• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini değişsem mi?

böyle renkler ilk 1 hafta süper de.. sonrası hüsran. haftada bir de hiçbirimiz saç boyatamayacağımıza göre daha kalıcı çözümler bulunabilir.bir de kuaföre kullandığı boya muhakkak sorulmalı.majirel yada igora royal kullanıyorlarsa süper...bence kumral bakır denemelisiniz.çok başarılı sonuçlar alınıyor.bazıları karamel diyor ama karamelin de onlarca tonu var.7 bazında kumral bakır doğru bir seçim olabilir.bakırı aktıkça da tatlı bir kumrala bırakıyor kendini.ben rengimden çook memnunum.mağazaya bile girdem en az 3 kişi soruyor rengimi.ve 1 ay kullandığım renk 1 ayda 4 farklı tona dönüşüyor. :)

resmini çekebilirmisin fikir açısından daha iyi olur:26:

3ü çok beğendim ben canım arkadaşlara katılmadan da edemicem çok güzelsin maşallah:16:

teşekkr ederim hayatım o senin güzelliğin:) koyu rengi özledim ama sonrada açtırmak istersem olmaz saçlarım acayip yıprandı açık renk saçta daha çok belli oluyo yıprandığı, bi de çok solgun görünüo yüzüm:(

kızlar yaklaşık iki hafta sonra artık saçlarımı boyatıyım diyorum:D beğendiğim saç renkleri var ama bu seferde hngisi dha çok yakışır bilemiyorum ne zormuş karar vermek ya amaan:4: sarıdan koyuya dönmeyi gözümde ymio kumralmı yapsam ya da değişik bi sarı tonumu bilemedim. şu gece ışıkta turuncu gbi olan görüntüsünden bıktım

siyah yapmaa yapmaa sakın.......:D 2. resim çok hoş 4 de güzell ,tmm ben sarışın sever bi insanım ama:P senin teninde açık renk sakın koyu yapma saçıınıı açık renkler daha hoş daha masum cnm ;) çok yakışmış sarı tonları sana yumuşak renkler öneririm ben .. :)

sarı herkese yakışmaz size çok yakımış
ten renginize çok uymuş kesinnikle sarıdan vazgeçmeyin derimm
sarı hep gösterişlidir havalıdır ben çok yakıştırdım sizee

hepsi yakışmış canım ama siyah ve sarı ayrı bi hava vermiş..cool olmuşsun =)

hepsi ayrı bi hava katmış ve çok yakışmış canım =) gönül rahatlığıyla her rengi deneyebilecğin bi yüzün var bence=)

hepsi ayrı bi hava katmış ve çok yakışmış canım =) gönül rahatlığıyla her rengi deneyebilecğin bi yüzün var bence=)

saçımın akşam turuncu gbi görünmesinden çok sıkıldım:( o yuzden boyamak istedim hep kuaförde boyattım ama bugn markette boyaları görünce şeytan dürttü al daha açık sarı bi renk ya da tatlı bi bakır daha şeker görünsün. sonra vazgeçtim forumlarda okuduğum kadarıyla yeşillik falan oluyomuş çok cahilim bu konuda:(

saçımın akşam turuncu gbi görünmesinden çok sıkıldım:( o yuzden boyamak istedim hep kuaförde boyattım ama bugn markette boyaları görünce şeytan dürttü al daha açık sarı bi renk ya da tatlı bi bakır daha şeker görünsün. sonra vazgeçtim forumlarda okuduğum kadarıyla yeşillik falan oluyomuş çok cahilim bu konuda:(

iide platin sarıysa ve küllüye boyarsan yeşil olur cnm başka olmaz yani ;) korkma bakır boyarsan turuncu olur kahve boyarsan kumral gibi bişey olur illa boyicam aklım kalmasın diyosan seç açık yumuşak bi ton ;) çok uç renklere gitme madem :) sıkılırsan açarsın yeniden..

iide platin sarıysa ve küllüye boyarsan yeşil olur cnm başka olmaz yani ;) korkma bakır boyarsan turuncu olur kahve boyarsan kumral gibi bişey olur illa boyicam aklım kalmasın diyosan seç açık yumuşak bi ton ;) çok uç renklere gitme madem :) sıkılırsan açarsın yeniden..

platin sar değil. saçlarm sarı aralarında kumralda var çok açk

kesinlikle 2. resimdeki saçınız diyorum. size çok yakışmış o saçlar. bence hiç değiştirmeyin, o şekilde kalsın.
ama şahsi görüşüm, sarı ve tonlarını tercih edin bence. yüzünüze en çok sarı, kumral gider gibi.

kesinlikle 2. resimdeki saçınız diyorum. size çok yakışmış o saçlar. bence hiç değiştirmeyin, o şekilde kalsın.
ama şahsi görüşüm, sarı ve tonlarını tercih edin bence. yüzünüze en çok sarı, kumral gider gibi.

şuan 4. resimdeki renkteyim.. $287517_218793254842742_100001362063805_558478_1261933815_o.jpg bişi sorcam evde boyamak istiyorum artk kumral yapabilirmiyim bu boyann üzerine:49:

bugün boyalara bakarken çok güzel bi sar rengi gördüm. onu boyasam tutmaz diye düşündüm yada saçm alacal bulacalm olur diye düşünüp çekindim.. saçmdaki turuncumsuluk beni delirtiyo rengi kötü duruyo

Back