• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini değişsem mi?

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
saçımın rengi şuan sarı sık balyaj olarak yaptırdım, aralarında kumrallıkta var. ama şu aralar boyatma düşüncesindeyim siyaha dönersem ilerde yine bunun açtırması var kızıl bile düşündüm hangi renkler yakışır kestiremiyorum size resimlerimi koysam fikir yürütebilirmisiniz kızlar:31:

$61916_117646321624103_100001362063805_113231_6018734_n.jpg

$2.jpg

$62978_121426194579449_100001362063805_131427_1393297_n.jpg

$225621_171743349547733_100001362063805_384412_1054246_n.jpg

sizce napymm??

2 ve 3 ü beğendim en çok canım. Maşallah çok güzelsin :nazar:
Son resimdeki gibi açık bir sarı yerine doğal bir renk kullansan güzelliğini gölgelemezsin.

2. resimdeki tam istediğim renk nasıl elde ettin .? en sondaki sana çok yakışmış yani sarı saçlı halin çok güzel bence

2. resimdeki tam istediğim renk nasıl elde ettin .? en sondaki sana çok yakışmış yani sarı saçlı halin çok güzel bence

cnm kuaförde boyattım ben hep. o ilk siyah saçımı açtırdığımda turuncu gbi olmuştu açık kumral yaptı kuaför tabi o akmış hali:)

oncelıkle cok guzel bı kız oldugunu soylemeden gecemıycem her renk te sana cok yakısmıs ben hepsınıde begendım her renk farklı guzel gostermıs senı :nazar::nazar::nazar:

1 ve 3 wuhıuuuuuuuuuuuuuuu asi gacııııı..

2 saç rengini de yakıştırdım sana

valla sımdı guzele guzel demek lazım ayrıca her rengın yakıstıgı bırını ılk sende gordum tu tu tu sana fıstık fıstık:nazar::nazar::nazar::nazar:

asi olduğum doğru da:D siyah evet çok sert gösteriyodu arkadaşlarımla konuşurken birazdan dövcekmiş gibi bakıyosun diyolardıı:33:

bence çok hoş.. olumlu anlamda asi dedim cnm.. siyah saç bence gözlere daha da anlama katıyor.. satanist, rockcı kavramı çıktı diye her siyah saçlı olana bu tür sert bakış yakıştırmalarını yapıyorlar.. ben siyah saç delisi biriyim ve bence sana da çok yakışmış cnm

bence çok hoş.. olumlu anlamda asi dedim cnm.. siyah saç bence gözlere daha da anlama katıyor.. satanist, rockcı kavramı çıktı diye her siyah saçlı olana bu tür sert bakış yakıştırmalarını yapıyorlar.. ben siyah saç delisi biriyim ve bence sana da çok yakışmış cnm

ben daha ilk kırmızı ojeyi sürdüğümde tırnaklarımı saklardım önceden kırmızı ojelilere de hoppa diye bakarlar derlerdi sonra siyah ojeye satanist derlerdi french ojeye filmdeki kadın tırnakları gbi derlerdi:D neler diolar millet hiç önemli değil tabi yakıştığını düşündüğünü yapmalı insan:16:

benımde yuzum yuvarlak ben kullandım ozelllıkle at kuyrugu yapınca cok seker duruyor denemelısın bence

aslında aklımı çeliyosun bak:10: geçen gün saç renklerine bakarken kızıl tonlarına baktım öyle kıpkırmızı değilde daha tatlı kızıllar var ama sonradan okuduğum yorumlar düşündürdü işte saç rengi ya sarı ya siyah ya kumral oluyo biraz değişiklik istedim ama ne biliyim çok zor karar veriyorumm:43:

aslında aklımı çeliyosun bak:10: geçen gün saç renklerine bakarken kızıl tonlarına baktım öyle kıpkırmızı değilde daha tatlı kızıllar var ama sonradan okuduğum yorumlar düşündürdü işte saç rengi ya sarı ya siyah ya kumral oluyo biraz değişiklik istedim ama ne biliyim çok zor karar veriyorumm:43:

yapma yaaaaaaaaaaaaa sende kızılı hıc dusunemıyorum bana hep yaslı kadın rengı gıbı gelıyor bende asırı kararsız bırıyımdır bende yenı boyattım saclarımı banada genelde sıyah sacı yakıstırıyorlar ama ınsan farklılık ıstıyor gercekten ben 2 numara dıyorum cok cıtır ostermıs o rengın altına ıster balyaj attırkı ben attırman taraftarıyım ıster attırma sana kalmıs guzelım

Back