Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini değişsem mi?

aslında iki renk denesem bana farklılık olur işte haklısın bi düşüniyimm bide rengin kararı işte. o kadar seçenek varki açığı, daha açığı, koyusu, orta koyu az koyu saçma saçma bisürü seçemiorum

her sac rengi ayrı bir yakısmıs bence sana sanırım buda yüzünün güzelliğinden kaynaklanıyor
maşallah arkadasım

benım 7 yıldır saclarım kızıl..akıyo dıyenlerı anlamıyor alakası yok ama şöyle eger gıdıp kuaförde yaptırırsan tabı akar..onlar sacı acıyorlar ben kendı orjınal sacımın ustune yapmıstım ılk hıcbırzamanda akmadı butun kuaförlerde sorardı sacımın rengını....bende sıkıldım artık farklı renge gececem hep aynı yuz aynaya bak bak

canım her renk çok yakışmış sana ancak sarı daha bir güzel bence son resimdeki saçlarının arasına daha açık sarılar attırmanı öneririm.:81:

siyahta çok yakışmış ama^^

Son düzenleme:
canım her renk çok yakışmış sana ancak sarı daha bir güzel bence son resimdeki saçlarının arasına daha açık sarılar attırmanı öneririm.:81:

siyahta çok yakışmış ama^^

şuan rengi o ama kendimi çok soluk buluyorum tenimde beyaz ya zaten ben makyajsız dolaşmam ama bana çok hafif geliyo soyutlanmışım gibi hisseder oldum garip i şekilde anlatmış olabilirim kusuruma bakma ama işte sıkıldım kısacası

kesinlikle 2. resim..
hem teninin rengine, hem gözünün rengine gitmiş ve çok doğal gözüküyor..
siyahı beğenmedim ben doğrusu ama diğer 3 resim çok hoş durmuş doğallık istiyorsan kesinlikle 2. resim :))

Burnundaki hizma olmasa hep baska baska insanlar diyecegim

Cok degistirmis sac rengin seni.. Ama bana soracak olursan ikinci resimdeki saclarin cok yakismis...

Bu arada o hangi reng oluyor? Bende oyle birsey dusunuyorum ama ne zaman yaptiracam bilmiyorum

saçlarımı uzak aralıklarda boyattım tabi değişim var biraz:) o rengi bnde çözemedim siyahtan dönmüştüm kuaförüm açtı saçımı sonra açık kumral boyadı ve sonuç bu oldu birz daha koyuydu ama yıkadıkça rengi böyle oldu oturdu sonradan

Kesinlikle 2 ve 3 digerleri hoşuma gitmedi canım.

Bence de 2. ve 3. fotoğraflardaki saç renkleri daha çok yakışmış. Özellikle 2 :)

1. değil, çünkü çok sert olmuş yüz ifaden ... 4. değil, çünkü çok solgun olmuş yüzün ve yapay durmuş. Anlayacağın en iyisi 2 ve 3 diyorum :))

Siyah sac qüzel durmamıs sert qöstermis seni, acık renkse cok solqun.bence karamel ya da bakır tonlarını cok qüzel tasırsın. 2.resimdeki sac renqin sana qitmis.)

koyu rengi çok kullandığımdan belkide istemiorum bal köpüğü falan. amaan şeytan diyo peruk tak renk renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…