• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini değişsem mi?

saçımın rengi şuan sarı sık balyaj olarak yaptırdım, aralarında kumrallıkta var. ama şu aralar boyatma düşüncesindeyim siyaha dönersem ilerde yine bunun açtırması var kızıl bile düşündüm hangi renkler yakışır kestiremiyorum size resimlerimi koysam fikir yürütebilirmisiniz kızlar:31:

Eki Görüntüle 250942

Eki Görüntüle 250943

Eki Görüntüle 250945

Eki Görüntüle 250946

sizce napymm??

Tatlım çok güzelsin maş. Bence küllü koyu kumral yap, hem suratın ortaya çıkar hem de açtırması kolay olur. Karamel yapmaman dileğiyle:)

valla hepsi de çok yakışmış cnm :3: güzel kızsın vesselam :nazar:
ama ben en çok siyahı yakıştırdım, kendim de siyah saç hastasıyım ama bana yakışmıyor ne yazık ki :43:
yakışana da çok yakışıyor ama siyah mesela sana :9: o yüzden siyah yap derim ama yine de kendin bilirsin....

siyahıda özlemedim değil hani. şu açtırma olayı olmasa ilerde düşünmeden boyatırdım:( saçım yıprandı çünkü

kızlar bugn kuaföre gittim dip boyaya. onlada konuştum sana açık kumral çok yakışır dedi. ama dip boya yaptırıncada bu renk yine hoşuma gitmeye başladı sanırım burcumdan kaynaklanıo bu kararsızlıklarım nefret ediorum:D işdee saçım:))) $IMG01351-20110908-1718.jpg

geç mi kaldım saç rengi önerim içün? :1:
siyah ve sapsarı yakışmamış bence diğer renklerin yanında.. kumral ve kahve tonlarıyla bombasın hatun :34: kıskandım seni :82: :1: ehehehe :1:

geç mi kaldım saç rengi önerim içün? :1:
siyah ve sapsarı yakışmamış bence diğer renklerin yanında.. kumral ve kahve tonlarıyla bombasın hatun :34: kıskandım seni :82: :1: ehehehe :1:

sadece dip boya yaptırdım daha karar vermedimki. ama sarıdan dönme diyolar ne biliyim işte öf bakalım zaman ne göstericek:DD kumral yakışır bana diye düşünüyorum ama

Bence siyah çok hoş olmuş ve gözlerini de ortaya çıkarmış. Sarı biraz soluk göstermiş gibi geldi. Siyah daha canlı göstermiş seni

tam sıyah olmasada kahve tonları yap bence.koyu renk daha gusel olmus dıyorum ben.cıkolata kahve weya ışıltılı kahwe gıbı secebılırsın..

kızlar saçlarım çok yıprandığı için açık renk kötü durmaya başladı:( bide çok solgun görünüyorum yaptığım makyajla bile sinir oluyorum.. bu saç rengi nasıl sizcee :59:

$kizilsacrengi41262.jpg

böyle renkler ilk 1 hafta süper de.. sonrası hüsran. haftada bir de hiçbirimiz saç boyatamayacağımıza göre daha kalıcı çözümler bulunabilir.bir de kuaföre kullandığı boya muhakkak sorulmalı.majirel yada igora royal kullanıyorlarsa süper...bence kumral bakır denemelisiniz.çok başarılı sonuçlar alınıyor.bazıları karamel diyor ama karamelin de onlarca tonu var.7 bazında kumral bakır doğru bir seçim olabilir.bakırı aktıkça da tatlı bir kumrala bırakıyor kendini.ben rengimden çook memnunum.mağazaya bile girdem en az 3 kişi soruyor rengimi.ve 1 ay kullandığım renk 1 ayda 4 farklı tona dönüşüyor. :)

Back