- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
böyle renkler ilk 1 hafta süper de.. sonrası hüsran. haftada bir de hiçbirimiz saç boyatamayacağımıza göre daha kalıcı çözümler bulunabilir.bir de kuaföre kullandığı boya muhakkak sorulmalı.majirel yada igora royal kullanıyorlarsa süper...bence kumral bakır denemelisiniz.çok başarılı sonuçlar alınıyor.bazıları karamel diyor ama karamelin de onlarca tonu var.7 bazında kumral bakır doğru bir seçim olabilir.bakırı aktıkça da tatlı bir kumrala bırakıyor kendini.ben rengimden çook memnunum.mağazaya bile girdem en az 3 kişi soruyor rengimi.ve 1 ay kullandığım renk 1 ayda 4 farklı tona dönüşüyor. :)
3ü çok beğendim ben canım arkadaşlara katılmadan da edemicem çok güzelsin maşallah
hepsi ayrı bi hava katmış ve çok yakışmış canım =) gönül rahatlığıyla her rengi deneyebilecğin bi yüzün var bence=)
saçımın akşam turuncu gbi görünmesinden çok sıkıldımo yuzden boyamak istedim hep kuaförde boyattım ama bugn markette boyaları görünce şeytan dürttü al daha açık sarı bi renk ya da tatlı bi bakır daha şeker görünsün. sonra vazgeçtim forumlarda okuduğum kadarıyla yeşillik falan oluyomuş çok cahilim bu konuda
iide platin sarıysa ve küllüye boyarsan yeşil olur cnm başka olmaz yanikorkma bakır boyarsan turuncu olur kahve boyarsan kumral gibi bişey olur illa boyicam aklım kalmasın diyosan seç açık yumuşak bi ton çok uç renklere gitme madem :) sıkılırsan açarsın yeniden..
kesinlikle 2. resimdeki saçınız diyorum. size çok yakışmış o saçlar. bence hiç değiştirmeyin, o şekilde kalsın.
ama şahsi görüşüm, sarı ve tonlarını tercih edin bence. yüzünüze en çok sarı, kumral gider gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?