- Konu Sahibi pinkwhite0
-
yapma yaaaaaaaaaaaaa sende kızılı hıc dusunemıyorum bana hep yaslı kadın rengı gıbı gelıyor bende asırı kararsız bırıyımdır bende yenı boyattım saclarımı banada genelde sıyah sacı yakıstırıyorlar ama ınsan farklılık ıstıyor gercekten ben 2 numara dıyorum cok cıtır ostermıs o rengın altına ıster balyaj attırkı ben attırman taraftarıyım ıster attırma sana kalmıs guzelım
her sac rengi ayrı bir yakısmıs bence sana sanırım buda yüzünün güzelliğinden kaynaklanıyor
maşallah arkadasım
Eki Görüntüle 251016
önce bu simgeye tıklıyosun
Eki Görüntüle 251017
burdan devam ediosun cnmyapamıyosanda eklenti ekle var aşağıda ordan eklersin
rica ederim tatlım ne demekbu kadn kadar güzel olsaydım bu rengi seçerdim belkii ne biliyim ilgi çekmek hoşuma gittiğinden belki ama korkuyorum işte o yuzden bi yerlerde tutuyorum kızıl isteğini. çokda akıyomuş kızıl bakımı çokta zormuş o yuzden iki renkli saçlara yöneliorum:/
canım her renk çok yakışmış sana ancak sarı daha bir güzel bence son resimdeki saçlarının arasına daha açık sarılar attırmanı öneririm.:81:
siyahta çok yakışmış ama^^
Burnundaki hizma olmasa hep baska baska insanlar diyecegim
Cok degistirmis sac rengin seni.. Ama bana soracak olursan ikinci resimdeki saclarin cok yakismis...
Bu arada o hangi reng oluyor? Bende oyle birsey dusunuyorum ama ne zaman yaptiracam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?