- 25 Nisan 2007
- 96
- 0
-
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
arkadaşlar ben de size başka bir üründen bahsediim.ürünün adı RESTORİA DİSCREET.bu boya değil.eczanede iki türlü satılıyor.losyon ve krem şeklinde.ben losyonunu kullandım.kremi kıvam olarak daha yoğun.fazla beyazım yok bi kaç tane ama işe yaradı.saçın durumuna göre 3-4 hafta hergün kullanoyosunuz.saça şekil de veriyor.saç koyulaşınca isterseniz haftada bir kez kullanabilirsiniz de.fiyatı 30 ytl.hiçbir yan etkisi yok.rahatça kullanabilirsiniz.bizzat ben kullandım.saç boyatmayı hiç sevmezdim zaten.böylesi süper oldu.:1yes2:
AK YOK fiyakalı isimmiş ha...=) =)
bu kadarmı olur yaa ::) sayfalarda aranıp duruyordum beyaz saçla ilgili konu yok derken konu başlığı açtım ve denizkızı bu başlığıvarmış :) şimdi okuyacağım içeriğini ama çok güldüüümm
arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz.beyaz saçım çok.yalnız kullanmayınca yine beyaz saç mı çıkacak.bilgilendirirseniz sevinirim.
ay bende bi araştırayım abimin saçları 20 yaşından beri çok beyaz umarım bizimde işimize yarar paylaşımın için çok teşekkür ederim canım.......
eski rengine döndürümü bilgi isteyrum :uhm:arkadaşlar ben eniyisi bu AK-YOK adlı solüsyonun arkasında yazan kullanma talimatını yazıyım size
Kullanışı:
Sabah akşam losyonla saçlarınızı ıslatarak friksiyon yapınız (oğuşturunuz).Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.
Saçlarınızın aklarını yok eder.Saçlarınızı eski ve tabi rengine çevirir.Saçlarınız kepeklenmeden kurtulur kepeklenmez.Saçlarınızda dökülmeyi önler.Saçlarınız kuvvetlenir canlanır gürleşir.
Arkadaşlar aynen bunlar yazıyordu yanlız dikkatimi çeken tamamen bitkisel diye bir yazı görmedim hamile bayanlar kullanacaksa doktoruna yada eczaneye bir sorsunlar annem bunu kullanalı 1 ayı geçti saçının bir bölümüne sürüyordu denemek için gerçektende değişti bende onu gördükten sonra zaten buraya yazdım ama herkeste aynı etki olurmu onu bilemem.