detaylarını (RESTORİA DİSCREET) google dan girererk öğrenebilisin.Kutunun içindeki yazılı tüm bilgiler orda var.ama kullan bak memnun kalacaksın.saç pigmentlerine etki ederek resmen beyazlarını eski rengine dönüştürüyor.Ama tarif edildiği gibi düzenli kullanmalısın canımcım..

çok saol tatlım....denemeyi düşünüyorum ama.... kızılların arasında sıyah (yani kendi saçım) nasıl dururki :)))) biraz tuhaf olucak? sence arakadaşım? neyse ben ararştırayım

bence niobencim,kızılların arasında siyah saç kötü durmıcaktır.ben hep siyah saçın üzerine kızıl balyaj kullananlar görüyorum,çok da hoş oluyor.kaldı ki bu ürün boyalı saç üzerine de uygulanabiliyor.merak etme sen..kullanınca söyle bana olar mı :)) öpüldün

valla annemin saçının doğal rengi siyahtı gene eski rengine döndü character

sağol canım yaa..bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum..hep arada çıkmaya başlayan beyazlar yüzünden saçımı boyuyorum..:çok üzgünüm: ama yeni çıkan saçlar da onu kullanmaya başladıktan sonra doğal saç rengi olarak çıkıyormu acaba..öyleyse saçımı boyamam bir daha..hep bu ürünü kullanırım...

Teşekkürler deniz yıldızı, Ne kadar süre kullanmak gerekiyor,siyahlaştıktan sonra bırakınca eki haline dönüyor mu?Yani sürekli siyah kalması için sürekli kullanmak gerekecek mi,bu konuda ürünün üzerinde bilgi varsa paylaşırmısın?

canm tamam haberliycem şimdi sınavlar var...kamptayım anlıyacagın bitsin hemennn uyguluyacagım...haber veririm tatlm...)) buarada bencede siyah sırıtmaz...heme çok fazla yok...hemde sarı mı bu cnm sırıtsın demi yani))
haydikk görüşürüz...

sınavımda dua ve bol şans istıyorum...allah sınavı olana kolaylık...işe girmek isteyene biran once iş bulmak nasipetsin))

arkadaşlar ben eniyisi bu AK-YOK adlı solüsyonun arkasında yazan kullanma talimatını yazıyım size

Kullanışı:
Sabah akşam losyonla saçlarınızı ıslatarak friksiyon yapınız (oğuşturunuz).Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Saçlarınızın aklarını yok eder.Saçlarınızı eski ve tabi rengine çevirir.Saçlarınız kepeklenmeden kurtulur kepeklenmez.Saçlarınızda dökülmeyi önler.Saçlarınız kuvvetlenir canlanır gürleşir.

Arkadaşlar aynen bunlar yazıyordu yanlız dikkatimi çeken tamamen bitkisel diye bir yazı görmedim hamile bayanlar kullanacaksa doktoruna yada eczaneye bir sorsunlar annem bunu kullanalı 1 ayı geçti saçının bir bölümüne sürüyordu denemek için gerçektende değişti bende onu gördükten sonra zaten buraya yazdım ama herkeste aynı etki olurmu onu bilemem.

merhaba ak-yok saç losyonunu devamlımı kullanmak gerekiyo bendede erken yaşta saçımda beyazlar var ve sürekli boyatmak zorunda kalıyorum işe yarıyorsa hemen alayım kullanan varmı kendi doğla rengimi çıkıyor acaba

Valla çok şaşırdım tam da artık boyatmam lazım diye düşünürken bu yazıyı gördüm ben de boyatmayı sürekli erteliyorum hem zararlı hem sıkıntılı birşey bir kez boyatınca sürekli dip boya gerekicek AK-YOK losyonu kullanmayı düşünüyorum ilk fırsatta eczaneye gidiyorum. Teşekkürler denizyıldızı.

kızlar bu losyonun tam içeriğini yazarsanız cok memnun olurum.annemin cildi hassas ve allerjik bu yuzden içinde paraben,sls,silikon gibi maddelerin olmaması gerekiyor.simdiden tesekkürler

kızlar ben eczaneye sordum bu ilçlar etkili olmadıgı için kaldırılmış:1no2: ne kadar sevinmiştim halbuki...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…