Saç Rengi ve Saç Boyama Saçında Beyazi Olanlar Bir Baksın Bu Yazıya

bende bu ürünü denemek istiyorum ama saçımı her ay boyatmak zorunda kalıyorum boyalı saça falan oluyodur heralde bde bu ürünü sürekli kullanmkamı gerekiyor kullanmayınca beyazlar yine çıkıormu yardımcı olursan sevinirim daha ayrıntılı anlatırsan.

arkadaşlar ben de size başka bir üründen bahsediim.ürünün adı RESTORİA DİSCREET.bu boya değil.eczanede iki türlü satılıyor.losyon ve krem şeklinde.ben losyonunu kullandım.kremi kıvam olarak daha yoğun.fazla beyazım yok bi kaç tane ama işe yaradı.saçın durumuna göre 3-4 hafta hergün kullanoyosunuz.saça şekil de veriyor.saç koyulaşınca isterseniz haftada bir kez kullanabilirsiniz de.fiyatı 30 ytl.hiçbir yan etkisi yok.rahatça kullanabilirsiniz.bizzat ben kullandım.saç boyatmayı hiç sevmezdim zaten.böylesi süper oldu.:1yes2:

bende bu ürünü denemek istiyorum ama saçımı her ay boyatmak zorunda kalıyorum boyalı saça falan oluyodur heralde bde bu ürünü sürekli kullanmkamı gerekiyor kullanmayınca beyazlar yine çıkıormu yardımcı olursan sevinirim daha ayrıntılı anlatırsan.

arkadaşlar ben size bahsettim ürünü kullandım .evet kullanırken beyazlar kapandı ama bıraktıktan soora gene eski haline döndü.gerçi benim beyazlarım bi kaç tane ama gene de boyatmak istemediim için çok sevinmiş ve kullanmıştım.artık kullanmıyorum.bilginizee...

bu kadarmı olur yaa ::) sayfalarda aranıp duruyordum beyaz saçla ilgili konu yok derken konu başlığı açtım ve denizkızı bu başlığıvarmış :) şimdi okuyacağım içeriğini ama çok güldüüümm

bu kadarmı olur yaa ::) sayfalarda aranıp duruyordum beyaz saçla ilgili konu yok derken konu başlığı açtım ve denizkızı bu başlığıvarmış :) şimdi okuyacağım içeriğini ama çok güldüüümm

iyi olmuş başlığı açman bende o başlıktan buraya geldim:Roflol:
hepsini okudum ama sanırım boyaya devam edeceğim

arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz.beyaz saçım çok.yalnız kullanmayınca yine beyaz saç mı çıkacak.bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ben annemin kullandığı ürün hakkında yazıyım evet bir süre kullandı ve saçları gerçektende siyaha dönmüştü ama şimdi bıraktı neden bilmiyorum yanlız sen bu soruyu sorunca annemin saçına dikkat ettim beyazlar tekrar çıkmaya başlamış demekki sürekli kullanılması gerekiyormuş a.s

ay bende bi araştırayım abimin saçları 20 yaşından beri çok beyaz umarım bizimde işimize yarar paylaşımın için çok teşekkür ederim canım.......

bnde hemen anneme hbr werdim :) en yakın zamanda alır mutlaka inşalalh işe yarar çünki onun saçını boyatmasından ben bıktım artık :1rolleyes:

ay cok eskiden sacımı hint kınasıyla boyamıştım siyah renge allam kestir kestir gitmedi ya boya moya kar etmiyo ne ilelt bişeydi hiç sevmedim...sıkılırsanız değistirme gibi bi imkanınız yok illa kestirmek gerekio...canım saclarım artık uzun...

:nazar:saç beyazları hakkındaki yazdıklarınızı okudum.benim irsi.14 yaşındaki kızımdada var.ben boyuyorum.eczaneden alınan losyonları devamlı kullanmak gerekiyor bırakınca beyazlar çıkıyor.rahmetli teyzem kuafördü.boyanın saçı beyazlattığını hele beyazı olanın boyatmamasını birken üç üçken beş yaptığını ve tamamen beyazladığını söylerdi.benim saçlarım hafif meçli gibiydi.tel tel beyaz.maalesef tezemi dinlemedim ve boyadım.beş altı sene sonra tamamı beyazladı.beyazlar okadar çabuk çıkıyorki on günde bir ön tarafları rutuş yapıyorum.biara gazetede avrupada pikment tedavisi yapıldığını okumuştum.ama nerde nasıl yazmıyordu.teyzemin söylediği birşeyde saç kremlerinin saçı döktüğü.ikisi birarada şampuanda kullanmayın derdi.ben kullanmıyorum.karar sizin arkadaşlar.:enbuyukkk:

arkadaşlar ben eniyisi bu AK-YOK adlı solüsyonun arkasında yazan kullanma talimatını yazıyım size

Kullanışı:
Sabah akşam losyonla saçlarınızı ıslatarak friksiyon yapınız (oğuşturunuz).Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Saçlarınızın aklarını yok eder.Saçlarınızı eski ve tabi rengine çevirir.Saçlarınız kepeklenmeden kurtulur kepeklenmez.Saçlarınızda dökülmeyi önler.Saçlarınız kuvvetlenir canlanır gürleşir.

Arkadaşlar aynen bunlar yazıyordu yanlız dikkatimi çeken tamamen bitkisel diye bir yazı görmedim hamile bayanlar kullanacaksa doktoruna yada eczaneye bir sorsunlar annem bunu kullanalı 1 ayı geçti saçının bir bölümüne sürüyordu denemek için gerçektende değişti bende onu gördükten sonra zaten buraya yazdım ama herkeste aynı etki olurmu onu bilemem.
eski rengine döndürümü bilgi isteyrum :uhm:

AK-YOK çok eski bir ürün... Ben küçükkene dedem kullanıyordu ordan hatırlıyorum :roflol:
ama onda işe yaramamış olmalıydı ki sonra bıraktı...

X