- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ve 3 ü beğendim en çok canım. Maşallah çok güzelsin
Son resimdeki gibi açık bir sarı yerine doğal bir renk kullansan güzelliğini gölgelemezsin.
2. resimdeki tam istediğim renk nasıl elde ettin .? en sondaki sana çok yakışmış yani sarı saçlı halin çok güzel bence
oncelıkle cok guzel bı kız oldugunu soylemeden gecemıycem her renk te sana cok yakısmıs ben hepsınıde begendım her renk farklı guzel gostermıs senı
1 ve 3 wuhıuuuuuuuuuuuuuuu asi gacııııı..
2 saç rengini de yakıştırdım sana
ben sarıyı yakıstırmadım bence siyah ii olmus
asi olduğum doğru da siyah evet çok sert gösteriyodu arkadaşlarımla konuşurken birazdan dövcekmiş gibi bakıyosun diyolardıı
bence çok hoş.. olumlu anlamda asi dedim cnm.. siyah saç bence gözlere daha da anlama katıyor.. satanist, rockcı kavramı çıktı diye her siyah saçlı olana bu tür sert bakış yakıştırmalarını yapıyorlar.. ben siyah saç delisi biriyim ve bence sana da çok yakışmış cnm
yada soyle farklı bısı dusunmesmısın
benımde yuzum yuvarlak ben kullandım ozelllıkle at kuyrugu yapınca cok seker duruyor denemelısın bence
aslında aklımı çeliyosun bak geçen gün saç renklerine bakarken kızıl tonlarına baktım öyle kıpkırmızı değilde daha tatlı kızıllar var ama sonradan okuduğum yorumlar düşündürdü işte saç rengi ya sarı ya siyah ya kumral oluyo biraz değişiklik istedim ama ne biliyim çok zor karar veriyorumm