• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini değişsem mi?

Birinci resimdeki saç rengi sana gitmiş,iki bakımsız gibi geldi bana,,,ya akmış ya da bilemiyorum ama hoş bulmadım,,,bu ara karameller moda ama ben hala bırde takılı kaldım,yüzünün tüm güzelliğini ortaya çıkarmış,siyahı çok severim ama açık tenli olduğum için gitmiyor ne yazık ki,1de ısrarlıyım,siyahı açmak zor tabii,,, en az 1 yıl esmer gezmeyi göze alamıyorsan karamelleri denemelisin,sıcak renkler hoş durabilir...

Birinci resimdeki saç rengi sana gitmiş,iki bakımsız gibi geldi bana,,,ya akmış ya da bilemiyorum ama hoş bulmadım,,,bu ara karameller moda ama ben hala bırde takılı kaldım,yüzünün tüm güzelliğini ortaya çıkarmış,siyahı çok severim ama açık tenli olduğum için gitmiyor ne yazık ki,1de ısrarlıyım,siyahı açmak zor tabii,,, en az 1 yıl esmer gezmeyi göze alamıyorsan karamelleri denemelisin,sıcak renkler hoş durabilir...

ikinci resim saçımı ilk açtırdğm andan sonra boyanmış hali. akmş hali. biraz kendine gelmesini beklemiştim öle dolanmak zorunda kalmştm malesef:19:

kesinlikle 3 en sondaki renk seni yaşlı göstermiş

yüz güzel olunca ne yapsan yakışır bence :16:

ilk resimde daha asi bi havan var yakışıyorr
2. resimde çok beğendimm çok yakışmış sempatik görünüyosun
3.resim yüzünü ön plana çıkarmış yine güzel
4.resim yine hoş ama diğerleri kadar oturmamış bence renk budur diyemem
favorimm 2 :16:

ben 3 numara kumralı beyendim diyerleride çok güzel ama ben kumralı öneriyorum sende benim gibi yüz güzeli olan birisin o yüzden yakışır doğal bi görüntü her zaman masumiyet verir sarı senin olmayan bir renk o yüzden doğal durmuyor.herkez için geçerli bu

Back
X